ТУЕС - 3 тема През ТУЕС със страст минаваме и за супер работа се стягаме

• 43 391
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
Naddya, не бързай.
Ще намерите учебници спокойно и след 15.09 Wink

# 256
  • София
Привет на всички!

Днес имам повод да почерпя - синчето става на 15 години. Как бързо си минаха  Rolling Eyes Rolling Eyes като че ли вчера го водех на детска градина и играеше в двора.

Това е за големите  Mr. Green

Скрит текст:

А това - за всички  Laughing

Скрит текст:

Успех на всички, които се явяват днес на великденското състезание  Peace Peace

Аз хич ама не бързам, а синчето - още по-малко  Mr. Green Mr. Green Сега му било "спокойния" период.  Shocked Просто една колежка правеше подранило великденско разчистване и ми предложи някакви учебници на великденски цени

Усмихнат ден на всички   

# 257
  • София
Добро утро на всички  Hug Hug

Успешна и усмихната работна и учебна седмица, че идват празницииииииииии  Mr. Green Mr. Green Как ги чакаме с нетърпение

Скрит текст:

# 258
  • София
Наде, да ти е жив и здрав юнака!!! Много здраве, щастие и любов му желая!!! И много успехи в училище  Hug  Peace

Знаеш ли кога и къде ще излезнат резултатите от Великдинското състезание? Моят решил, че това не е толкова важно Simple Smile и не проверил  #2gunfire

# 259
  • София
Надя, честит празник на патерица, да ти е жив и здрав и много щастлив, и много да се гордееш с него.

# 260
  • София
Наде, да ти е жив и здрав юнака!!! Много здраве, щастие и любов му желая!!! И много успехи в училище  Hug  Peace

Знаеш ли кога и къде ще излезнат резултатите от Великдинското състезание? Моят решил, че това не е толкова важно Simple Smile и не проверил  #2gunfire

Ще са готови утре на сайта - виж бягащия надпис горе на сайта

http://www.119sou.com/           … sp;    

Ще ги видим как са се справили - по първотачални данни моя е с 10 от 15 задачи  Joy Joy

# 261
  • София
хахахха, моя си призна само за една нерешена, което силно ме съмнява.
Най-интересно беше, че и тримата са получили различен отговор на последната задача  Wink и моя вика - сега сигурно ще се окаже, че верния е четвъртия отговор  #Crazy
Ще ги видим утре  hahaha

# 262
  • София
Привет на всички  Hug Hug

Някой знае ли смисъла на тази анкета, която са им раздали да попълнят  newsm78 newsm78 Нещо не ми е ясна картинката  Thinking Thinking

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 22 апр 2013, 20:51 от Naddya

# 263
  • София
Наде, излезли са резултатите. Лоша работа, лоша!!! Явно ще трябва да взимаме допълнителни часове по математика  newsm78 Много съм ядосана, защото той винаги е бил много добре по този точно предмет, дори учителките му го натискаха да ходи да учи в СМГ, защото имал данни за това!!!
А сега какво показва - посредствени резултати!!! Да не се изразявам по-лошо. Не мога да разбера какво се случва???  ooooh!

Иначе за анкетата - нищо не ми е казвал, ще го питам довечера каква е тази анкета.

# 264
  • София
И аз ги видях - при нас не са чак толкова трагични на общия фон, но при 80 максимални  ooooh! Но явно са били трудни, дори няма дете с максималните, най-високия резултат е 75.
Но все пак поздравления на децата, че имаха смелостта и желанието да се явят на сътезанието. Hug Hug

Явно материалът, койтоизучават сега е по-труден от 7 клас или отделят по-малко внимание и време. Но явно ще трябва да наваксваме  Crossing Arms Crossing Arms

А за анкетат - питах по телефона. Била им дадена от инспектората, не било тяхна инициатива и не е задължително попълването й.

# 265
  • София
Нещо интересно за нашето училище. На английски е, но който не може да се справи - Google translator ще помогне  Peace
http://csr.cisco.com/pages/impact-bulgaria

# 266
Поздравявам децата, които са изявили желание и са се явили на състезанието!
Хубаво. Да видят къде са спрямо другите.
Не разбирам обаче какво ви притесняват точките/оценките, които са получили?
Естествено, че материалът в 8-ми клас е по-труден от този в 7-ми.

Кой колко добър е бил в предишното училище е вече минало.
Оставете децата да се развиват от тук за напред.
Важно е да имат желание и хъс да учат.
Ако имат, ще успеят!
Нека са живи и здрави.

# 267
  • София
Абсолютно си права, Alleisha, разбира се.
Просто не мога да разбера на какво се дължи толкова ниското представяне и не може да не ме е яд. Точно защото ще се развива и трябва да се развива в това училище.
Утре ще прегледат работите си и чувствам как през ваканцията ще решаваме задачи, колкото и за мен математиката да е Тера Инкогнита  Sad
Подсещам за Игрите на ТУЕС - започват утре и дано са силно посетени  Praynig Това е много хубава реклама на училището ни  Hug

# 268
  • София
Скрит текст:

Те ще ходят, утре са се уговорили 

# 269
  • София
Здравейте, питах няколко пъти дали не са се разбрали да ходят пред НДК - ми не! Днес пак питах - тц?! Ако някой от вашите ще ходи утре пак, да направим някаква организация, знам ли и аз.... Аз бих отишла с него, но след 18.30 едва ли ще има някой там? На мен ми се струва интересно, но от нашия клас нещо май не мислят така.
Иначе за математиката аз упорито си мълча, даже повече. Далече сме от състезателното ниво. Днес са върнали контролните по химия и пак по-голямата част от класа са с двойки. Най- високата оценка е 4 и то единствена. Нещо започвам да се обърквам, вие как сте по химия, физика, география например? По физика решавахме заедно задачи и му просветна май леко, но са се паднали задачи точно от този урок, за който каза, че не влизал в контролното...

Общи условия

Активация на акаунт