ВТОРИ клас- втори срок - 4

• 43 932
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Той си дойде с лист и отговорите,само на малко листче са ги писали и са предали само отговорите.Та така видяхме грешките и си сметнахме точките.Обаче не знам как да ви ги пратя.Нямам принтер нито скенер на компа.На мен само последният лист ми изглежда малко по сложен,от 21зад.до 24зад.Другите наистина са лесни.От 1зад до 6 зад.направо елементарни.
Ако имате идеи как мога да ги пратя казвайте,но да знаете,че не ме бива много с компа.

# 631
Ако имате идеи как мога да ги пратя казвайте,но да знаете,че не ме бива много с компа.

С фотото Wink)) После на лични:)

# 632
  • София
И aз искaм зaдaчите, моля.     Косето бързо дa се опрaвя . Rolling Eyes
 Живи и здрaви дa сa именниците !!!

# 633
  • Варна
Може ли и на мен да ги пратиш? Че моята мома не можа една задача да ми каже все едно не е присъствала на състезанието  Twisted Evil

# 634
rosikosefi, ако не се оправиш пиши. Аз също ги имам, ще ги снимам и ще ги пусна, като се събуди малката  Peace
Иначе наистина задачите не са никак трудни, макар че моят син не е решил 2 задачи. Проверих ги до някъде и забелязах една грешна, после ще видя дали останалите са верни.

# 635
Бейби ще ти бъда благодарна ако ги пуснеш,че моето малкото се събуди и трябва да ставам.

# 636
  • София
Дано малките състезатели са се справили добре!
Мими тази сутрин беше на Фестивал на театралните формации от читалищата в София. Миналата година спечелиха златен медал, ще видим сега.
Да се оправя Косьо! Моята госпожица също бешеболна- в четвъртък следобяд вдигна висока температура, до петък следобяд имаше и оттогава- няма. Мислех, че ще изпуснем днешния фестивал, а сщои утрешния такъв от балетното студио , обаче детето оздравя бързо и се реших да я пусна. Цяла година се е готвила все пак.

# 637
А знаете ли кога се очакват резултатите от кенгурото? Уж били много лесни, а моето момче е с нерешени 3 задачи  Tired

# 638
  • Стара Загора
Всички ще ви бъдем много благодарни,ако ги пуснете. Hug Hug Hug
И моето момче не си спомни нито една задача.
А като го знам как бърка и греши. Mr. Green

# 639
А знаете ли кога се очакват резултатите от кенгурото? Уж били много лесни, а моето момче е с нерешени 3 задачи  Tired

Simple Smile Аз не мисля, че са лесни. В смисъл винаги си иска мислене.
Дори и 2+2 да е, пак има вероятност да сгрешиш:-)

# 640
Бързо оздравяване на всички болни дечица. Тази година вирусите за много гадни и продължителни.

Надявам се някой да успее да качи задачите от Кенгуруто тук под някаква форма, ако не - включете ме в групата за получаване  Laughing

Честит имен ден, ако има именници тук. Ние ходихме до близка конна база да гледаме състезания по прескачане на препятствия за да отбележим празника. Беше впечатляващо - на малкия много му хареса   ( милото дете изобщо нямаше представа колко високи са състезателните коне, нали е виждал само някой друг впрегатен и то от колата)   , но и за нас големите беше удоволствие, въпреки брулещия вятър. Направихме невероятни снимки на скачащите коне.
Не знам за вас, но аз винаги много се радвам, когато успея да организирам добре уикендите и празниците, в смисъл такъв - детето да научи нещо традиционно за някой празник, да опознае някое историческо място на историческа дата, или просто природата ...... и най вече  цялото това преживяване да му хареса,  да видя че му е интересно, забавно и не бърза да се върне в колата примерно (и такъв опит имаме  Laughing).

# 641

Simple Smile Аз не мисля, че са лесни. В смисъл винаги си иска мислене.
Дори и 2+2 да е, пак има вероятност да сгрешиш:-)

Аз не твърдя, че са лесни, а че това споделя детето. Как се е справило ще се види по-натам..

# 642
  • София
Моят синковец също не си спомня задачите. Едвам си спомни някои детайли за някаква задача с круши и череши и таблица  Laughing. Е, оплескал я е, а е елементарна. Не очаквам повече от 60 точки аз, но ме е яд защото в стаята са го обърнали на игра със съучениците... Нищо, да му е за урок. Ако някой пусне задачите ще сравняваме.

Лек следобед, весел празник на имениците и бързо оздравяване на болните дечица!

Последна редакция: сб, 23 мар 2013, 16:57 от oblachna

# 643
Момичета, щракнах набързо задачите. Моля да ме извините, че са с отговорите и снимките не са обърнати, но нямам приложение за редакция на картинки на айпада  Peace
Ще трябва да ги позачистите с пейнт преди да ги предоставите за решаване.

Разпращам на всеки, който ми пусне съобщение на лични Simple Smile

# 644

Общи условия

Активация на акаунт