Успешно "олежани" бебета - тема 6

• 17 772
  • 728
  •   1
Отговори
# 105
stefi_sv какви са тези насекоми, рано е още.
Еххх, защо не сте ми по наблизо всичките.Аз ходя в момента/когато бебо разреши baby_neutral/ на фризьорски курсове и ми трябват модели.Дори и да ви подстрижа лошо бебенцата ни са толкова хубави, че съм сигурна нас никой не ни заглежда  hahaha

# 106
  • на земята
Добро утро !Алия си нанка ,но аз тотално се разсъних ,хранехме се ,но докато захапим пак беше ад,пак почна да прави това със захапването,ужас плаче не може да захапи бибата и така се кози половин час,направо изтрях ,нервата ме хвана,преди време пак се  еше случвало няколко пъти и сега пак два пъти ,някой знае ли защо така пише че колики ..)))Е оплаках се сега отивам да поспя малко,иначе е спокойна и си спинкахме до одеве..)))Пожелавам ви прекрасен ден изпълнен с много усмивки!

# 107
Момичета-кокичета, ха добро утро! Ние и нощ спахме, само това будене в 6.30 ми взема здравето. Джуджана се буди и пращи от енергия, почва да шета и вършее из нас и няма сън колкото и да се мъча да я приспя. Но както и да е, благодарна съм, че поне нощите ни са по-спокойни  Praynig Praynig Praynig  След този ужас, който изкарах миналата седмица....
За да се нагласим с детето, с мъжа ми започнахме да си лягаме в 9.30 вечерта с кокошките и това е  Grinning
Още се буди да  яде 2 пъти през нощта, не знам дали ще го махне това нощно хранене отново.

По-късно ще ви пиша след 11 часа   love001

# 108
Добро утро  smile3507 не можах да спя от адско главоболие тази нощ, то Палацетамоли ли не бяха, чудо   ooooh! пишете ме в клуба на недоспалите
Лаленце, опитвай се да не се изнервяш, когато не иска Алия да засуче биберона, знаеш, че усеща. Възможно ли е да не е била гладна? Може просто да има повече газове и да и е некомфортно, а може и в опитите да поеме бибата да е глътнала повечко въздух и да има нужда да се оригне.
Попи, завид за съня  newsm08 това си е постижение на фона на миналата седмица. Мимето още ли няма избило зъбче?

# 109
Белоснежка, ще се справиш, слънце! Ти си упорита мама! Браво на Тео и Кай за добрия апетит! Peace
Лаленце, доста бебета имат подобно поведение. И Никол го прави. Rage
Стеф, ако нахапването е в една стая, би могла да напръскаш добре с "Райд"и да постои така 4-5 часа, после хубаво проветряване от порядъка на 2-3 часа и тогава да вкарваш малкия в нея. Така правя, когато видя насекоми. Иначе и аз едва гледам днес. Снощи буболечката ме е будила през 1 час, а сега ми изпробва нервите с постянно мрънкотене и хленчене. В момента я люшкам в количката вкъщи, ама угодия няма. Дръпнах й една конско, но и това не помага. На всичкото отгоро излях преди малко цяла чаша натурален сок върху стола, та се наложи и това да чистя. Отделно се спънах и политнах, но не успях да падна. Всички тези неща ме вбесиха още повече, та чак сълзи ми потекоха. Дано по-бързо да минава днешния ден! Само да заспи и отивам да се хвърлям и аз на спалнята! Praynig
Фусти, то аз вече забравих, що за човек е това фризьорът! Joy
Попи, браво на детето! Party

# 110
Сияна определено не е спала онази вечер заради Моцарт. Снощи хич не й помогна....  #Crazy
Вече се замислям дали изобщо това неразположение е от зъби  newsm78

Повтори се нощта от преди 3 дена... Ляга в 21, събужда се в 22,30, играе и се смее до 00,00 после РЕВ, ама РЕЕЕЕЕВ. При всеки опит да я сложим при нас или в нейното легло, се чуваше до последния етаж. Като я вдигнем, млъква. Заспива само на ръце /добре че беше баща й/. Като заспи, ако успее да я сложи да легне някъде, спи по почти час и после пак РЕВ и т.н.

Какво е това чудо, не знам!!!  Crossing Arms

# 111
И Мария беше така допреди няколко дни. Ами според мен са зъби  Wink  Дъвчи ли настървено каквото набара? Мария най-много се кефи да дъвчи носа на баща и  Crazy  Постоянно му налита, а той примира от кеф, че толкова го обичала. Ох Боже, жива да не бях!

# 112
Жени, я пусни Кондьо да видиш как работата ще се оправи  newsm62  
И при нас се наблюдава това явление, като го отпусна надолу усеща, че искам да го сложа легнал и се почва якия рев все едно го колим  Grinning В такива случаи започвам да обикалям всички стаи с него като го нося на рамо или с гръбче долепено до гърдите и му показвам всичко като му обяснявам кое какво е и даже го приближавам ако иска да бутне. Според мен е просто любознателен и не иска да изпуска ценното време за опознаване на света с това да лежи или спи, става по-социален. Пък и иска да бъде обграден с внимание или пък гръбчето да го е заболяло от това лежане. Аз така си обяснявам нещата с Боби, не знам как е при Сияна, но може просто да иска да бъде гушкана и да я разнасяте малко. Нещото, което аз прилагам е да го разхождам без да го смъквам от мен в рамките поне на 20 минутки и леееко да го отпускам в легнало положение, като продължавам да обикалям и да му говоря нежно докато не стигнем до легнала поза, после го оставям да спалнята или да суче. Понякога не действа и упражнението се започва от начало.  Лелеее какво обяснение дадох, надявам се поне нещо да ти е от полза. Гърба и кръста се обаждат ама чакам за 8-ми март някой да се сети да ми подари космодиск  hahaha От няколко дена пък имаме нов ритуал за приспиване, който до сега все е действал. Слагам го в обикновения шезлонг и го тикам напред назад с едната ръка (другата е на клавиатурата  Blush) като имитирам возене в количка с леки неравности и пускам този шум http://www.youtube.com/watch?v=HfZCkY_b1iM Гадното е, че е доста кратко видеото и трябва да го пускам от начало постоянно, но така успях да наложа два-три дневни съня по-дълги от половин час. Сори за дългия пост, ако на някой съм помогнала с идеи ще съм щастлива  Wink
Лалиии  Hug дано този коцузлийски ден мине по-бързо и довечера мъжо те отмени малко. Ти имаше ли по-голяма дъщеричка или се лъжа?
Оставям ви муцита, че тука е на вили и могили. Само да питам вие до кога гладите/гладихте дрешките на беб от хигиенна гледна точка. Мисля от днес да започна да гладя само от едната страна колкото да не са намачкани
Попи, искрено се посмях на менюто на Мария  Laughing

# 113
Жени, снощи и Никол прави така. Не знам, защо така? newsm78 Понякога помага постоянното висене на циците ми, ама и аз съм човек - сутрин ставам схваната от постоянно полуразголената нощна поза. Днес, колкото и да точих зъби за сън, не се получи. Госпожица Фурия вече е на линия, готова за нови бебешки подвизи, а аз едва гледам и ми се ревеее. Сщевременно гърдите ми вече са тотално празни, защото досега ги е мачкала, дъвкала и смукала. Мина ми мисълта да й направя АМ, за да се опранят нещата, ама дано издържа и да не се стига дотам. Хайде, започва се...  

# 114
Сияна заспива на първата минута след като е гушната, но човека, гушкащ я, трябва да е ПРАВ...
То е ясно, че много й се спи, ама....
Аз гладих до 3-я месец, а педи каза, че можело до 1-я само.

Мария най-много се кефи да дъвчи носа на баща и  Crazy

Joy Joy Joy

Дъвчи настървено отдавна

# 115
Жени, снощи и Никол прави така. Не знам, защо така? newsm78 Понякога помага постоянното висене на циците ми, ама и аз съм човек - сутрин ставам схваната от постоянно полуразголената нощна поза. Днес, колкото и да точих зъби за сън, не се получи. Госпожица Фурия вече е на линия, готова за нови бебешки подвизи, а аз едва гледам и ми се ревеее. Сщевременно гърдите ми вече са тотално празни, защото досега ги е мачкала, дъвкала и смукала. Мина ми мисълта да й направя АМ, за да се опранят нещата, ама дано издържа и да не се стига дотам. Хайде, започва се...  

да не зпочвате подготовка за зъби....?
и аз не можах да спя, а сега отивам да правя манджааааааа

# 116
Здравейте момичета,
Хубав ден на всички. Аз чета, ама нямам време да пиша - тъкмо започна и се почва рееееееев Shocked Гледам, че май повечето сме недоспали, ама това е положението  Crazy
Аз да се оплача от вчерашната консултация - лекарката хич не хареса как стъпват на крачета  - еми то нямаше какво да хареса, кашкавалена работа Cry. Помоли ни да увеличим дозата на Витамин Д, защото може да е начална форма на рахит. Истината е, че ние доста позанемарихме гимнастиката, но просто нямам никакво време вече. Това че не излизаме често също е проблем, така че сега ще правя опити да ги извеждам и сама. Дано да не е нещо сериозно, че направо лошо ми стана като ми го каза, иска ни пак на консултация след 2 седмици да види какво е положението  Confused

# 117
Ох, и моите неволи са като вашите.Явно окло 4-ти месец подлудяват тези деца.Реших да броя тази нощ колко пъти е мрънкал и сукал.Та като се започне: 20,00 - 22,00 - 23,55 - 02,05 - 04,15 - 05,30 - 06,35 - 07,30 - 10,00 тук вече колкото и да ми се спеше се надигнах да го преоблека и да си играе, защото нямах силички.В 11,30 заспа и гледам сега се е събудил, но понеже не съм скрила ТВ и гледа и мирува.Та Попи въобще не ми се оплаквай с нощно хранене.Аз преди мърморех, че яде по 2 пъти през нощта, сега яде на 2 часа #CrazyНай-лошото е, че вече не иска биберон нощем, само на гърда в поза люлка се успокоява.
Аз още гладя, въпреки че си купихме сушилня.Та гладенето е по скоро, за да ги прибера по чекмеджетата/така заемат по малко място/ отколкото за убиване на бактериите.Аз ъм си купила и един дезинфектант за пране и си го ползваме постоянно.В Кауфланд е 5,90 лв.

# 118
Здравейте хубав ден на всички, като ви чета направо се плаша от идването на зъбките.
Аз все още гладя всички дрехи.
Ивет на колко са твоите бебоци че ги гледаха как стъпват?
Не се притеснявай, дано всичко да е наред  Hug

# 119
Ивет, я не и се връзвай много на твоята педи, как така ги е гледала, че не стъпвали добре  Shocked Много ясно, че няма да стъпват добре, мускулчетата им въобще не са заякнали за това начинание, пък и те още не са започнали да сядат, тя да тръгват и да вървят иска  #Crazy Нали знаеш, че не трябва да се насилват децата да стъпват или да сядат. Според мен отиди на ортопед за второ мнение   Peace Ако не може да ги извеждаш сама ги остави на слънчице до прозореца, все пак е нещо. Прекомерният прием на витамин Д също не е хубаво. Само да ти кажа, че съм пробвала няколко пъти Боби да го изправя в седнало положение да видя как ще се държи, ами.. желенце си е, не е готов за това, гъне се във всички посоки и въобще не му идва на акъл какво да прави. В отчетната дето пиша почти всички бебета наддавали вой, че искат да стоят седнали и се мъчели с лакти да се изправят, е това не е така с нас
Фусти, ползвам същиата туба за дизинфекция на всички дрехи най-вече от гледна точка, че в тази пералня се перат не само бебешки дрехи.
Жени, прати малко манджичка насам, че съм пригладняла  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт