Пазаруване от френски сайтове - 6

• 51 372
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
а каква доставка трябваше да се избере ,че пак забравих Se faire livrer à délai normal  това ставаше ли? Да не го пратя до пункт? Thinking

# 451
Да ви попитам за Бланчпорт, докарах сумата до 0.00, но доставката неможе да се махне, така ли newsm78
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, да махнеш и доставка вече много нахално идва, да подаряват ни нещата хора Joy

# 452
  • София
аз лично съм скептична, че тези поръчки ще минат, но да видим  Thinking

# 453
За мъжките тениски кое отговаря на Л??

# 454
# 455
Моля за малко помощ за Blancheporte, след като отметна  Se faire livrer à délai normal, после къде отмятам En Relais : 5 à 6 jours* или  À votre domicile : en 10 à 12 jours*

# 456
  • Бургас
Моля за малко помощ за Blancheporte, след като отметна  Se faire livrer à délai normal, после къде отмятам En Relais : 5 à 6 jours* или  À votre domicile : en 10 à 12 jours*
И аз питах преди няколко поста,но никой не ме отрази.Така и не съм пуснала поръчка.Дано някой се включи с отговор.

# 457
И аз питах преди няколко поста,но никой не ме отрази.Така и не съм пуснала поръчка.Дано някой се включи с отговор.
Според мен второто

# 458
Имам лошото усещане, че съм пуснала поръчка  En Relais - воже би това да е до пункт и сега не знам какво да правя. На превозвача ли да пиша или на Бланшето

# 459
Имам лошото усещане, че съм пуснала поръчка  En Relais - воже би това да е до пункт и сега не знам какво да правя. На превозвача ли да пиша или на Бланшето
СД вземат от пункт ,но Фр2Бг-  не

# 460
 En Relais до пункт ли означава? Превозвача ми е СД

# 461
  • Плевен
En Relais е пунк. Държат ги май 10 дни и ги връщат, после ще ви рембрусират паричките ( ако са коректни, Даксон са ми връщали).
Domicle е дом, личен адрес. Оставят ги в кутията обикновено и звънкат на звънеца.

# 462
  • София
първо се маркира това

после това

и накрая се появява това

тук се въвежда адреса на превозвача  

# 463
Хиляди благодарности.

# 464
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата

Eва ти пусна ли поръчка от този сайт? На мен не ми позволява да платя нито с карта нито с Пейпал

Общи условия

Активация на акаунт