Новите ни козметични похождения 39

• 52 146
  • 713
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Хело Кити четките са с наистина много прилично качество. Особено пък за смешната си цена (кабукито на търг излиза под $2, а сета под $5)  Peace От сета единствено четката за руж не струваше зради малкия си размер. Иначе другите бяха наистина без забележка.

Аз също съм от днес с пудрата Оз. Не ми харесва, че се рони много, но за матиране на цяло лице е идеална. В никакъв случай не е хайлайтър!

# 691
вчера се сдобих с жълт молив за очи на Есенс - дано е по-наситен и траен от жълтите сенки и гланц за устни на Ши; понеже гланцът е прозраен с блескулки, голямата щерка го отнесе дори преди да го отворя  Laughing
видях на стелажа на Ши, че има две нови, много шарени четворки сенки, два нови гланца /цикламен и доматен/ и нови лакове в пролетни цветове
част от колекцията:

# 692

на първия ред 4 и на втория 1

# 693
# 694
  • София
Ulenceto честитоо

# 695
Момичета някой наскоро си беше взел този глос на Ревлон  Thinking .Да сте мяркали някъде -  точно този цвят търся ?
Скрит текст:

Ako e номер 200 Lilac.... - dнес в Мориа имаше две бройки от него.

Извинете ме, че така нахално нахълтах в темичката, но исках да споделя видяното.

И за да не е спам - едно лакче на Севънтийн - 87 номер.

# 696
# 697
Скрит текст:

и

- оранжевия

# 698
Скрит текст:

11 disco disco

# 699
  • Torino,IT
Zoeva the very croc set

Днес го поръчах.

# 700
# 701
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Mоля те да споделиш отзиви за маската,в списъка 'Покупки от България' ми е.

Мнооого съм назад с темата,но по-късно ще намеря време да се запиша,както си му е реда.

# 702

, само че в цветове: тъмно синьо с брокат, тъмно зелено и пастелно тъмно сиво, тези моливи са като супершока на ейвън- след 1 минута изсъхват и стават неизтриваеми Heart Eyes Heart Eyes

Благодарение на препоръка на Жаки Hug Hug

ще видим и на моите вежди дали ще е така траен, на мен всичко досега ми се трие Cry

Благодарение на съфорумка: Heart Eyes

От Ейвън:
 новия розово- телесен и черен( за резерва Laughing)

масло за тяло- 2 бр

олио за тяло- 2 бр

Комплект от серията:

И този любим аромат, който дебна да пуснат от лятото

# 703
  • в 1001-та нощ
Къде ползваш телесния молив?  newsm78

# 704
 ами той е толкова перлен и искрящ, че може да се ползва за сенки направо,,тоест не само като очна линия, за водната също става, за вътрешния ъгъл - пак, но трябва да се съчетава с други много силно перлени сенки, иначе не стои добре, за твоя стил и цветове, които ползваш би трябвало да имаш къде идеално да го изполваш  Peace

Общи условия

Активация на акаунт