Бременни майки в чужбина - тема 46

• 24 452
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
  • И аз не знам къде
Аз редовно си мажа тялото с лосион уж да нямам стрии,ама честно казано никаква полза  smile3521 имам стрии и то много,за кърмата не знам,познато ми казват,че като всичко ще си дойде на място . За болките и аз съм същата всичко вече ме боли,краката и пръстите на ръцете са огромни  hahaha пръстени не мога да слагам. И накрая да ви се похваля днес бях на преглед и споменах за болките си в корема,докторката като всеки път ми направи преглед отдолу иии.. ах бебо е много ниско долу и май скоро ще тичам към болницата  newsm53

# 166
Маймунке,май повечето сме така,мен още не са ме почнали екстрите,ама и аз вечер като ставам ми е трудно.Имам чувството,че в корема ми се намира 10 килограмова стоманена топка,дупето по същия начин.Малко ме е страх че ще направя дупка в леглото...А ти не се оплаквай много за килограми,защото с твоите мижавите 3 няма как да се бориш с нас Joy.За подуването си е много нормално,всичките май това ни чака,хайде момичета,вие имате още съвсем мъничко до края.Мими,твоето бебенце какво е,че не съм запомнила?

Момичета някоя от вас замисляла ли се е за тези стягащите колани които са,дали ще има някаква полза и ще вършат работа?То всъщност това което гледах са като боксерки някакви и май пишеше,че оформят тялото,ама аз си мисля че могат да се използват след като родиш.

# 167
Да се разпиша и аз , преди малко се върнах от преглед при акушерката. Всичко ни е наред , каза че главата на бебо вече е в малкия таз , питах я дали не е малко рано вече да е слязъл и дали това значи ще родя по-рано , но тя каза , че това че главата е слязла не е признак за по-ранно раждане.
Та досега се рових из интернет пространството да се ограмотя по този въпрос  Laughing

Вашите бебоци кога "слязоха" надолу ? Моят корем през цялата бременност си е доста ниско и постоянно ми се пишка , особено като съм права.

За гърдите и сутиена , по едно време в 4-5 месец си купувах нов сутиен през 2 седмици и си мислех , че ако продължат да растат с това темпо ще стигна до 100 F  Laughing . Но за мое учудване спряха да растат около 6-ти месец и повече не съм вдигала номера на сутиена.

Иначе (да чукам на дърво) оплаквания нямам никакви свързани с бременността , нито стрии , нито подуване , единственото което малко ме тормози е честото пишкане , но и преди да забременея си бях така. За да не задържам течности се стремя да пия минимум по 2л. вода на ден.

За преносването и при нас чакат 14 дни след термина. Крайната ми дата за раждане е 10-ти април  Rolling Eyes  , надявам се да не стигаме чак до там , но ми се иска бебчо да изтрае поне до термина , или около него.
Великден е на 31.03 , та ако всичко е наред бебчо може да се появи по това време. С милото се майтапим , че ако се роди на Великден ще трябва да го кръщаваме Величко  Joy

# 168
Еее fentazi тъкмо щях да питам как си се чувствала с корема в 9ия хихи.А да ти кажа вече не мога никакви разходки-на 10тата минута като ме стегне долу,боли и все едно не съм пишкала цял ден и като ида в WCto 2-3 капки.

Diemdi ако имаш предвид за коланите за корема за след бременността на мен майка ми изпрати от Бг.Сестрата беше много доволна и много бързо сви корема,но съм слушала,че други момичета не са,та пак си е индивидуално.Но смятам да пробвам,че съм огромно животно Laughing

Момичета за стриите всичко е до кожа,аз за сега нямам,мажа се само веднъж на ден с Био ойл от 4тия месец.Мажа навсякъде обилно без ръцете и от колената надолу-за там използвам лосион.

1mimi айде стискам палци и на теб и скоро да се похвалиш Hug

канарска-маймунка и аз съм така,ама май всички вече едвам дишаме Grinning

Аз снощи за първи път усетих болки като предменструални,но не много силни.Не съм се уплашила,защото си го чакам ама не можах да заспя два часа след това.Днеска цял ден гледам за пуста тапа ама няма нищо. Tired

# 169
Хехе The_Sunrise    Величко  Joy Joy

Между другото срамота,но и ние нямаме име за момиченце Sad Каквото и да харесаме,или няма да звучи добре на англ.или кратката форма е гадна или пък на еди кои си приятели детето се казва така.. Sad а искаме да е българско,че с тези Бг фамилии ми звучи доста смешно другото.Абе изобщо големи драми.

За корема не се притеснявай-в 36+1 ден ми казаха,че темето е в малкия таз,но имам още минимум 2 сед. та и повече.Моят корем пък е много високо,ама пак си пишкам денонощно,но и аз като теб и преди си бях пикла Grinning

Мива само те проверявам-още ли сте 2 в 1?

# 170
Здравейте и от мен! Simple Smile
Да се отчета и аз днес след прегледа-всичко ни е наред,бебка е слязла надолу,но иначе никакви индикации да се срещаме скоро  Mr. Green Следващия ми час е за 12-ти март(2 дни след термина) и тогава ще правят това разместване на мембраната,за което спомена Nevbi.След 12-ти мога да си поискам предизвикване,ако не ще чакат до 22-ри.Това е максимума,но се надявам още преди 12-ти да родя,че вече ще се побъркам с моите киселини... Sick Нямам подуване и стрии,но като легна вечер-голяма мъка,схващам се много бързо и само се въртя,а то вече трудна работа.Но още малко  Heart Eyes
И аз мисля да ползвам от стягащите колани,пък да видим ще има ли ефект.На мен ми препоръчаха даже от тези като клин до коляното и отгоре с колан.

# 171
Маймунке,май повечето сме така,мен още не са ме почнали екстрите,ама и аз вечер като ставам ми е трудно.Имам чувството,че в корема ми се намира 10 килограмова стоманена топка,дупето по същия начин.Малко ме е страх че ще направя дупка в леглото...А ти не се оплаквай много за килограми,защото с твоите мижавите 3 няма как да се бориш с нас Joy.За подуването си е много нормално,всичките май това ни чака,хайде момичета,вие имате още съвсем мъничко до края.Мими,твоето бебенце какво е,че не съм запомнила?

Момичета някоя от вас замисляла ли се е за тези стягащите колани които са,дали ще има някаква полза и ще вършат работа?То всъщност това което гледах са като боксерки някакви и май пишеше,че оформят тялото,ама аз си мисля че могат да се използват след като родиш.
Аз имах колан,не знам дали е спомогнал за прибирането на корема,но благодарение на него болките в кръста намаляха,т.к пристягаше коремът,нали все пак  мускулите са доста отпуснати,а и като се сложи,изглежда по-добре,от колкото с виснал корем Joy
the light, Laughing и аз бях така,много ме болеше,но лекарката все ми повтаряше че ще пренося,а аз се чувствах ужасно,всичко ме болеше,имах ужасни киселини,и контракций,а пък бебето не беше тръгнало още,та се самоизмъчвах с тези разходки,номи помогнаха в крйна сметка Praynig

# 172
The light още сме 2в1  newsm78. Не съм се спряла, цял ден по разходки Simple Smile утре съм при мидуайф и да видим какво ще каже  Tired 
П.с  И аз взех един колан за корема, с клина ми изглежда много трудно за събуване и обуване  Laughing

Лек ден ви желая   bouquet

# 173
Изинявам се за невжеството,но може ли някой да обясни какво означава"разместване на мембраната"?? Rolling Eyes Нищо не ми излезна в Гугъл.Да не е нещо "по английски"хаха

# 174
The light още сме 2в1  newsm78. Не съм се спряла, цял ден по разходки Simple Smile утре съм при мидуайф и да видим какво ще каже  Tired 
П.с  И аз взех един колан за корема, с клина ми изглежда много трудно за събуване и обуване  Laughing

Лек ден ви желая   bouquet

Още ли си тук? hahaha малеее не е истина.Ама никакви контракции ли нямаш?"Сополи" както се изразяват в мартенската,демек тапата  hahaha

# 175
Здравейте и от мен! Simple Smile
Да се отчета и аз днес след прегледа-всичко ни е наред,бебка е слязла надолу,но иначе никакви индикации да се срещаме скоро  Mr. Green Следващия ми час е за 12-ти март(2 дни след термина) и тогава ще правят това разместване на мембраната,за което спомена Nevbi.След 12-ти мога да си поискам предизвикване,ако не ще чакат до 22-ри.Това е максимума,но се надявам още преди 12-ти да родя,че вече ще се побъркам с моите киселини... Sick Нямам подуване и стрии,но като легна вечер-голяма мъка,схващам се много бързо и само се въртя,а то вече трудна работа.Но още малко  Heart Eyes
И аз мисля да ползвам от стягащите колани,пък да видим ще има ли ефект.На мен ми препоръчаха даже от тези като клин до коляното и отгоре с колан.

Кофеин онова за главата колко ти беше?

# 176
The light и аз не знаех,доколко разбрах бъркат с пръсти  newsm78 нещо като проверка за разкритие или и аз не знам,но по този начин стимулират някакъв хормон,които да накара раждането да започне  Shocked ама и аз как го обясних,но след това "разбутване" на мечбраната раждането трябва да започне до 48 часа,ако не вече слагат накакъв гел и система.
За главата е 3/5,какво значи,че ти каза,че някъде в папката ти го пише?Аз не мога да намеря  Blush

# 177
Мива хайде,мила!Да ни повлечеш крак  Simple Smile Утре успех и дано скоро и бързо да минава,че голямо чакане стана при теб!

# 178
The light няма още в чудо се виждам вече .. ни тапа ни контракции (само подготвителните)  ooooh! утре  на лекар и пак сме на разходка със свекитУ  Crazy .
И аз не бях чувала за тази мембрана

Кофеинче айде дано скоро да открия сезона... Хихихи

Последна редакция: вт, 26 фев 2013, 19:55 от MIVA06

# 179
The light няма още в чудо се виждам вече .. ни тапа ни контракции (само подготвителните)  ooooh! утре  на лекар и пак сме на разходка със свекитУ  Crazy .
И аз не бях чувала за тази мембрана

Хаха ей тва свеки бе,дано да родиш по-скоро,че ако е като повечето свекита не те виждам хихи
Апък утре и на теб ще ти предложат сигурно "разместване" hahaha

Общи условия

Активация на акаунт