ТУЕС - 3 тема През ТУЕС със страст минаваме и за супер работа се стягаме

• 43 379
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Привет на всички!  Hug Hug
Ние сме с 5 по химия, но има и две - три 6! Браво на децата.
А за физиката ще видим като ги върне. Каза, че не било трудно, но това са си редовните отговори на въпроса "Как беше контролното"  Mr. Green Mr. Green

Днес са ходили в ДНК, но нямало нищо интересно.  Shocked Shocked Това било за деца, които сега ще са 7 клас, а наШте са 8, при това са си от ТУЕС. Т.е. Това май е традиционното изложение за кандидатстване  след 7 клас, на което правят реклама. Ние миналата година бяхме и още помня с какъв интусиазъм говореха учениците от 11 и 12 клас за училището си. Бяха няколко момчета и едно момиче, но някак си си личеше и отношението на кавалери към дамата  Embarassed Embarassed

Ех, супер време. Дано се запази и за празниците такова.  Hug Hug Hug

# 271
  • София
Jordq ние сме с 6 на това контролно. Даже вчера ми обясняваше, че почнал много да ги разбира задачите по химия, като му се карах, че не учи, и че нищо не е направил на математиката на състезанието  Embarassed Аз си мислех, че само ми се оправдава, ама днес се оказа, че било право детето  Flutter
А за днес в НДК - били им дали стикери на ТУЕС, пък на големите им били дали тениски.  Laughing

# 272
  • София
Добро утро  Hug Hug

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 273
  • София
За тези, които искат да се занимават с gaming, днес в 15:00ч. ще има презентация за Unreal Development Kit от Стефан Бобев (ученик от 12 клас в ТУЕС). Ако имате въпроси, може да ги зададете към него на място Simple Smile
Без предварително записване!

# 274
  • София
Ето това ми хареса

Скрит текст:

Усмихнати почивни дни Simple Smile При това страхотно време   bouquet  bouquet

Скрит текст:

# 275
  • София
 Grinning Grinning Надя, това е супер. Мими, ние малко сме се поотчаяли нещо... Казах му за Вашия успех за да му оправя настроението. Предложих му да ги съберем двамата даже за преливане на знания, не че съм те питала, де. Каза, че с мен било по-лесно!  #Crazy Трудна била химията... за разлика от физиката.  Shocked Ама физиката стана лесна изведнъж след като решихме всички задачи от учебника... А пък с учителката по български нещо говорим на различни езици май..... Дано му дойде акъла догодина, че нещо тази година ни се изниза между пръстите.

# 276
  • София
Хахахха, Jord. Ще правим кооперация - нашия пък с физиката се затруднява  Hug Ще ги събираме - единия ще показва химията, другия физиката  Peace От мен - само английски  Embarassed С точните науки хич ме няма.
С българския ние сме ОК, но подготовката му от миналата година си има значение. Много им беше добра учителката.

# 277
  • София
Освен да на правим занималня за големи  Mr. Green Mr. Green Всеки ще обяснява това, което разбира  Sunglasses

Скрит текст:

Усмихнати и слънчеви почивни дни!

# 278
Здравейте,аз съм майка на седмокласник,който с наближаване на изпитите все повече започва да се лута между училищата.Интересите са му свързани предимно с ИТ. Днес бяхме пред НДК,където момчетата от ТУЕС и едно момиче  Laughing ни направиха страхотно впечатление.Синът ми каза,че това е неговото училище,но аз искам още информация.Доволни ли са децата ви,как се реши проблемът с физкултурния салон,на ниво ли е общообразователната подготовка...Има ли обратна връзка учител-родител,ако детето е преценило,че може и да не влиза в определени часове,или има слаби оценки.Благодаря ви предварително.  Peace

# 279
  • София
Добре дошла в темата, Eli!
Надявам се, че догодина ще сте "равноправни" с нас в темата  Mr. Green Mr. Green Ще стискаме палци  Peace Peace

Правилно си го е избрал училището. Ние по същия начин взехме окончателното решение именно на НДК и пак имаше едно момиче за да разкрасява обстановката  Mr. Green Mr. Green Децата ни са доволни от училището, ние - също. Учат толкова, колкото в другите училища, т.е. колкото искат. Така че най-важното е да се възпитава "искането" в тях  Laughing

Проблемът с физкултурния салон още не е решен, но ходят на плуване в ТУ, което е страхотен спорт. Обратна връзка учител - родител винаги има при желание най-вече от страна на родителите. До сега на мен лично не ми се е случвало да отсъства от часове и да ми се обаждат, но сигурно го правят. Е пак изниква въпросът с електронния дневник, в който спокойно можеш да си проверяваш цялата инфо сам, но това е друга тема. Та дори могат да го заложат като дипломна работа на някой от 12 клас, за да не плащат на програмисти  Mr. Green Mr. Green

Залягайте над математиката и ще ви чакаме на есен с песен  Hug Hug Ех колко е готино да го казваме от позиция "вътре"  Mr. Green Mr. Green Бързо се забравят усилията, които ние положихме миналата година. А тази колко бързо се изниза  Rolling Eyes Rolling Eyes

Скрит текст:

Хайде и малко празнична вълна вече

Скрит текст:

Скрит текст:

# 280
Благодаря,Naddya. Надявам се да се справи на изпитите и да влезе в СП. Мечтае да създава игри,създал е два сайта,миналата година беше втори на НОИТ,тази година предстои да видим.В момента учи за олимпиадата по учебници за 8 и 9 клас,та поне по ИТ догодина ще му е лесно. LaughingВсъщност колко паралелки  СП приемат ?

# 281
  • София
Благодаря,Naddya. Надявам се да се справи на изпитите и да влезе в СП. Мечтае да създава игри,създал е два сайта,миналата година беше втори на НОИТ,тази година предстои да видим.В момента учи за олимпиадата по учебници за 8 и 9 клас,та поне по ИТ догодина ще му е лесно. LaughingВсъщност колко паралелки  СП приемат ?

Супер, дай линк да ги видим сайтовете. И нека все така продължава с постиженията на олимпиадите   Peace Peace

Миналата година за първи път раздулянето по специалности беше още в осми клас, т.е. в началото. Две паралелки са СП, една мрежи и една хард. Но слуховете са, че двете последни ще ги слеят и ще станат една специалност. Но ще видим .... Поне по мои знения до 10 клас всички учат едно и също, а после 11 и 12 клас вече се профилират. Ние сме СП.

Хайде стига работа и учене. Време е за ваканция  travel travel travel

# 282
Тази година лично според мен сайта му е по-слаб,но имаше проблеми с пристрастяването към компютърните игри,та отдели малко време за разработката му,нищо повече от миналата година не научи,надявам се това да се промени.Ето линк към сайта от тази година,а на началната страница чрез линка тук можеш да разгледаш и този за змиите http://arhifakti.com/index1.html

# 283
  • София
Христос воскресе!

Нека Великденските празници бъдат изпълнени с радост и много щастливи изненади!

Желая ви много мир и надежда, сбъднати пролетни обещания и щастливи нови спомени!

Много здраве и спокойни мигове  Hug Hug Hug

# 284
  • София
Воистина возкресе!!!
Много здраве, щастие и любов желая на всички  Hug  Praynig !!!

Общи условия

Активация на акаунт