Бременни майки в чужбина - тема 46

• 24 424
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
момичета за успешно кърмене мога да ви кажа че течностите са най-важни,след това бебето да се кърме на поискване а не на някакви си часове,има естествен спад на кърмата в тези случаи се предлага по-често на бебето,увеличаване на течностите,още по една шепа бадеми,чаша бира,айрян,аз успешно кърмих до 10месец,като съм имала и спадове и свръх лактация,чай никога не  съм пила.За предизвикване на раждане,разходки последните седмиц две и.....секс  Grinning,аз родих ден преди термина,като полседните дни увеличих разходките тройно,не сеспирах,въпреки че ми беше много трудно да ходя

# 151
  • И аз не знам къде
Здравейте  Hug за гърдите искам да кажа че аз още в 5 месец смених номера на сутиена  Shocked но при всеки е различно,а за зърната да не говорим как се бях стреснала колко се бяха се уголемили  Whistling Надявам се като родя всичко да си дойде на място Peace

# 152
Здравейте  Hug за гърдите искам да кажа че аз още в 5 месец смених номера на сутиена  Shocked но при всеки е различно,а за зърната да не говорим как се бях стреснала колко се бяха се уголемили  Whistling Надявам се като родя всичко да си дойде на място Peace
аз съм в 5ти месец и съм вече със сутиен с три размера по-голям,но и моят бюст съвсем се беше загубил след като спрях да кърмя синът ми,направо нямах гърди и сега много им се радвам,а и забелязах че вече имам и коластра,което доста ме учудва,защото предният път имах чак в последният месец,може би  защото е доста скоро newsm78

# 153
Diemdi ПОМООООЩ please  Grinning. Можеш ли да ми дадеш линк за тази тема за многократните пелени цял ден търся обърнах всички теми в бг-мама и пак нищо не намерих. Благодаря предварително   bouquet

# 154
MIVA06 дръж се стискаме палци Hug тези дни да се похвалиш и споко всичко ще е супер Wink

# 155
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=697178.0

Незнам дали успях,малко съм куца в тия неща...Ако не съм напиши направо в гугъл пелени и гащички за многократна употреба и трябва да ти излезе.

Моите гърди хич не са и мръднали,ама и не искам,то не ми стига другото дето нося,ами и това.Фешън мама,забравих да ти кажа по добрия вариант да не я мъкнеш тая пуста количка е да използваш слинг,как ще мъкнеш до 4я етаж иначе незнам.

# 156
  • И аз не знам къде
Аз коластра честно казано не съм забелязала ощо и малко се притеснявам дали ще имам кърма newsm78 моите гърди се уголемиха  и аз се надявам да си върнат по-малкият размер  Praynig че навремето съм се нареждала за бюст няколко пъти - и сега едно че тежи,друго че ми виснаха надолу  smile3512 и не мога аз да се гледам,пък  не ми се мисли за мъжо  hahaha

# 157
MIVA06  Joy на мен и задника и гърдите ми порастнаха хаха.А щтом бабата е вече тук,момата да излиза,няма какво повече да чака.Между другото те май изчакват до 41 или 42ра ама Неви ако се включи ще каже,че тя преноси малко.А на теб не ти го пожелавам,айде стискам палци дано да се започне още тази нощ Simple Smile
За гърдите-моите са огромниии и имам чувството,че постоянно набъбват.Сутиени доста често сменям и даже и сегашния ми е малък и го нося само като излизам.Зърната са ми адски големи също и се съмнявам,че ще си върнат предишната форма.Отделно ми и провиснаха.А имах толкова хубави гърди...Но не ме интересува,важно е бебчо да е добре Simple SmileНямам никаква коластра,но четох,че не е задължително да има преди раждането,както и не е вярно,че ако са малки гърдите няма да има кърма.
fentazi не разбрах обаче дали си правила секс накрая Simple Smile Защото аз това съм го замислила от  следващата седмица,че разходките вече са ми трудни че ми се пишка през 10 мин.На ММ казах да се подготвя от следващата сед по средата,а той горкия чак си глътна граматиката,защото секса преи нас вече 9ти месец е мираж   Crazy
И за количката да кажа,че много си я харесвам моята,на 2ия етаж сме и колелата се сгъват,има дръжка като сак.Другия вариант ми е да си държа колелата в колата,а коша горе,за да е на стайна Т.

# 158
Diemdi супер си,много много ти благодаря. Аз съм куцата не ти виж как добре се справи  Mr. Green

# 159
MIVA06  Joy на мен и задника и гърдите ми порастнаха хаха.А щтом бабата е вече тук,момата да излиза,няма какво повече да чака.Между другото те май изчакват до 41 или 42ра ама Неви ако се включи ще каже,че тя преноси малко.А на теб не ти го пожелавам,айде стискам палци дано да се започне още тази нощ Simple Smile
За гърдите-моите са огромниии и имам чувството,че постоянно набъбват.Сутиени доста често сменям и даже и сегашния ми е малък и го нося само като излизам.Зърната са ми адски големи също и се съмнявам,че ще си върнат предишната форма.Отделно ми и провиснаха.А имах толкова хубави гърди...Но не ме интересува,важно е бебчо да е добре Simple SmileНямам никаква коластра,но четох,че не е задължително да има преди раждането,както и не е вярно,че ако са малки гърдите няма да има кърма.
fentazi не разбрах обаче дали си правила секс накрая Simple Smile Защото аз това съм го замислила от  следващата седмица,че разходките вече са ми трудни че ми се пишка през 10 мин.На ММ казах да се подготвя от следващата сед по средата,а той горкия чак си глътна граматиката,защото секса преи нас вече 9ти месец е мираж   Crazy
И за количката да кажа,че много си я харесвам моята,на 2ия етаж сме и колелата се сгъват,има дръжка като сак.Другия вариант ми е да си държа колелата в колата,а коша горе,за да е на стайна Т.

лелее the light, 42ра седмица  Naughty хващам мъжлето тая вечер и  luvbed хахаха, и при нас вече с...а спря да се практикува  Cry
момичета да ви се оплача, последните дни са ужас  Crossing Arms краката ми са подути от сутринта... до вечерта съм като поничка  ooooh! , не мога да повярвам че за 1 2 седмици може така да ти дотежи
 1mimi казаха ми като си мажа тялото с лосион да разтривам хубаво гърдите, за да можело по лесно да падне кърмата ..  Thinking не знам дали е вярно, но като стисна гърдата излизат 1 2 капки коластра  newsm78
мерси  macinka_     bouquet

леко бременеене ви желая  Heart Eyes и пак ще пиша дай боже с хубави новини  Praynig

# 160
MIVA06 сега си погледнах зеления тефтер и пише:41 week consultant appointment to discuss induction of labour. Питай утре акушерката и това подуване и при мен е страшно и знам,че накрая става по-зле.Ако ММ не ми ги масажира не мога да заспя вечер Sad

# 161
MIVA06 сега си погледнах зеления тефтер и пише:41 week consultant appointment to discuss induction of labour. Питай утре акушерката и това подуване и при мен е страшно и знам,че накрая става по-зле.Ако ММ не ми ги масажира не мога да заспя вечер Sad

ще питам задължително, че няма оправия.. на врата да ги кача няма полза  Crossing Arms , но утре ми е дю дейта и чак в други ден ще питам   #Cussing out

# 162
miva06 Да чакат до 42 седмица на мен ми запазиха предизвикването точно за деня, в който правех 42 седмици. А иначе в 41 трябва да ти предложат разместване на мембраната, което би трябвало да подейства до 48 часа, но при мен не подейства и аз си преносих 11 дена щях да си дочакам и 42 седмица, но отидох в болницата на преглед и имаха опасения, че са ми текли води и веднага ме пратиха за предизвикване. Не се притеснявай, ако имаш притеснения винаги можеш да отидеш в болницата за бърз преглед или да потърсиш акушерката ти също. И най-важното не чети гугъл какво пишат аз много се бях притеснила накрая. Ако не се чувстваш сигурна можеш всеки втори треди ден да ходиш до болницата и им казваш притеснена си и искаш да видят как са нещата не би трябвало да откажат.
А кокото до чайове и т.н. до човек си е всичко, аз ядях по един ананас всеки ден, фитнес топка си купих и си имах 1 см до последно без промяна. Моето дете толкова не искаше да излиза, че на края при самото раждане и контракциите ми спряха за сигурно 10-20 мин.
Гърди май също на края бяха доста тежки, въпреки, че нито веднъж не бях мокрила пижамите, а сега съм с номер- два отгоре даже.

# 163
Здравейте мамчета, ние вчера за последно бяхме на ехо и от утре почваме само тоновете да слушаме...
Не знам дали и при вас е така, но всяка вечер като лягам да спя започва да ме боли ВСИЧКО - кръст, гръб, корем ...  Tired И като ставам по 7-8 пъти до тоалетна едва се вдигам от леглото, много ми е трудно, много ми е тежко.. Отделно бъбрека пак ме боли, не мога повече...  Tired Tired

# 164
Joy Joy Joyами ...не,беше ми невъзможно,но наистина много ходех,все около нас,за да ми е близо тоалетната  Blush,и обикалях и обикалях и даже в деня в който започнаха контракцийте,цял ден бяхме навън,беше неделя,ходихме и на гости,и на пазар,и на разходка,излезнахме в 9ч сутринта,прибрахме се в 18ч без нещо,и в 18ч започнаха първите контракций,и така на другият ден в 9.45ч се роди нашето съкровище  Wink

Общи условия

Активация на акаунт