ТУЕС - 3 тема През ТУЕС със страст минаваме и за супер работа се стягаме

• 43 408
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
  • София
         http://www.blitz.bg/news/artic … sp;    

Последна редакция: чт, 04 апр 2013, 08:19 от Naddya

# 211
  • тук и там където дойде
Здравейте на всички

Малко ви изоставих не съм писала скоро.

Ако може някой да помогне да ми даде линк за блога на г-на по информатика, че ние нямахме оценка последно , а детето изпрати домашните пред мен.

Както и вашите деца така и моя син  е при баба и дядо. За моя радост поне/ така казват/ученето тече с пълна пара /по малко да не се преуморява "детето"/.  ooooh! Накрая по английски трябва да отпечатаме това което е написал като домашно. Вие имате ли такова домашно или пак моя син си ги кръщава.  По математиката сме си наели "учител" / пълен контрол от дядо/ решават задачи всеки ден.  Като се прибере ще видим какво сме научили.

За съжаление на децата ваканцията почти свърши.

# 212
  • София
Добро утро на всички!  Hug Hug

Prima ето това е сайта и долу преди коментарите е дадено къде да се качват домашните

http://infotechtues.wordpress.com/8thgrade/homework … sp;    

ВАЖНО! Не изпращайте домашните си на infotechtues. Домашните ще се качват на адрес: http://nikiontime.cloudvps.bg/,
Там ще намерите форма за изпращане на домашни. Използвайте Notepad++ и за двете задачи. Архивирайте своите решения.Краен срок за предаване е Вторник 26.03, 23:59

# 213
  • тук и там където дойде
Добро утро

Благодаря ти Naddya

bouquet

# 214
  • София
Библиотека за пример  Mr. Green Mr. Green

Скрит текст:

# 215
  • тук и там където дойде
 Party  Страхотна библиотека

А пък ние си имаме 1 книга на английски в библиотеката - както казваме за "интелигентност"

Mr. Green

# 216
  • София
Prima и моя син има да разпечатва домашни по английски, които е пропуснал като отсъстваше. Написал ги е на хартия и сега се чуди и мае как и кой да ги напише на компютъра, защото представи си не можел да преписва на компютър, можел само да пише  Shocked Цяла ваканция не му стигна да го измисли как да стане и понеже в събота и неделя не съм на работа и в къщи нямаме принтер, днес ми каза, че не съм се сетила навреме  Shocked  newsm78 Много съм разсеяна напоследък.... Казах му да ги изпрати на e-mail на госпожата - нещо смънка, че нямало смисъл или нещо подобно. Снощи имахме "разговор" по повод края на ваканцията и резултатите от това... Не ми се разказва....

# 217
  • София
Е, добре де, Jord. Ама ти си виновна - що се не сети по-рано? А? Преписването изисква специални умения за работа с компютър  Joy Божее, какво ли не измислят тези деца, за да си оправдяат мързела  #Crazy
Ние книжки на чужди езици имаме вкъщи доста. НО! Това не значи, че ги е прочел или нещо подобно. Поне част от немските е минал, и май вече е време да натискам и от тези на английски да почва да чете. Да видим докъде му е стигнало нивото  hahaha

# 218
  • София
Е, добре де, Jord. Ама ти си виновна - що се не сети по-рано? А? Преписването изисква специални умения за работа с компютър  Joy

Да и те са явно различни от уменията нужни за игра на WOW, да му се не види  ooooh! А за сещането си е прав - ще гледам вече да се сещам навреме, хмммм  smile3512

# 219
  • София
А ние изобщо нямаме такова домашно, то и домашното е едно  Mr. Green Mr. Green Но се замислих за писането на английски на компютър.  newsm78 newsm78 За да пишеш с десет пръста трябва малко обучение или самотакова. А доколкото съм чела и за някои от изпитите за признати дипломи по англ. се изисква писане на компютъра  Rolling Eyes Rolling Eyes Ще трябва явно и това да се учи  ooooh! ooooh!

# 220
  • София
Наде, те писането си го владеят достатъчно добре, споко. Мързи ги, сладурите. Аз като го гледам моя как бързо пише, когато се налага за игрите или по чата, въобще, ама въобще не го мисля в тази насока  #2gunfire
Jord и в LOL го няма това умение - то е изключително рядко такова, като например да помогна вкъщи или други такива екзотични умения  baby_neutral

# 221
  • София
Или да уча по български език - това пък какво беше  Shocked #Crazy
А иначе Надя е права, трябва обучение за машинопис на който и да е език - по принцип. Но наистина те са факири в чата, не смятам че в двупръстната система им е проблема.
Говорих преди малко с него, казах му че аз се чувствам като малоумна като повтарям едно и също нещо по 100 пъти, пък той - не знам. И искам като кажа веднъж - да стане! Отговора беше - ми така де, кажи поне веднъж!! Не си казала -не е станало!!!! #Crazy #Crazy #Crazy

# 222
  • София
 Joy  hahaha

# 223
  • София
Разминаване между планове и реалност  Mr. Green и то ваканцията си мина

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 05 апр 2013, 17:15 от Naddya

# 224
  • София
Добро утро на всички!

Навяха ме спомени от миналата година, добре е, че мина. Но на сегашните седмокласници май ще им е по-трудно  Rolling Eyes

http://www.blitz.bg/news/article/192247  &nbs … sp;    

УСмихнат и слънчев ден (поне така обещават синоптиците  Mr. Green)

Общи условия

Активация на акаунт