ТУЕС - 3 тема През ТУЕС със страст минаваме и за супер работа се стягаме

• 43 528
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Привет на всички!
Jord винаги има надежда. Вие поне имате основателно извинение, а при нас такъв мързел ни е обхванал, че направо  ooooh! ooooh! И остава да храним надежда, че в децата ни спи гений, но въпросът е как да го събудим  Mr. Green Mr. Green

А днес са имали контролно по математика. Ще видим резултата  Sunglasses Sunglasses

И още нещо

"Недейте се притеснява, че децата ви слушат. Притеснявайте се, че ви гледат. Примерът, който виждат от вас се запомня завинаги. Бъдете умни в това, на което учите децата си." - наистина това се очаква от нас  Laughing

http://www.facebook.com/photo.php?v=10151503277675680                 

# 121
Ще има родителска среща със следния график:

8-ми клас 19.03.2013г. 18,30ч.
9-ти клас 20.03.2013г. 18,30ч.
10-ти  и 11-ти клас 21.03.2013г. 18,30ч.

# 122
# 123
  • София
А това интервю гледали ли сте го? Я споделете с думи прости  Mr. Green Mr. Green това Телерик какво представлява по точно, че нещо не схванах  newsm78 newsm78 Толкова малки могат ли да го посещават!?  newsm78 newsm78

http://www.youtube.com/watch?v=TnbyGiVTs1I  &n … sp;    

# 124
Ето малко инфо за училищната академия:http://academy.telerik.com/school-academy/about
Има курс 27-29.03.2013.
Отсъствията се извиняват....но има минимални изисквания Simple Smile към курсистите.

# 125
  • София
 Hug Hug Страхотни сте  Hug Hug

А ето един лесен начин синовете ни да впечатлят момичетата  Mr. Green Mr. Green

Скрит текст:

# 126
 Joy Joy Joy
За сега май са далече от тази машина с тази цел  Wink

# 127
  • София
Понякога се случва да съм лоша.
Тогава ставам чак неузнаваема...
Но затова го има празник "Прошки".
Простете! Сбърках несъзнателно.
И нека всеки днес за себе си реши
от кой да търси прошка и на кой да дава.
Нали е казано: "Човешко е да се греши,
а пък божествено - да се прощава!"
Прощавайте!

Скрит текст:

# 128
# 129
  • София
И за съжаление ще става все по-екзотичен  Mr. Green Mr. Green

Скрит текст:

# 130
  • София
Хахаха!!! Надя, откъде ги намираш? Ние вече ходихме на изпит по този екзотичен предмет  Grinning Grinning Чакаме още рeзултата, поне аз не съм го разбрала  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 18 мар 2013, 17:33 от Jord

# 131
  • София
Преди кандидастването ми бяха казали, че програмистите си живеели в собствен свят. Е сега започвам да разбирам защо  Mr. Green Mr. Green

Скрит текст:

Скрит текст:

Супер идея  Laughing Laughing

Скрит текст:

В трепетно очакране на родителската среща  Laughing Laughing

Последна редакция: пн, 18 мар 2013, 19:16 от Naddya

# 132
Здравейте,
Казвам се Нина Митова и съм преподавател по БЕЛ на учениците от 12 клас. От догодина ще поема настоящите осми класове. Вероятно част от вашите деца са сред тях. Това е и основната причина да се регистрирам, защото дава възможност за пряка комуникация, с надеждата да спести бъдещи недоразумения, каквито, повярвайте, не са изключени. От догодина, когато ще работим (надявам се) съвместно за успеха на випуска, съм готова да отговарям на всякакви конкретни въпроси, касаещи моя предмет. В края на учебната година ще се представя на децата и ще им предоставя списък с автори и произведения,  по които ще работим през следващата учебна година и инструкции какво трябва да се прочете през лятната ваканция.   

Малко е тъжно, ако БЕЛ се позиционира в съзнанието на децата в групата на "екзотичните" предмети. А и "екзотиката" е различна от тази на екзотиката на  тропическите плажове. Това е предмет, задължителен за държавен зрелостен изпит, което повечето ученици в тази възраст не съзнават. А всъщност резултатите от ДЗИ могат да се ползват и за прием без изпит в ТУ-София.

И конкретният повод, заради който правя тази регистрация днес, е адресиран към Jord. Тъй като бях председател на комисията за проверка и оценка на изпита за оформяне на срочния успех за първия учебен срок, уверявам Ви, че лично съм нанесла оценките на 15 февруари в дневниците. Информация за резултата можете да получите от класния ръководител, ръководството или от мен на имейл.

Поздрав на всички. Надявам се да работим добре съвместно.

# 133
  • София
Литератор ТУЕС
Г-жо Митова,
Добре сте дошла в нашата скромна тема.  Hug Hug Всички се надяваме да работим съвместно за успеха на нашите деца.
Въпреки забавните картинки, всички сме напълно съгласни, че БЕЛ е важен и трябва да му се отделя подобаващо време и внимание. И ще положим максимални усилия и децата ни да разберат това.
Тук никой няма лоши намерения, макар и понякога да изпускаме парата.

А правописните и пунктоационни грешки, които ние допускаме тук, са случайни и не са резултат от нашето незнание.  Mr. Green Mr. Green

Jord   Имате си оценка  newsm44 newsm44 браво

Последна редакция: вт, 19 мар 2013, 10:21 от Naddya

# 134
  • София и там където не се пуши
Литератор ТУЕС, моето дете не е в ТУЕС, а аз също пиша тук. Не мислете, че като се пише тук и си хортуваме по приятелски и си пускаме майтапи, по този начин допускаме децата да бягат по тъч линията.

Детето на Jord също може да не е в това училище и да не става дума за там. Пък и тя казва че тя може да не знае това. Това е просто форум и начин да обединим сили да се справим по-добре с нашите деца.  

Повод на това изказване е пусната бележка във ФБ и ако сте чели по-подробно повече си говорим за децата и се надяваме, те да не видят нашите писаници.

Общи условия

Активация на акаунт