ТУЕС - 3 тема През ТУЕС със страст минаваме и за супер работа се стягаме

• 43 823
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
Dorothy,   bouquet

Къде сме сега?

П.П. Видях Simple Smile и разбрах.
Това направо е повод за празнуване. Вече не сме в "общ отчетен"... newsm68

# 151
  • София
Къде сме сега  Shocked Shocked Shocked Тъкмо свикнахме в "шеста глуха" и хоп ново 20  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Как се влиза по напряко  newsm78 newsm78 newsm78

# 152
Здравейте  Hug , сега ми остана време да Ви прочета. Очаквах малко повече инфо за родителската среща от Вас.

# 153
  • София
Добро утро  Hug Hug

Как сте след РС?  #Crazy #Crazy Торбата с наказанията май се изпразни  Mr. Green Mr. Green

А товя е страхотно, но не знам от къде може да се купи  Laughing

Скрит текст:

А ето защо винаги учат и пишат дамашните си в последния момент  Laughing Laughing Просто слушат шефа си

Скрит текст:

Bp аз мога само да допълня, че учителката по физика наблегна, че трябва да учат повече, че сега е лесна, ама догодина ставало трудно с електротехниката, а физиката от 9 клас е и балообразуваща за ТУ.
По химия 8 а клас ще правят тест върху неорганочната химия и започват с органичната  ooooh! ooooh!По мат класното ще е май, но не каза кога точно - е ще имат време през юни да си поправят оценката  Crazy

Скрит текст:

Усмихнат и слунчев ден

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 08:11 от Naddya

# 154
  • София
Привет! Качени са вече оценките на домашните по информатика - бутон 8ми клас/статистика.
Инфото е по класове  Hug Браво на господинът им!!!

# 155
  • София
Благодаря Мими  Hug, като гледам, всички са се справили добре. Дано все така продължават. Да Ви призная аз се опитвах вчера да чета мнения в блога на този сайт и да разбера нещо  Embarassed Embarassed и не успях, още отсега съм аут. Явно така ще е. А за идеята на господина - супер е. Да можеше по повече предмети така да си виждаме някакво резюменце на постиженията.... Все пак сме в епицентъра на компютъризма. За родителската-мен много ме притеснява положението по БЕЛ. Били незаинтересовани, несериозни, не носели дори учебници и тетрадки. Не били се справяли с литературния анализ, който сега им е за първи път в материала. Тя се била опитала да им обясни в общи линии правилата, защото литературния анализ бил много широко понятие  Shocked Не пишели домашни и тя госпожата затова и не давала  Shocked Не можела да ги накара да не си играят с телефоните в час  Shocked Въобще на мен лично положението ми се видя безнадежно. Тя някак си като че ли се е примирила с това и не смята че може да направи нещо. Доста горчив вкус ни остави, така си и излезе от стаята, с някакво примирение. Да вземат да се сближат с госпожата по английски, та дано по принципа на скачените съдове нещата се нормализилат. Въпреки, че не ми се иска ентусиазма на г-жа Евстатиева да се променя. Иначе форумът явно се чете  Embarassed Embarassed и на мен лично ми стана много обидно заради изказването на neosh, което ние всички се направхме, че не чуваме, а пък то е имало отзвук и то голям, май, в училището. Трябва не само до мислим какво и как говорим, но и да не позволяваме други да вършат глупости, така мисля аз де. Ще излязат прави децата дето писаха тук в защита на училището си, а ние ги понахокахме лекичко

# 156
... на мен лично ми стана много обидно заради изказването на neosh, което ние всички се направхме, че не чуваме, а пък то е имало отзвук и то голям, май, в училището. Трябва не само до мислим какво и как говорим, но и да не позволяваме други да вършат глупости, така мисля аз де. Ще излязат прави децата дето писаха тук в защита на училището си, а ние ги понахокахме лекичко

Нещо съм пропуснала ли?
Какво изказване на neosh?
Връщам се назад са търся...

# 157
  • София
Хммм, явно при вас има отзвук. Казвай - децата ли се притесняват? Какво?

# 158
  • София
Ми класната го коментираше и каза, че критиките били конструктивни и си била взела урок, но на мен ми стана неудобно, защото изобщо не смятам, че бяха конструктивни точно тези критики. А иначе за влиянието на отношенията деца-учители, аз не знам, но не може да не се е отразило.
Сега се сещам, че някой от учителите каза и да не толерираме тяхната енергоспестяемост, че не било редно и т.н. Нашите шегички сигурно не винаги изглеждат смешни на всички, то не че е задължително, де. Плюс това те не знаят, че точно тези мами дето говорят за енергоспестяемост /Надя, Мими.../ имат едни от най- успешните деца...

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 13:10 от Jord

# 159
  • София
Мдаааа, явно ни приемат думите директно.
Пък ние си имаме проблем с краснописа - явно ще трябва да се работи в тази насока, защото и по БЕЛ и по АЕ ни обърнаха внимание за неразбираемия почерк  Sad Лошото е, че и аз пиша ужасно, колкото и да съм пробвала да си оправя почерка. Супер ситно и супер неразбираемо за другите хора.  Embarassed
Давайте идеи за оправяне на почерк - освен тетрадка за техническо писане, за което се сещам на първо време???  newsm78

# 160
Ох, забравили сме да заредим картата на сина за градски транспорт. И днес като го проверили контрольори, са я блокирали. Сега трябва да платим глоба 20 лв., за да се активира отново. По-добре изобщо да не си е давал картата, ще го смъкнат от рейса и готово.

# 161
  • София и там където не се пуши
Ох, забравили сме да заредим картата на сина за градски транспорт. И днес като го проверили контрольори, са я блокирали. Сега трябва да платим глоба 20 лв., за да се активира отново. По-добре изобщо да не си е давал картата, ще го смъкнат от рейса и готово.

И за моя син така веднъж платихме. Ходи се на Мария Луиза към Централна гара. От тогава стриктно си следи кога какво и е точен.

# 162
  • София
Нашия като знам, че доста често забравя да си пълни картата, ще му кажа поне да не си я показва, ако мисли, че е закъснял с плащането.

# 163
  • София
И аз ползвам карта за градския транспорт и за това избрахме семеен пакет -така не забравям да я заредя заедно с моята. трябваше малко време в началото докато уеднаквим датите на двете карти-но и това мина. Така е по-удобно. Laughing

# 164
Благодаря Мими  Hug, като гледам, всички са се справили добре. Дано все така продължават. Да Ви призная аз се опитвах вчера да чета мнения в блога на този сайт и да разбера нещо  Embarassed Embarassed и не успях, още отсега съм аут. Явно така ще е. А за идеята на господина - супер е. Да можеше по повече предмети така да си виждаме някакво резюменце на постиженията.... Все пак сме в епицентъра на компютъризма. За родителската-мен много ме притеснява положението по БЕЛ. Били незаинтересовани, несериозни, не носели дори учебници и тетрадки. Не били се справяли с литературния анализ, който сега им е за първи път в материала. Тя се била опитала да им обясни в общи линии правилата, защото литературния анализ бил много широко понятие  Shocked Не пишели домашни и тя госпожата затова и не давала  Shocked Не можела да ги накара да не си играят с телефоните в час  Shocked Въобще на мен лично положението ми се видя безнадежно. Тя някак си като че ли се е примирила с това и не смята че може да направи нещо. Доста горчив вкус ни остави, така си и излезе от стаята, с някакво примирение. Да вземат да се сближат с госпожата по английски, та дано по принципа на скачените съдове нещата се нормализилат. Въпреки, че не ми се иска ентусиазма на г-жа Евстатиева да се променя. Иначе форумът явно се чете  Embarassed Embarassed и на мен лично ми стана много обидно заради изказването на neosh, което ние всички се направхме, че не чуваме, а пък то е имало отзвук и то голям, май, в училището. Трябва не само до мислим какво и как говорим, но и да не позволяваме други да вършат глупости, така мисля аз де. Ще излязат прави децата дето писаха тук в защита на училището си, а ние ги понахокахме лекичко

И какво да направи учителката? Да гони наред? Аз това бих направил. Не уважават часа, не уважават предмета, не уважават учителя... Тя да ги възпитава ли, или да преподава? Тепърва да им обяснява, че в час телефонът се изключва и не се ползва? За да няма после вкъщи... "оная" не си е преподала материала? А дечурлигите да не обясняват, че не знаят какво се е случвало в час! Щото всъщност са били заети да си мерят телефоните и пубертетските номера? Мами... Я малко по-мъжки. Все пак мъже възпитаваме!

Общи условия

Активация на акаунт