Пазаруване от френски сайтове - 6

• 51 374
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
Ами реших,че щом кода е 20/11 трябва да поръчам поне за 10евро нещо.Получихме голям плакат с животинките и децата се влюбиха.благодаря fire lady не бях се замисляла да пусна нещо евтинко,благодаря доста добро предложение.Благодаря

# 46

Аууууууу....минала съм се....кучето ми хареса повече....Но пък куче по-голямо, подобно дори, си имаме......Дано дечко си хареса мечо......Благодаря ти!  bouquet

# 47

Аууууууу....минала съм се....кучето ми хареса повече....Но пък куче по-голямо, подобно дори, си имаме......Дано дечко си хареса мечо......Благодаря ти!  bouquet
И двете много сладки  Wink
Кучето е седнало на дупе, мечо малко по-оправен.
Просто те дошли в вакумиран плик - направо като една лепенка)))) И още не "оправили се" - ама много мекичкии хубови (поне на първ поглед не се скуби)

* Мамо, за какво ти куче - то нали бяло, ще го переш всяка седмица)))))))

# 48
При мен кода хвана 2 пъти на 1 акаунт - през интервал от около седмица пуснах кученцето и мечето  Peace

# 49
  • Русе
Не искам да получавам повече чужди пратки от   Pierre Ricaud .    ooooh!
Моля кажете как да си закрия акаунта?

Отново ще получа нещо, което не съм поръчвала, тъй като получих имейл за изпратена пратка.

Искам да закрия този клиентски номер.  Praynig

# 50
  • София

Отново ще получа нещо, което не съм поръчвала, тъй като получих имейл за изпратена пратка.

Хах, вчера тъкмо пуснах нова поръчка от там и не получих мейл....
Не ти писах повече преди, защото изчаквам да пристигне курса на ФТБ, за да разбера дали ще си получа нещата.  Simple Smile

# 51
  • Русе

Хах, вчера тъкмо пуснах нова поръчка от там и не получих мейл....
Не ти писах повече преди, защото изчаквам да пристигне курса на ФТБ, за да разбера дали ще си получа нещата.  Simple Smile

Simple Smile Явно и тази е твоя, освен да ти ги събирам и препращам   Laughing
След този курс на франсето , ако не си я получиш пиши да ти я пратя

# 52
При мен кода хвана 2 пъти на 1 акаунт - през интервал от около седмица пуснах кученцето и мечето  Peace
Моля ти се, кой чака толково дълго Laughing Аз моите пуснала една след друга - едната днеска, втората - утре (на един аккаунд) - и правя този номер вече втори или трети път (говоря за 2 поръчки с един код от един аккаунд) и става номера Peace

# 53
Е кой чака  newsm78 с мъже не си ли работила  baby_neutral
Една седмица беше нужна на дребосъчето ми да реши, че иска И мечето  Heart Eyes

# 54
Е кой чака  newsm78 с мъже не си ли работила  baby_neutral
Една седмица беше нужна на дребосъчето ми да реши, че иска И мечето  Heart Eyes
неееееееееееее Laughing Аз съм с женска, а те искат всичко и веднага Joy

# 55
Момичета, случайно някой от вас да си е поръчвал скоро от Дамарт този подарък SAC A MAIN ET PARAPLUIE(Réf. : 6045.003)Couleur : CAMELTaille : T.UNIQUE Code avantage : 44748 ... Интересува ме дали комплекта го имат все още в наличност и дали не изпращат нещо друго в замяна... защото ще сменям розовата покривка за легло за чантата Родиер... и се притеснявам, че ако изпращат нея вместо SAC A MAIN ET PARAPLUIE ще се окажа с две чанти Родиер...

# 56
Искам да попитам дали има някой с изпратена поръчка от damart, направена на 12.02? Моите две поръчки, които направих на 12.02 вечерта все още са Un des articles est retardé.  Confused

# 57
Имам 2 от 12.2. и са Expédiée.

# 58
  • София
получих чантите и лампата от БП, харесват ми, ако някой иска инфо или снимки, да каже, че не помня, имаше ли в темата...

пратили са ми и каталог... не е тежък като ларедутския, но можеха да се въздържат

# 59
  • В полето, под тепето.
Дай да видим чантите smile3509 smile3509, лампата я имаше на снимка/ а аз я имам от година Mr. Green/
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт