Успешно "олежани" бебета - тема 6

• 17 776
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
Стефи как така другата седмица последния прием на ваксината,та нали трябва най малко месец да има от единия прием и защо не са погледнали детето дали е здраво,а направо са били ваксината
Оф ти наистина с тази лекарка ме изумяваш просто

Става въпрос за ротарикса май.

# 76
Деска, сигурно аз не съм се изразила правилно. Днес беше втория прием на ротарикс ваксината, а следващия вторник на от петкомпонентната и пневмококовата, т.е. двойната ваксина. Има месец между приема на всяка ваксина като вид, поне с това съм на ясно и я следя изтънко за това. Предният месец се обърка и искаше да ме извика малко по-рано, ама кака ви Стефи веднага и напомни и тя се поправи  Wink

# 77
Направо ме притесни честно казано,разбрах че пентаксима го слагат толкова често и се втрещих

# 78
Стеф, Иве, добре, че намерих сродни души, иначе щях да си мисля, че нещо не ни е наред. Явно са ни по-емоциални дечицата, та затова реагират с пронизителни писъци на различни свои вълнения. Дано бързичко да преодолеят това поведение! Praynig
Попи, съкровище си с това, което ще направиш!   bouquet Дано Мария се смили над теб и те остави да отдъхнеш през нощта! Praynig
Стеф, и Никол има на бузката нещо гризнато, но не знам, що за нагло насекомо е било. Вероятно е било нещо пълзящо, защото хвърчащи не съм виждала от септември.  Heart Eyes

# 79
Стеф, Иве, добре, че намерих сродни души, иначе щях да си мисля, че нещо не ни е наред. Явно са ни по-емоциални дечицата, та затова реагират с пронизителни писъци на различни свои вълнения. Дано бързичко да преодолеят това поведение! Praynig
Попи, съкровище си с това, което ще направиш!   bouquet Дано Мария се смили над теб и те остави да отдъхнеш през нощта! Praynig
Стеф, и Никол има на бузката нещо гризнато, но не знам, що за нагло насекомо е било. Вероятно е било нещо пълзящо, защото хвърчащи не съм виждала от септември.  Heart Eyes

Така е, моята наистина е доста емоционална, много лесно се превъзбужда, затова и трудно заспива и като цяло спи малко. Аз и затова внимавам колко внимание й обръщам, защото понякога я виждам, че буквално се изморява от много емоции и това допълнително я изнервя.

# 80
И нас ни мъчи зъбче вече. Тео има съвсем малка бяла точка, като връхче на пъпка е, на венеца, долу, в ляво. Снощи почти не сме спали с него, че и като ревне, събужда и Кайчето, на него пък само това му трябва, разсънва се и почва да се хили като репичка по сред нощ и цирка е пълен. ooooh!
Добре,че мама е у нас, та съм малко разтоварена. След обяд ги оставих заспали с нея, бях му дала и малка доза Нурофенче и се връщам към 4 часа, с мисълта, че са спали - нищо подобно. Само половин час спал нашия със зъбчето, после оревал света, събудил и брат си и подлудили баба си. Дано прахчетата ни дойдат по-бързо, та да се кротнат. Сега си му дадох една доза Панадол, та да не се мъчи, горкия. Ще видим как ще изкараме тази вечер и ние  Crazy
Попс, мен си ме пропуснала с банковата сметка, нямам ЛС.

# 81
И нас ни мъчи зъбче вече. Тео има съвсем малка бяла точка, като връхче на пъпка е, на венеца, долу, в ляво. Снощи почти не сме спали с него, че и като ревне, събужда и Кайчето, на него пък само това му трябва, разсънва се и почва да се хили като репичка по сред нощ и цирка е пълен. ooooh!
Добре,че мама е у нас, та съм малко разтоварена. След обяд ги оставих заспали с нея, бях му дала и малка доза Нурофенче и се връщам към 4 часа, с мисълта, че са спали - нищо подобно. Само половин час спал нашия със зъбчето, после оревал света, събудил и брат си и подлудили баба си. Дано прахчетата ни дойдат по-бързо, та да се кротнат. Сега си му дадох една доза Панадол, та да не се мъчи, горкия. Ще видим как ще изкараме тази вечер и ние  Crazy
Попс, мен си ме пропуснала с банковата сметка, нямам ЛС.

Ох, милата, дано да минава бързо това, че си представям какъв ужас е Sad. Нас май още не са ни почнали зъбите, ама само това ни липсва общо взето. А с това с взаимното събуждане е ужас. Най-мразя да люшкам половин час да приспя едната и другата след 5 минути ревва и я събужда  ooooh!ooooh!
На мен това с помощта ми е болна тема, майка ми нещо го закъса с крака - някакви изменения дето не може много да се направи, та сега гледам да я викам максимум по веднъж в седмицата за  около 3-4 часа да не се натоваррва. Майката на мъжа ми пък е на 70 години и изобщо не помага, абе въобще сме го закъсали лошо откъм помощ Confused

# 82
Белоснежка, Иве, искрено ви съчувствам с двойното натоварване и грижи. Но пък и радостите ви са по две! Grinning
Белоснежка, пуснах ти на лично съобщение банковата сметка. Peace
Хайде, лека нощ, момичета!  Hug

# 83
Ние тази нощ спахме  newsm44 newsm44 newsm44 Вчера давах гранули и през деня и вечерта, та изкарахме спокойна нощ. Събуди се детето в 6.30 и оттогава си играем, но това е бял кахър. Дано като и мине хремата напълно, да се успокои още повече.

Момичета, искрено се надявам и на другите бебоци да действат, за да има мир. Ако всички сме доволни, може пак да поръчаме. Не ме затруднявате кой знае колко, пък и пестим парички.

# 84
Много се радвам за вас, Попс!!!  Hug

И ние спахмееееее. Вярно, че беше при мен, но дори не се събуди да пее в 4-5, както  почи всяка нощ. Единствената разлика в обстановката обаче - бях пуснала Бебешкия Моцарт, който постна тук преди време, ама дали има връзка  newsm78 Тогава не действаше....

# 85
Жени, за една спокойна нощ вече съм способна на доста експерименти.

Това ме подсеща за моята свеки, която все така е пълна с бисери  Grinning Преди време предложи да сме дадели на детето малко винце и щяла да спи като къпана. И хич да не съм се притеснявала, защото в северна България масово си гледали децата с винена попара и нищо им нямало. Можело също да и мажа венците с ракия  #Silly   Мъжът ми вика "Лелееее, добре, че не помня какво ме е правила!"

# 86
Жени, за една спокойна нощ вече съм способна на доста експерименти.

Това ме подсеща за моята свеки, която все така е пълна с бисери  Grinning Преди време предложи да сме дадели на детето малко винце и щяла да спи като къпана. И хич да не съм се притеснявала, защото в северна България масово си гледали децата с винена попара и нищо им нямало. Можело също да и мажа венците с ракия  #Silly   Мъжът ми вика "Лелееее, добре, че не помня какво ме е правила!"

а, в Северна, то в цяла България е било така преди....А за ракията, искам да ти кажа, че още се практикува. Чела съм в отчетните, мажат и спят....

# 87
То от ракията и аз спя, ама то после затова имаме толкова битови алкохолици  Mr. Green

# 88
Добро утро на всички Hug
Радвам се,че бебоците са спинкали Heart Eyes.Попи,абе наще свекърви да не са сестри близначки..Жени,как и с какво оправи гърлото си,от 3,4дни ме мъчи,от нищо не минава.Ей не ме пропусна никва гадост тая зима,с тая маска се сраснах,имам чувството,че като я сваля и детето ще се чуди,тая леличка коя е..

# 89
АЗ ето с тези етерични масла още удържам положението. Капят се върху захар и се хапват. Изшпионирах моята джипка, че се лекува с тях и си ги самоизписах. Отпушват нос и много ти олеква на гърлото и гърдите  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт