Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 185

• 28 027
  • 725
  •   1
Отговори
# 495
Дейзи,понеже виждам,че продължава да те вълнува темата с целувките, ще ти кажа моето скромно мнение-за актриса,която минава за най-добрата актриса в Турция и получава по 50хил лири на епизод не мисля,че би трябвало да има някакво извинени за актьорски неудачи с това,че била притеснена или болна,или недоволна.

Велиана,
точно моето мнение е, че една актриса тря   бва да приема предизвикателства и да може да прави всичко на екран. Затова харсвам Кейт Уинслет, много е талантлива, особено в драмата. И при нея няма- това нее искам, това не мога, каквото изисква сценария, го прави. Често я критикуват, че снима често голи сцени- а тя казва, че когато сценария го изисква си длъжен да го направиш, Казва, че не е фенка на изкуствените неща( ала изрязани кадри, телесни бодита и тн). Когато трябва да се съблечеш гола, го правиш. Цитирам нейно интервю, но по памет. Това е да поемаш риск и да надделееш себе си, опитвам се да разбера защо Берен си слага пречки и не й се получават някои сцени.

# 496
Асие - Aslihan Gurbuz -  Ашлихан Гюрбюз, доколкото разбирам, трябва да се чете. Трябва да запомня името на актрисата, след като я посочвам за най-успешната от младите в сериалите на Енгин до тук. Simple Smile)) Щом името на Мелиса и Берен помня, Ашлихан  е заслужила за запомня и нейното.

Не знам дали сте прочели мнението на руска зрителка за Асие и Булут - че са като два едноименни заряда, които се отблъскват... много точно описание на отношението между героите... Огън момиче! Беше разкошна. Още след първия прочит на АБО споделих, че само тя не се загуби до торнадото Булут.

# 497
Дейзи,не исках да ти го казвам,защото сте фенки на Берен,но ме "предизвикваш"-не си слага прегради момичето,просто толкова си може.Съжалявам да го кажа,но нейният талант съвсем не е толкова огромен,колкото се представя,тя компенсира с красива външност,късмет с добри партньори,голяма доза амбиция и кариеризъм и личен късмет. Peace

# 498
  • Варна
Филма  ЗП  не ми допадна.Това беше един разказ за една нечистоплътна любов.Изпитвах погнуса  ,отвръщаваше ме и никакво съжаление към Бихтер.Изгледах филма с отвращение ,само за да видя края. Походката на Берен ме побъркваше, а Къванч на гроба на Бихтер беше комичен.Разпънете ме на кръст,замервайте ме с камъни,никой не е в състояние да промени мнението ми.То си е мое.

И мое. Simple Smile)) Поне в частта за КВФ. Др. не мога да коментирам подробно, но за "нечистоплътната" любов съм абсолютно съгласна.
това,че става въпрос за такава ,неодобрявана от повечето хора любов не означава ,че  филма не струва......а факт е че този роман е оценен толкова високо....това е просто една история и мисля,че и тук Едже и Мелек са се справили прекрасно  Peace

# 499
Никоя връзка ,при която страстта е водеща не може да ме впечатли и развълнува.Страстта е следствието от едно голямо чувство или поне за мен е така.Освен това тя е толкова преходна,че е престъпление да и станеш роб. Всичко в живота измервам с духовните ценности. Те са тези,които ме покоряват .

# 500
Aslıhan Gürbüz

Скрит текст:
16 Şubat 1983 (29 yaşında) днес тя има рожден ден! Да е жива и здрава!

Dizileri
Yıl    Başlık    Rol    Açıklama    Format
2004    Büyük Buluşma       Oyuncu    Televizyon dizisi
2008    Gonca Karanfil    Gonca    Başrol Oyuncusu    Televizyon dizisi
2009    Bir Bulut Olsam    Asiye Bulut    Başrol Oyuncusu    Televizyon dizisi
2010 - 2012    Yahşi Cazibe    Cazibe Abbasova Kükreyen    Başrol Oyuncusu    Televizyon dizisi
Oynadığı filmler
2009    Kanal-İ-Zasyon    Nazlı    Oyuncu    Sinema Filmi
2011    Labirent    Ayla    Yardımcı Oyuncu    Sinema Filmi
Tiyatro oyunları
2008    Zorla Güzellik    Clarly    Başrol Oyuncusu    Tiyatro Oyunları
Ödüller
Yıl    Ödül    Kategori    Dizi - Film
2011    38. Altın Kelebek Ödülleri    En İyi Kadın Komedi Oyuncusu    Yahşi Cazibe
2011    2011 Antalya Televizyon Ödülleri    En İyi Kadın Komedi Oyuncusu    Yahşi Cazibe
2011    AyakliGazete.com Yılın Televizyon Yıldızları    En İyi Kadın Komedi Oyuncusu    Yahşi Cazibe

И си работи и е оценена... Еваллах!

В шоуто на Беяз.

# 501
Аз пък в този ЗП така и не можах да разбера,каква по-точно беше пречката да се осъществи "така великата" любов.Всички въздишаха колко много страда горката Бихтер,е наистина не разбирам какво им пречеше на двама млади,здрави и образовани хора да осъществят любовта си.Но наистина е по-лесно да харчиш милионите на съпруга си,да получаваш коли и яхти за подарък,да "бягаш" с откраднати де факто пари от мъжа си и да страдаш,да страдаш и да съсипваш едно семейство.Играеха си с чувствата на едно младо и невинно момиче и един застаряващ мъж,мечтаещ за любов и семейство-еми като толкова се обичаха,да се бяха отказали от всички благини,да бяха казали честно че се обичат и да поемат общия си път!Аз така ги разбирам нещата и затова за мен този филм беше направо отблъскващ.

# 502
  • Пловдив

Ето един отзив по повод днешната статия за Енгин. То вече няма медиа да не я е постнала...А този отговор е от Engin Akyürek Fan Club:
"Ние обичаме Енгин Акиюрек.
Наистина аплодирам Е.А., защото като си помисля за знаменитости, които атакуват таблоидите чрез журвалисти си казвам: "Те само могат да вземат пример от Енгин Акиюрек. Той е пример затова, как да стоиш настрана от таблоидите, само ако наистина искаш. Трябва да бъдат като Енгин, вместо да правят трикове за да бъдат на дневен ред."
Другото на което се възхищавам на Енгин е следното: Докато стои далеч от медиите, той никога не поставя разстояние между себе си и феновете. В интерес на истината феновете му вече имат много снимки, а журналистите не са в състояние да направят нито една. Колко е хубаво, че тези хора са обвързани един с друг като братя и сестри и споделят и най-малката информация помежду си чрез фейсбук. Благодаря на членовете на Engin Akyurek Universal Fans Club за тази акция."
Скрит текст:
"We love Engin Akyürek

I really do applaud Engin Akyurek; because when I think about the celebrities who attack on tabloid journalists, I say “If only, they could take an example by Engin Akyurek. He is an example of how to stay away tabloids if you really want to. If only, they could be like Engin instead of playing tricks to remain on the agenda.”
Another versatility of Engin that I admire is this: While he is Ако могат да вземат пример от Енгин Акиюрек. staying away from the media, he never puts a distance between himself and his fans. As a matter of fact, his fans already took many pictures of him while journalists have not been able to take his picture. These people who are bounded to each other like siblings and who share even tiniest information with each other via Facebook shared his pictures with me as well. I thank Engin Akyurek Universal Fans Club members for this share.

English Translation Engin Akyurek Universal Fans Club"

Последна редакция: сб, 16 фев 2013, 18:22 от mariana51

# 503
Аз пък в този ЗП така и не можах да разбера,каква по-точно беше пречката да се осъществи "така великата" любов.Всички въздишаха колко много страда горката Бихтер,е наистина не разбирам какво им пречеше на двама млади,здрави и образовани хора да осъществят любовта си.Но наистина е по-лесно да харчиш милионите на съпруга си,да получаваш коли и яхти за подарък,да "бягаш" с откраднати де факто пари от мъжа си и да страдаш,да страдаш и да съсипваш едно семейство.Играеха си с чувствата на едно младо и невинно момиче и един застаряващ мъж,мечтаещ за любов и семейство-еми като толкова се обичаха,да се бяха отказали от всички благини,да бяха казали честно че се обичат и да поемат общия си път!Аз така ги разбирам нещата и затова за мен този филм беше направо отблъскващ.

Ахам... както и "Лолита". Simple Smile Четено, разбрано, не неприето от мен. Simple Smile))

# 504
  • Разград

Последна редакция: сб, 16 фев 2013, 23:19 от vania_e

# 505
Марианка,  браво за постнатото мнение. Simple Smile Браво и на зрителката, която го е подала като коментар.

# 506

Ами и аз много не разбрах. То затова любовта им беше трагична и обречена, те си я обричаха сами , особено Бехлюл, защото беше много слб, безволеви.

# 507

Дейзи,понеже виждам,че продължава да те вълнува темата с целувките, ще ти кажа моето скромно мнение-за актриса,която минава за най-добрата актриса в Турция и получава по 50хил лири на епизод не мисля,че би трябвало да има някакво извинени за актьорски неудачи с това,че била притеснена или болна,или недоволна.

Онагледявам....

Марианка, мерси, че онагледи. Първата перфектно изиграна от Енгин, Берен можеше да покаже малко повече чувство. Втоеата зле изиграна и от двамата и зле режисирана(мое мнение).

Въобще целувките им бяха много еднотипни през целия сериал, а трябваше да има градация.

# 508
Дейзи,като се замисли човек много лесно ще си обясни защо Бехлюл беше "слаб и бизволев"-просто за него Бихтер беше само една прищявка и съвсем не беше неговата велика любов.Когато един мъж обича наистина една жена,планини от храброст проявява,за да я има.

# 509
Марица, с интерес изгледах клипа, благодаря! И аз много харесах ролята на Асие, въобще не се губеше до Мустафа, което си е направо подвиг.

В шуто на Беяз я виждам освободена, стилна, хубаво пее. Харесах прическата, вдигната, открива лицето и ушите с класически обици - перли. Седи спокойно с панталон и красива блузка. Жените до нея не познавам, но с късите си рокли не смеят да се поместят, а са си отпуснали краката, а ще им се видят гащичките.
Не съм виждала Ашлихан Гюрбюз извън роля, и това, което видях от клипа, много ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт