Новите ни козметични похождения 39

• 52 136
  • 713
  •   1
Отговори
# 15
Подарък от вчера  Heart Eyes
(шампоана и балсама)

# 16
Ели, ще чакам отзиви за Бухала, моля!  Hug Hug Hug Hug

# 17
# 18
Аз понеже много се обичам, и червено вино много обичам  Laughing и реших да си самоподаря Soft and gentle

# 19
  • Torino,IT
Честит празник на празнуващите  и честити нови придобивки на всички Wink
От мен
Подарък  Heart Eyes

Останалото е от мен

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Mac Cosmo

# 20
  • София

Най-сетне пристигнаха. Като усещане на устните и трайност наистина са 1:1 с YSL, но за съжаление наистина са по-слабо пигментирани. Светлите нюанси са полупрозрачни, само малиновото покри плътно на два слоя. Но като изключим по-слабата пигментация, определено не ме разочароваха и са продукт, който бих продължила да купувам и за в бъдеще   Дано скоро ги внесат тук, за да си купя още 1-2 цвята  

# 21
*Migleto*,iv4enceto_91,споделете за перлите на Орифлейм как са!Имат ли добър блясък?
От мен:

# 22
Молив Golden Rose KOHL KAJAL  Simple Smile Благодарение на Адри ,която беше го похвалила за водната линия ,утре ще го пробвам  Simple Smile
Скрит текст:

# 23
  • София
Мацки, хубави ли са метеоритите на Орифлейм?

# 24
bubka:) ,Po3u ,на мен много ми харесват,имат лек блясък,стои като воал,за мен е чудесен,аз това си търся,не матират,но аз и не искам.Btw,не ги нанесох върху фдт,предполагам,че върху такъв може би ще личат повече.Много лесно си вземам с четка от естествен косъм,харесват ми много. Heart Eyes

# 25
  • София/Бургас

Най-сетне пристигнаха. Като усещане на устните и трайност наистина са 1:1 с YSL, но за съжаление наистина са по-слабо пигментирани. Светлите нюанси са полупрозрачни, само малиновото покри плътно на два слоя. Но като изключим по-слабата пигментация, определено не ме разочароваха и са продукт, който бих продължила да купувам и за в бъдеще   Дано скоро ги внесат тук, за да си купя още 1-2 цвята  

Светлите цветове забелязват ли се (тоест стоят повече като лек гланц ли)? Навсякъде из youtube намирам ревюта само на тъмните цветове, а аз не съм човек, носещ толкова наситени и ярки такива. Затова ме интересува заслужават ли си по светлите нюанси (розово или nude) ? Те как стоят и като цяло колко дълго се задържат този тип продукти, в сравнение с обикновено червило и гланц?

# 26
# 27
  • София
ChemistryLady, светлите цветове са доста прозрачни. По-скоро бих ги определила като тониран глос. Ако искаш цвят, трябват поне 3 слоя.
Иначе като трайност и усещане върху устните са много добри. Не лепнат и не пресушават (ненавиждам усещането за сухи устни). Макар и да не са силно пигментирани, със сигурност са по-трайни от всяко нюд червило или глос, които имам  Peace

# 28
  • Велико Търново
Благодаря за новата тема  bouquet
Вместо запис-поръчала съм две червила на Ейвън,ще ги покажа скоро Peace

# 29
  • София/Бургас
ChemistryLady, светлите цветове са доста прозрачни. По-скоро бих ги определила като тониран глос. Ако искаш цвят, трябват поне 3 слоя.
Иначе като трайност и усещане върху устните са много добри. Не лепнат и не пресушават (ненавиждам усещането за сухи устни). Макар и да не са силно пигментирани, със сигурност са по-трайни от всяко нюд червило или глос, които имам  Peace

Много благодаря!   bouquet 
Нека дойдат на нашият пазар и ще пробвам и тъмните цветове.

Общи условия

Активация на акаунт