Новите ни козметични похождения 39

• 52 118
  • 713
  •   1
Отговори
# 75
# 76
  • София, Лагера
От днес - № 2

# 77
  • София
Честити придобивки на всички! Hug

Smokey ще чакам отзиви за шампоана и маслото. Маслото само съм го подушвала в ДМ и помня още ванилово-сладката му миризма. Но и качества ме интересуват, освен миризма. Wink

# 78
Ееее, ужасно сте бързи Simple Smile Аз днес ще се похваля с това, че не съм си купила нищо, май Grinning Grinning Grinning

# 79
От мен тези червила 1 и 2

На първо четене съм доволна  Wink

# 80
iv4enceto_91,много си се постарала,благодаря Hug  bouquet Може и да греша,но и двата вида перли много си приличат поне визуално.Поне от твоите снимки Peace Иначе Герленските пак ли така се наслояват на пръстите като на Орифлейм?

# 81
  • София

Аз си взех от редовната им серия Nude Beige. Новите прочетох,ч е са по-нетрайни и реших засега да ги пропусна.
Абсолютно съм влюбена в това червило  Heart Eyes Ухае много деликатно на пъпеш, нанася се разкошно и зглажда устните и седи толкова естествено, все едно е там по рождение  Heart Eyes Дооста по-трайно е от Коко Шайн и доста по-пигментирано. Гилзата е много тежка и красива. За малко хай енд продукти мога да го кажа, но това червило определено си струваше всяка стотинка за мен и категорично ще си взема още някой цвят.

От преди малко:

Второто на долния ред - №9. Наживо изглежда... даже не намирам дума. Уникално красив продукт! Ще пусна реални снимки в темата за грим  Heart Eyes

# 82
  • Стара Загора
iv4enceto_91,много си се постарала,благодаря Hug  bouquet Може и да греша,но и двата вида перли много си приличат поне визуално.Поне от твоите снимки Peace Иначе Герленските пак ли така се наслояват на пръстите като на Орифлейм?

Да, приличат си визуално, като Метеоритите са една идея по-блестящи и за питането ти относно наслояването на пръстите - перлите не са толкова брашнени, защото не са пудра.  Wink
Дано си ме разбрала.  Laughing

# 83

Честити придобивки на всички!  Peace

# 84
  • София
От днес:
N 030 Love and peach

# 85
  • София
Получих две спирали на Орифлейм:

Very me Fat lash                                                                         Very me fat lash black out

# 86
Денси,тази спирала не е ли от новата колекция с моливите? Пристигна ли вече? Hug
Не знам на мен ми е подарък вчера за празника. Може и от чужбина да е! Hug

# 87
  • Lost in a fairytale ...

Същите, само че маската и крема получих днес, а перлите ще чакам по-нататък   Simple Smile

# 88
  • Отвъд алеята зад шкафа

Caressing coral и Kiss me pink AVON
Скрит текст:

Rich Ruby AVON

Скрит текст:

rich ruby by Haideger, on Flickr

# 89
  • София
Придобивките ми от днес Hug:
Real Techniques by Samantha Chapman Blush Brush
Инглот 6SS- и