Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 48/ от 14.02 до 21.02.2013

• 46 881
  • 975
  •   1
Отговори
# 795
Белите апрески Крокс са още по намалени! http://www.amazon.co.uk/Crocs-Crocband-Winter-Boot-11035-12U-500 … 365187&sr=1-5

Тони търсеше апрески. Препоръчвам тези с две ръце, разкошни са! Peace

Даниелка, като си избереш цвят и номер цъкаш върху сърчицето по-надолу, тогава отиват в мерАклистата.

# 796
Офф, сестра ми ме убеждава да ги връщам и да си поръчам по-малък номер.
Връщали ли сте на френското джавари?
Каква поръчка трява да пусна: в смисъл препоръчана поща, с предимство, или може без предимство, други особености има ли?
Има ли проблеми с връшането при тях?
Аз връщах скоро. В петък на обяд ги изпратих, малък пакет/под 2кг беше кутията, 1,800кг/, без предимство, с препоръка. 22лв. Сканирах бележката и я изпратих. Същия ден ми пуснаха 11 евро. Във вторника и парите за ботушите ми бяха върнати.
Мерси за отоговора  Heart Eyes
Къде им прати бележката за пощенските разходи?
Сега се връщам от пощата, върнах ги, сега ще си поръчам с половин номер по-малки
slaveia  Hug

# 797
  • Beyond the Frontiers
Белите апрески Крокс са още по намалени! http://www.amazon.co.uk/Crocs-Crocband-Winter-Boot-11035-12U-500 … 365187&sr=1-5

Тони търсеше апрески. Препоръчвам тези с две ръце, разкошни са! Peace

Даниелка, като си избереш цвят и номер цъкаш върху сърчицето по-надолу, тогава отиват в мерАклистата.

Тези пак ли номер нагоре се поръчваха?

# 798
Тези пак ли номер нагоре се поръчваха?
Ами аз имам сандали Крокс, които са 8 и са ми големи, за ботуши е добре, че са 8. 8 отговаря на 41/42.

# 799
  • Sofia
Мацки, Manas уголемени ли са  Rolling Eyes В нашата табличка пише даже умалени, а в Амазон 2-3 коментара, че са уголемени  Thinking

# 800
Офф, сестра ми ме убеждава да ги връщам и да си поръчам по-малък номер.
Връщали ли сте на френското джавари?
Каква поръчка трява да пусна: в смисъл препоръчана поща, с предимство, или може без предимство, други особености има ли?
Има ли проблеми с връшането при тях?
Аз връщах скоро. В петък на обяд ги изпратих, малък пакет/под 2кг беше кутията, 1,800кг/, без предимство, с препоръка. 22лв. Сканирах бележката и я изпратих. Същия ден ми пуснаха 11 евро. Във вторника и парите за ботушите ми бяха върнати.
Мерси за отоговора  Heart Eyes
Къде им прати бележката за пощенските разходи?
Сега се връщам от пощата, върнах ги, сега ще си поръчам с половин номер по-малки
slaveia  Hug

В твоя случай няма защо да ти връщат пощенските,за твоя сметка са.

# 801
момичета,
помагайте за Groundhog-a, сещам се, че имаше нещо особено там. При условие, че до сега всичко ми е UK3 кой техен номер да поръчам? Има модели, които започват от UK 4, страхувам се да не са много големи?

# 802
  • Austin,TX
След като си сложила нещото в кошницата точно под цената има 2 бутона- натискаш Auf die merkliste  Peace

# 803
  • София
момичета,
помагайте за Groundhog-a, сещам се, че имаше нещо особено там. При условие, че до сега всичко ми е UK3 кой техен номер да поръчам? Има модели, които започват от UK 4, страхувам се да не са много големи?
Покажи модела, някои са точни, други умалени  Peace

# 804
Бижу, ПаршуМ  bouquet

# 805
  • Бг
Мацки, Manas уголемени ли са  Rolling Eyes В нашата табличка пише даже умалени, а в Амазон 2-3 коментара, че са уголемени  Thinking

aniK, до колкото си спомням Манас си отговаряха точно на номерацията, и май бяха за тясно стъпало. Помня, че Чоколина беше получила техни обувки, а май и някой наскоро се похвали за ботуши, но като не помня ooooh!. Дано не те подвеждам.

# 806

момичета,
Покажи модела, някои са точни, други умалени  Peace
от тези има само UK4 http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004W6CIUS/ref=ox_sc_act_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE
от тези има и 3ки http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005049PKC/ref=ox_sc_act_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE

# 807
Да се оплача...търся от няколко дни Бугатито. Проследяването ми дава номер, който е на пратка, но не е била за мен... Shocked Ще пиша на джаварците, нямам идея какво се е случило и защо номерът на моята пратка се оказва номер на пратка 8кг., адресирана до фирма... #Cussing out

# 808
Да се оплача...търся от няколко дни Бугатито. Проследяването ми дава номер, който е на пратка, но не е била за мен... Shocked Ще пиша на джаварците, нямам идея какво се е случило и защо номерът на моята пратка се оказва номер на пратка 8кг., адресирана до фирма... #Cussing out

Можеш да провериш и в ДЧЛ,звънни им и помоли да потърсят пратка за твоите имена  Peace

# 809
Чак и аз се замислих над тези кроксове....как се чистят като се измърлят в кишата newsm78
И дали са топлички отвътре?

Общи условия

Активация на акаунт