Новите ни козметични похождения 39

• 52 151
  • 713
  •   1
Отговори
# 30
Mac Sunny Seoul
Mac Candy Yum Yum  Mr. Green
Mac Style
Скрит текст:
Прасковен цвят със златисти отблясъци, на пряка светлина стои доста хайлайтърно. Страхотен цвят подобен на Mac Springsheen, Nars Orgasm, Benefit Coralista  Heart Eyes

# 31
Една 5-ца от Инглот в бежово- златисто -прасковени цветове.

Уникалната палитра на Пучи за Герлен
 Heart Eyes

От намалението на Катрис - един доста приличен гланц и кафява гел очна линия, изглежда доста приятно.

# 32
Забравих да покажа и тези сенки.Малко трудно се нанасят,но за цената си от 3 лева са супер Peace
Скрит текст:
И този измивен гел:

# 33
  • на последния етаж
цвят tickled pink
цвят rosy rasin
И още четки и дреболии от е.л.ф.

# 34
  • София

И още няколко дреболии от намаленията в bodyshop.co.uk
Маслото за тяло с малина мирише невероятно Heart Eyes

# 35
Guerlain Meteorites Perles du Paradis

Ухаят божествено.

# 36

Не успявам да си намеря базата на Ревлон във Вн. Нещо не мога да се разбера с този герленски фдт  Thinking Към обяд ставам петниста. Ще му дам последен шанс с базата и ако пак не стане ще отиде при другите , които чакат да им мине срока на годност, за да ги хвърля  Crossing Arms

# 37
Аз си поръчах хайлайтърската котка и бухаловият руж и нямам търпение да дойдааааат!  newsm44

Денси, моля те дай отзиви за палитрата на Оз, аз много я мисля!  Thinking

Аз се записвам с :

и:

Купувам ги за 3 път и ги обожавам!  Heart Eyes

# 38

Не успявам да си намеря базата на Ревлон във Вн. Нещо не мога да се разбера с този герленски фдт  Thinking Към обяд ставам петниста. Ще му дам последен шанс с базата и ако пак не стане ще отиде при другите , които чакат да им мине срока на годност, за да ги хвърля  Crossing Arms

Базата я има в едно козметично магазинче до Окръжен съд - горе-долу срещу бариерата на паркинга на съда се пада Grinning

# 39
Poem, за кой герленски ФДТ става въпрос?

# 40
# 41
undrwater   bouquet
Алиена , за Guerlain Parure de lumiere става въпрос. Първоначално ми хареса, но ... сего ме дразни. Не е достатъчно траен, изтрива се на места и ми цапа дрехите ... разочарована съм. Ще го видя и с база как е.

# 42
  • Варна
ето на това съм фенка голяма

# 43
# 44
  • София
mari6a, ще се радвам, когато имаш време и впечатления, да споделиш мнение за тази спирала   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт