Новите ни козметични похождения 39

• 52 119
  • 713
  •   1
Отговори
# 45
# 46
  • Варна
Жестока е, Elle-même! Днес я сложих. Точно с три погалвания на миглите се получи страхотен ефект - няма слепване, извива много добре и ги прави плътни. Въпреки, че досега с извита четка не съм работила, нанасянето ми се получи много лесно.   Heart Eyes

# 47
  • София
Благодаря ти  Hug Тъкмо съм в търсене на нова спирала и много се чудех за тази, но с това мнение ме убеди  Hug

# 48
  • Перник
050 Princess Peach
210 Kiss Kiss Hibiskiss

Срахоооооотен аромат  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 49

като за две носения: по-добре е от хич, но не е нещо особено
ще си я измажа /вероятно  Laughing/

# 50
  • София
Това чакам, ама да се разпиша
,

# 51
  • София
подарък от дистрибуторите

# 52
Балсамчето е много хубаво, днес ми пристигна поръчката. Избрах си това с манго и едно със сладолед и сметана Heart Eyes

# 53
  • София
Балсамчето е много хубаво, днес ми пристигна поръчката. Избрах си това с манго и едно със сладолед и сметана Heart Eyes
преди мъничко го помирисах и ми идваше да си взема лъжичка и да го почвам  Mr. Green

# 54
 Grinning и аз така, доста се колебах за поръчката, понеже получих различни мнения, но не съжалявам. Сподели отзиви за останалите два продукта. Да поръчвам ли смело? Макар, че май се предлагали и в Бюти Зоун ( ще се провери)  Peace

# 55
  • София
веднага щом имам впечатления ще ги споделя тук и в блога ми Wink

# 56
  • София
* YSL Rouge Volupté Shine - Corail Intuitive   Heart Eyes

# 57
И новата спирала на Шанел подарък пак от вчера. Днес я сложих направи ми миглите много добре, да видим по-нататък какво ще покаже като качества.

# 58
  • София
- много съм доволна - не мазнее, не лъщи, хидратира добе и избистря тена. Имам малко петна от пъпки - понамаляха за 1 седмица.

# 59
- най-после, миналата седмица пристигна, но си го пазих за запис  Crazy
и

- толкова ми харесва как мирише, че от няколко дни ползвам само спрея и никакви парфюми, ще повтора и потретя уникален е за мен  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт