Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 48/ от 14.02 до 21.02.2013

• 46 894
  • 975
  •   1
Отговори
# 810
  • Sofia
Мацки, Manas уголемени ли са  Rolling Eyes В нашата табличка пише даже умалени, а в Амазон 2-3 коментара, че са уголемени  Thinking

aniK, до колкото си спомням Манас си отговаряха точно на номерацията, и май бяха за тясно стъпало. Помня, че Чоколина беше получила техни обувки, а май и някой наскоро се похвали за ботуши, но като не помня ooooh!. Дано не те подвеждам.

Като им видях фирмения сайт, се сетих, че имам техни ботуши, купувани в офлайн времената (май 250кинта бяха  Crazy ooooh!) и до колкото си спомням са си моят номер и са ми супер точни. Утре се прибирам в къщи и ще проверя. ТЕЗИ заглеждам и 2 коментара в немския амазон казват, че са уголемени  Crazy Не и се рискува с 35ти номер, а и цената му не ми харесва Wink
mia_ria, моте Groundhog са UK3 и едва ги уплътних с агнешка стелка 38ми номер  Rolling Eyes Сега вече не ми се вади крака, като ходя  Mr. Green Но пък топли, меки, не се пързалят  Peace Още някой скоро писа за един по-мадамски модел, че са уголемени. Хаха, аз като купих моите, ги нямаше тези коментари , че са много големи

Последна редакция: ср, 20 фев 2013, 15:41 от aniK

# 811
Белите апрески Крокс са още по намалени! http://www.amazon.co.uk/Crocs-Crocband-Winter-Boot-11035-12U-500 … 365187&sr=1-5

Тони търсеше апрески. Препоръчвам тези с две ръце, разкошни са! Peace

Даниелка, като си избереш цвят и номер цъкаш върху сърчицето по-надолу, тогава отиват в мерАклистата.
А някой да е взимал 5 или 6-ца да каже как отговарят, че в сайта пише 5-37.5 ???
Аз да споделя , че получих тези 39 номер в бяло http://www.amazon.co.uk/Froddo-Youth-413074-Ballerina-413074-2/d … 367618&sr=1-5 поне с 1 номер уголемени.

# 812
  • Варна

момичета,
помагайте за Groundhog-a, сещам се, че имаше нещо особено там. При условие, че до сега всичко ми е UK3 кой техен номер да поръчам? Има модели, които започват от UK 4, страхувам се да не са много големи?
Покажи модела, някои са точни, други умалени  Peace
от тези има само UK4 http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004W6CIUS/ref=ox_sc_act_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE
от тези има и 3ки http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005049PKC/ref=ox_sc_act_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE

Поръчах на майка ми от първия модел - тя носи н.36, взехме UK 3 и са и съвсем точно.

# 813
  • Sofia
Тези заръчах на мъж ми, дано съм уцелила номера:

https://www.javari.de/dp/B007YEH210

# 814
  • Златна Добруджа
Тези не изглеждат зле, а цената им е порядъчно намалена. УК 7
Симпатични Geox за 20 паунда

# 815
  • Варна
Офф, сестра ми ме убеждава да ги връщам и да си поръчам по-малък номер.
Връщали ли сте на френското джавари?
Каква поръчка трява да пусна: в смисъл препоръчана поща, с предимство, или може без предимство, други особености има ли?
Има ли проблеми с връшането при тях?
Аз връщах скоро. В петък на обяд ги изпратих, малък пакет/под 2кг беше кутията, 1,800кг/, без предимство, с препоръка. 22лв. Сканирах бележката и я изпратих. Същия ден ми пуснаха 11 евро. Във вторника и парите за ботушите ми бяха върнати.
Мерси за отоговора  Heart Eyes
Къде им прати бележката за пощенските разходи?
Сега се връщам от пощата, върнах ги, сега ще си поръчам с половин номер по-малки
slaveia  Hug
Сканирания касов бон качих в prikachi.com и пратих линк като отговор на тяхното писмо. Поръчах и получих номера който трябваше да ми стане според таблицата за размери в сайта. Оказаха се почти със сантиметър по-големи. Това им бях писала и те ми върнаха отговор какво да направя.

# 816
Лелеееееее, в какви филми ме вакараха с този номер от ДЧЛ. Оказа се, че номерата са им дублирани и има 2 такива пратки, но...само едната може да се проследи. Та съм си проследила чуждата. А моята- в ДЧЛ, в куриер, пред дома... Shocked Дори с още един голям кашон с Тамариските. Бугатито и Тамарис получих, мноооооооого ме радват. Тамариса си отговаря на широкия ми крак, 39-ка, закопчавам ги на шишкавия прасец съвсем свободно, не мога да повярвам.
Лъвица, благодаря, че ме посъветва да звъня в ДЧЛ.
Благодаря ви за съветите, страхотни обувки си имаммм... Heart Eyes

# 817
Тамариса си отговаря на широкия ми крак, 39-ка, закопчавам ги на шишкавия прасец съвсем свободно, не мога да повярвам.
Честити!  Hug  В кои Тамариси ще се поберем, казваш?

# 818
Мацки, Manas уголемени ли са  Rolling Eyes В нашата табличка пише даже умалени, а в Амазон 2-3 коментара, че са уголемени  Thinking

aniK, до колкото си спомням Манас си отговаряха точно на номерацията, и май бяха за тясно стъпало. Помня, че Чоколина беше получила техни обувки, а май и някой наскоро се похвали за ботуши, но като не помня ooooh!. Дано не те подвеждам.

Някой много ги похвали миналата година (май беше тя Thinking), а и за някакъв магазин се споменаваше около НДК, но съвсем наскоро една мацка писа за  друг  магазин  на Черни връх около Кошарите - разтърсих се - ето го http://www.punto.bg/%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%BD-% … %BA%D0%B8-punto_5 ..  на Вапцаров е, има и още два. Обаче асортиментът им е доста беден /обаждах им се - имали на Manas само това, което е на сайта/, а аз исках да пробвам тези  , че  много ми бяха "влезли", но ми свърши номера без да им падне цената от 97. Да бяха ги намалили на 64, както сега са намалили 37 номер,  щях да ги поръчам, но сега си взимам  G-star - ките  вместо тях и приключвам.

Последна редакция: ср, 20 фев 2013, 16:12 от Banshee

# 819
  • Sofia
Аз моите Manas на времето от Витошка съм ги купувала, но сега абсурд да се завлека да ги търся, защото не са ми така "необходими", както ми бяха Г-старките. Само за тях си направих този труд. Имам богат опит с марката, та имат няколко модела без цип, в които само тесен крак като моя би влязъл и то след разработване  Crazy Имам едни ботуши Г-стар, които до скоро събувах само с чужда помощ  Crazy Затова пробвах на живо и да видя колко "саксиести" ще са ми  Mr. Green
Поръчах Manas-а с картата без пари уж да проверя утре в къщи моите кой номер са (99.9% съм сигурна, че са си 36), а то пък имало пари в тази карта (превели са ми детските  hahaha). Ще ги получа, ако са уголемени - zuruck

# 820
  • Бг
Тамариса си отговаря на широкия ми крак, 39-ка, закопчавам ги на шишкавия прасец съвсем свободно, не мога да повярвам.
Честити!  Hug  В кои Тамариси ще се поберем, казваш?

Бижуне, до колкото си спомням Цъфс, пусна тези, след дълги терзания  Grinning. До колкото си спомням обаче sasi6 беше казала за тях, че наистина стават за широк прасец, но лъскавата кожа отзад е много тънка, и май нямаха подплата.

Цъфс, честито, пусни реална снимка на Тамарис-а ако може. Благодаря Simple Smile.

# 821
Ето ме, вече по- спокойна, влизам да покажа:
Тези са Тамарис, номер 39. Както на снимката са, кожата е плътно черно, а велура е графите, като избеляло. Сега виждам, че на снимката се вижда това, но ако човек обърне внимание Wink Дори на глезена са ми свободни... Shocked Никога не съм дори пробвала такива ботуши, с лекота да ги закопчавам. Доволна съм, много! Мирама и ти имаш вина  Crazy
http://www.javari.de/Tamaris%201-1-25815-39%20Fashion%20Stiefel% … RL=%2Fmythings%2F  
Фасонести са,да...не са за шляпане в преспи. Ама аз горканка си нямах (наистина) висок ботуш, на ток, елегантен и различен (щот'са ми шишкави прасците). Няма подплата, мекички са. Снимка обаче...трудно ще направя сега, скрити са от съпружието  ooooh! и след няколко дни ще мога да ги разгледам обстойно. Успях да пробвам само дясната  Tired
Бугатито е ясно, зеления цвят, но наистина са бежови. Чудя се обаче дали не мога да ги комбинирам с едно чанте в каки, от естествен велур (май), от ЛаредутЪТ го имам. По принцип, велур/ набук могат ли да се комбинират примерно цветни обувки с черна чанта или обратно, ако материалът е еднакъв?

# 822
Благодаря,  Alexa_a Hug За сега не ща такива ботуши, значи. Crazy Не нося поли или като нося, то е с официални обувки. Спестих! Laughing

ПП. А се присетих, че имам подобни, но с по-тънък ток, обувани веднъж...

И едни шашави обувчици https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/421950_10 … _1995511669_n.jpg   Crazy

# 823
Аз моите Manas на времето от Витошка съм ги купувала, но сега абсурд да се завлека да ги търся, защото не са ми така "необходими", както ми бяха Г-старките. Само за тях си направих този труд. Имам богат опит с марката, та имат няколко модела без цип, в които само тесен крак като моя би влязъл и то след разработване  Crazy Имам едни ботуши Г-стар, които до скоро събувах само с чужда помощ  Crazy Затова пробвах на живо и да видя колко "саксиести" ще са ми  Mr. Green
Поръчах Manas-а с картата без пари уж да проверя утре в къщи моите кой номер са (99.9% съм сигурна, че са си 36), а то пък имало пари в тази карта (превели са ми детските  hahaha). Ще ги получа, ако са уголемени - zuruck

Чак сега видях ooooh! , че си писала сутринта, че нямат подплата и благодаря   bouquet (то това не ме притеснява никак - така може да ги нося и в по-топло, че даже и на бос крак ... то луд умора няма  Mr. Green  с някаква шарена пола примерно) , обаче онази в e-bay е дала в описанието  обиколка горе на прасеца 15,4 инча, което излиза около 39 см.  и това за 37 номер дали е вярно? Thinking  Сега се връщах назад да ти погледна снимките - широчки са да, но дали чак толкова, щото за 39 номер  ще са още по-широки... Мен ме устройва всъщност, но според теб наистина ли са 39 см горе?  newsm78

# 824
  • Sofia
Banshee, в Банско съм, утре се прибирам в къщи и ще ги измеря, но може би са нещо като 37см - поне така ми изглеждат. Скоро мерих гумените Dav, те са 40см горе и са доста по-широки. Моите са 36-ти номер, но в магазина мерих 37, защото само такива имаше и пак не ми се сториха чак толкова широки иначе нямаше да ги поръчам (това беше още едно от опасенията ми, когато са без цип, аз съм с доста тънък прасец).
И аз ги глася И за пролетни и ще си ги нося на рокли/поли, дори да съм като щъркел в тях  Mr. Green Подметката им е от по-меките, имам други Г-стар с онази подметка с болтовете... много са твърди. Коментарът в Амазон е май от съфорумка и е точен  Peace

Общи условия

Активация на акаунт