ВТОРИ клас- втори срок - 4

• 43 917
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
И моята яде много. Но наистина много. Закусва 2 пъти, обядва 2 пъти, вечеря по 3 пъти. Непрекъснато е гладна. От бебе е така, та до сега. Когато седне някой да яде - сяда и тя с него, независимо, че е яла преди половин час. Винаги съм я ограничавала, обаче след като се оказа, че детето не е виновно, такъв й е метаболизма - й давам да яде колкото пожелае. За справка - 1.38 е висока, почти 26 кг е.

# 91
  • София
И моята яде много. Но наистина много. Закусва 2 пъти, обядва 2 пъти, вечеря по 3 пъти. Непрекъснато е гладна. От бебе е така, та до сега. Когато седне някой да яде - сяда и тя с него, независимо, че е яла преди половин час. Винаги съм я ограничавала, обаче след като се оказа, че детето не е виновно, такъв й е метаболизма - й давам да яде колкото пожелае. За справка - 1.38 е висока, почти 26 кг е.
И при нас точно така се получава- все си е гладно детето. Дори сега, при грипа и 38-39 градуса температура не спря да яде, дами е жива и здрава! Аз съм с над....над...и пак наднормено тегло и се притеснявам, защото тя си прилича на мен. Засега проблеми с килата нямаме, но не е и кльощава, де. Не искам да я стресирам , говорим за яденето, за килограмите, за разумното и балансирано хранене...но гледам да не прекалявам. Ходи на балет, много е активна, надявам се да не заприлича на майка си.
Иначе е висока 1,30 някъде и тежи 26,5кг.

# 92
  • София
Аууу,като ви гледам мерките и почвам да се стресирам. Моят син е 140, 40 кг.... А не яде по 5 пъти.... Яде си нормално, метаболизмът му е добър....  Rolling Eyes Като бебе беше много злояд, какво ли не съм давала, за да хапне нещо. В един момент, около 6 годинки, този период мина. И израсна изведнъж - и на височина, и на кг. Малката, с която имат 1,6 г. разлика/ е 123 см, 22 кг. Мислех, че е много дребна, ама като гледам вашите девойки, явно не е.

# 93
  • София
Привет момичета! Hug
Това са и нашите мерки, малко над 130см обаче Flutter.
Сега новото при нас е-отписахме мажоретките, записваме балета! Hug

Моята глезанка вчера ми сподели, че е усетила да я наболяват гърдичките. Rolling Eyes
Въх, не им ли е рано? Thinking Shocked

# 94
  • София
Добре, че се включи Спокойна, та да си призная и аз - 140см, 38кг.  Laughing Завиден апетит има, ограничила съм гнусотиите, но все пак има достъп до тях в лавката. Бях й ограничила и хляба, но говорих с ендокринолози и ми казаха, че на всяко ядене децата трябва да изяждат по филия хляб, дори на децата с диабет не се изключва. И го върнах в менюто.

# 95
  • Варна
Мойто е високо и хърбаво-1.46 някъде и 30 кг.Апетит нормален. Simple Smile

# 96
  • София
Е то при такива височини са си съвсем наред килцата на децата ви.
Нашата кака е 148см и е 44 кг.
Аз единственно сладкото гледам да ограничавам доколкото е възможно , защото тя има пристрастия към него. В лавката е ходила един два пъти, слагам и в раничката за следобедна закуска, и сладкиши и слага, но гледам да е нещо по...примерно десертче с мюсли и шоколад.
Хляб вкъщи правя само пълнозърнест, но разни закусчици правя от бял хляб, саламките и така любими, сиренки...та не е ощетено детето. Залагам на домашно производство доколкото мога, без да изпадам в крайности.

# 97
Привет момичета! Hug
Това са и нашите мерки, малко над 130см обаче Flutter.
Сега новото при нас е-отписахме мажоретките, записваме балета! Hug

Моята глезанка вчера ми сподели, че е усетила да я наболяват гърдичките. Rolling Eyes
Въх, не им ли е рано?
Thinking Shocked

Ами не е рано. Моите започнаха да ме наболяват и се образува бучица когато бях във втори клас. Цикъла ми дойде много късно- 8 клас.

# 98
Аууу,като ви гледам мерките и почвам да се стресирам. Моят син е 140, 40 кг....
Не се стресирай. Моят син е 145, 45кг  Blush

# 99
  • край голямата локва
Нормални са си килограмите на децата според височината.
За статистиката 134 см- 29 кг, една от най- слабите е в класа /за сега/.

# 100
  • София
Моето е 142см/29 кг. Не е "злояд" единствено към пица, лазаня, спагети... Хубавото е, че не налита много и на боклуци и сладко. Е, панталоните са ни малко проблем, че вечно ни падат, ама това да е! Не ме притеснява, само след някоя и друга година, като влезе в пубертета, сигурно едва ще му насмогвам на изхранване!  Laughing Да са ни живи и здрави!

# 101
А, ние сме дребни според вас Wink-138см/29кг.

# 102
Леле Бейби ,вие сте по-зле и от нас. Confused
130 см, 22 кг. От къде намира сили да спортува не знам.
Ама и аз и баща му сме били така, няма на кого да прилича.

Kopche, нормално е и според мен да се появяват първите белези на съзряването, въпреки че лекинко ме ужасява мисълта за порасналите ни деца.

Момичета, ще ходим на ски, а имаме право на 3 дни отсъствие по дом. причини. Не искам да вземам бележка за отсъствие по болест, кажете как да го направя.

# 103
Бейби, говори с класната, на нас са ни давали и повече отсъствия по домашни причини.

Моят син е висок 142 см и тежи 34 кг, яде доста тестени неща, но не заедно с друга храна - примерно само на закуска, а ако яде сготвено - без хляб. Но той е много сложен на хранене - яде много малко неща и всъщност не това ме притеснява, а по-скоро, че не иска да повтаря и се виждам чудо от малкия избор какво да готвя, та чак и да е разнообразно  Rolling Eyes Добре, че винаги без протести яде паста, дори и само с масло Mr. Green

# 104
По повод момчета, хранене, порастване... да ви пусна едно кратко и забавно четиво Simple Smile

10 Benefits of Having Teen Boys

Общи условия

Активация на акаунт