Успешно "олежани" бебета - тема 6

• 17 775
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
Дай пак линка, Попи

Деси, аз имах гной, не знам това с лекарства дали минава

# 91
Скрит текст:

Ето ги!

# 92
Попи мерси  bouquet.За захар на бучки става въпрос,нали.Слетобед ще проверя в аптеката дали има и ги почвам.Щом са и за болки,супер.

# 93
Момичета, къде се изпокрихте? Да не гледате новините?

Деси, вземам една лъжица захар и капя върху нея. Можеш и в чай, но в захар е за предпочитане.

# 94

Да.....

# 95

Да.....

Веселба.....не отива на добре работата...

# 96

Да.....

Веселба.....не отива на добре работата...

хич!
никога не съм го обичала, но точно това не ни трябваше сега!

# 97
И аз не го обичам, но то няма кой друг  Crazy

# 98
това ни е проблема от години
не ми се мисли дечицата ни в какъв свят ще живеят

# 99
това ни е проблема от години
не ми се мисли дечицата ни в какъв свят ще живеят

smile3505

# 100
лошо лошо ама и така както го бяха подкара ли и така  не става.  #2gunfire

# 101
  • на земята
  bouquet Здравейте,то пък днес която тв да пуснеш все политики,то поне да има промяна ,ама неееееееее..))))Според мен Бойко си оплете кошничката пак,на другите избори пак ще е избрания..))))оххх един свестен човек не оглавии тази нашата България ,само мутри,крадци и измамници,аман вече от всички,старо,ново иа какво ли не правителство пфууууууууу  ooooh! И тук да се похвалч записах час за фризура най накрая за утре,живот и здраве утре ще се разкрася  Joy то от треи месец на бремеността не съм ходила като хората,ни боя ни подстрижка ..малко по малко влизаме в релси  JoyВчера направихме разходка,но днес май ще вали уж пече ама скрива се..)))ПОПЧЕ утре ще ти пусна паричките,през пей пал не може ли,ако имаш емейл(поща) да ти ги пусна право в сметката отиват,ако не ще ида до банката  Peace Хубав и усмихнта следобед на всички  Hug

# 102
Момичета, по-голямата част от парите са ми влезнали в сметката. Ще изчакам утре сутринта да ми минат едни справки и следобеда ще пусна поръчката Grinning 
Свърших по-рано работа, а Мария е навън и сега стоя на тишина и си почивам...няма такъв кеф  Wink

# 103
Ей, послушно ти е момичето Попи, пу пу, все тъй да е
Както и предположих тая вечер яко е нахапано моето момче и направо ми се реве. Питах в детския магазин, питах в аптеки, никой нищо не може да ми предложи да сложа в стаята безвредно, само за мазане в аптеката ми казаха и то нещо фрашкано с кортикостероиди. Тъпата аптекарка каза : Миии то няма с кво друго да го мажеш. Сега пак ще ровя в нета да измисля нещо. Не мога да си държа нон-стоп детето намазано с мазила против насекоми   #Cussing out Откачам просто  smile3515 За капак не е акал вече трети ден и му купих лактулоза, ще изчакам до довечера ако няма радост в памперса ще му дам. Стомахчето не е твърдо и не показва признаци да му е некомфортно, е повече пръцка, ама нищо не изкарва. Много е нетипично за него, до преди всеки ден се е отчитал, но сега какво стана, не мога да си обясня.
Лаленце, блазя ти за фризьора, аз пак нещо много съм нацъфтяла ама да видим кога и мен ще ме огрее

# 104
Да се похваля днес с домашно направено пюре от тиква, която мама донесе от вкъщи. Flutter Чак не повярвах, колко им се услади на моите сладури, имаше протести, защо им давам толкова малко. Останалото количество / 3 бурканчета от пюре/ го сварихме малко в тенджера, за капачката, и съм го прибрала в хладилника. Смятам да го изконсумираме за 3-4 дни,дали може така? Иначе днес излизахме и спаха почти непробудно след обяд от 13 до 16 часа. Дано и утре да спят, че ще трябва да ги оставя пак с мама, че ще трябва да се чисти новото жилище. Да мине и тази седмица, това пренасяне да се приключва вече, че сякаш не ми стига гледането на 2 деца наведнъж, че и на 3-4 месеца преместване  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт