Новите ни козметични похождения 39

• 52 156
  • 713
  •   1
Отговори
# 675
Не съм го виждала отдавна, но го търси упорито, защото този глос е страхотен. Наистина е пълно копие на Ники 2 глоса и е много хубав особено за цената си. Не знам като ми свърши, защото го използвам доста.

Не ми харесват продуктите на Оз на първа проба. Сенките нямат пигментираност /никаква/, ружа стои като петно, може обаче в мен да е грешката и ще го пробвам още няколко пъти, а пудрата не я видях на лицето. Ще видя и на дневна светлина и ако пак не ме впечатлят, ще ги подаря.

# 676
Денси все някъде ще изскочи. Wink
За новите сенки на Оз в Лили ми се видяха пигментирани   Thinking - но още не съм ги пробвала на  очите.За ружа почти го взех/ цвета е страхотен   Crazy Crazy / но се разколебах  newsm78 -  само защото е   течен  а аз с такива продукти  нямам опит.Пудрата не ми се видя нищо особенно - а и при наличието на толкова подобни неща се въздържах. ooooh! Rolling Eyes
Ако можеш да ми кажеш подобен цвят -  но да си е нормален руж ? Flutter

# 677
Някой поръчвал ли се от този сайт?

http://www.za-kosa.com/

Поръчвам си от тях боите на REF, опитвала съм и аргановото масло.

# 678
  • Somewhere far away
Поръчвам си от тях боите на REF, опитвала съм и аргановото масло.
и как е -  коректни ли са , бързо ли пристигат поръчките, как стоят нещата с доставката?

# 679
Не съм имала проблеми с тях, поръчките ми обикновенно пристигат на следващият ден.

# 680
Денси все някъде ще изскочи. Wink
За новите сенки на Оз в Лили ми се видяха пигментирани   Thinking - но още не съм ги пробвала на  очите.За ружа почти го взех/ цвета е страхотен   Crazy Crazy / но се разколебах  newsm78 -  само защото е   течен  а аз с такива продукти  нямам опит.Пудрата не ми се видя нищо особенно - а и при наличието на толкова подобни неща се въздържах. ooooh! Rolling Eyes
Ако можеш да ми кажеш подобен цвят -  но да си е нормален руж ? Flutter
И на мен ми се видяха пигментирани сенките на ръката, но на око нищо. И то с уникално добрата за наслагване на цвят четка на Мас 215. Представям си с друга. Whistling Говоря обаче само за кораловия цвят, другите не ми харесаха още на тестер и не взех.
Ружа е наистина много хубав цвят и аз затова го взех без тестер. В Мас има подобни коралови ружове доста. Можеш да вземеш и да опиташ и този. За 6 лв,. тъкмо ще пробваш да работиш с течни ружове. Резултата може пък да те изненада. С Дуофайбър четката го нанесох аз.

# 681
# 682
  • USA, Steak State
Pastel 77  Air touch finishing powder

С любезното съдействие на приятелка и любима съфорумка.  Heart Eyes

# 683
  • София
* Lancôme Hydra Zen Nuit Neurocalm Soothing Recharging Night Cream

* Clinique Exfoliating Scrub

* OPI Tease-y Does It

# 684
  • Стара Загора
От ибей са и са супер мекички!  Heart Eyes И самата четка е пипната много добре, сега ще е все едно част от МАC колекцията ми Grinning То естествено тогава нямаше такава

Ивче, балсама много се надявам да ухае добре. Маслото с ванилия определено ми е гадно.

Ей тъкмо бях решила, че след кабукито на Елф приключвам с четките.  ooooh!

# 685
Ивче, да ти кажа за балсама ама не се смей Grinning
Миризмата му е на ягоди, сметана и.......овце или кози. Съвсем сериозно Joy
Още като отворя бурканчето ме лъха една животинска миризма....просто не знам как са го докарали това. Чудих се дали е от пластмасата, но капачката не мирише така (само кутийката където е балсама). Много е неудобно да се бърка в кутийката, особено пък за хора с нокти. Прекалено са я направили голяма и дълбока. Иначе като усещане на устните не е зле, но и нищо особено. Балсам като балсам.

# 686
  • Стара Загора
Ивче, да ти кажа за балсама ама не се смей Grinning
Миризмата му е на ягоди, сметана и.......овце или кози. Съвсем сериозно Joy
Още като отворя бурканчето ме лъха една животинска миризма....просто не знам как са го докарали това. Чудих се дали е от пластмасата, но капачката не мирише така (само кутийката където е балсама). Много е неудобно да се бърка в кутийката, особено пък за хора с нокти. Прекалено са я направили голяма и дълбока. Иначе като усещане на устните не е зле, но и нищо особено. Балсам като балсам.

hahaha значи е трябвало да нарисуват една коза на капачето  hahaha
Ох, шегата настрана, много кофти. Плодовите миризми винаги са имали и такива страни, т.е. от опаковките се случва да има и гадна миризма.
Радвам се, че и без това имам 4 кутийки с балсами. Те имам чувството, че няма да свършат през следващите 3-4 години, а ползвам всекидневно. ooooh!

# 687
  • Варна
Тези Кити четки са ми много любопитни, както и други фейк комплекти. Можете ли да споделите мнение?

Аз ползвам един комплект от 7 четки и съм много доволна. Peace От иБей ги купих, преди около година:

Скрит текст:

# 688

516
само кутийката
зеления

# 689

Общи условия

Активация на акаунт