ТУЕС - 3 тема През ТУЕС със страст минаваме и за супер работа се стягаме

• 43 359
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
Искам да ви насоча вниманието към успеха, с който най-много се гордеем от последните няколко месеца. След 2 години участие в състезанието за млади програмисти Google Code-In, като най-добре представилото се училище в световен мащаб, тази година се увенчахме и с победител. Повече можете да прочетете на сайта ни: http://www.elsys-bg.org/blog/article/elsys-student-won-the-grand … gle-code-in-2012/

или като се абонирате за училищния ни вестник тук: http://eepurl.com/h6w9A

# 61
  • София
Jord, много съжалявам да чуя, че сте болни. И ние сме отново с грипче. Днес бил по-добре, да се надявам, че ще се оправи за утре.  Hug

# 62
  • София
Браво на децата с успехи  Hug Hug Hug Hug

И на всички болни - бързо оздравяване   bouquet  bouquet

# 63
Скоро не сме коментирали въпроса "физическо възпитание" Simple Smile
Какво става в 8-ми клас?
Защото при нас се оказа, че този срок е плуване. И само плуване. Няма избор. Няма "не искам", няма "не мога"...

# 64
  • София
И за 8 клас е плуване, само не знам дали е само. Но е понеделник, а ние сме на англ и не може да ходи  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 65
  • София
Честита баба Марта!
Да са живи и здрави децата и ние покрай тях. Въпреки всичките ни безспокойства покрай оценки и знания, здравето си остава най-важно.

# 66
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

Ох, с това физическо няма оправия. Нашите часове така са направени, че като свършат ФЗ в ТУ, след 10 минути им започва първи час в ТУЕС.
Е, питам аз...как ще се оправят след плуването и как да стигнат на време за първия час?!

Искам вече да има родителска среща.
Не мога да разбера и как се пишат избирателно отсъствия. Има деца, на които не пишат. Защо? Значи ли, че едни са будали да тичат напред-назад и да ходят редовно на ФЗ, а други да се скатават?! А в края на срока всички са равни. Синът ми има 4 отсъствия от ФЗ за първия срок и има забележка...че отсъствал. А има деца, които не знаят къде е Спортна София, къде е ТУ...но нямат нито едно отсъствие?!
Някои деца "имали проблеми" и им правили компромиси. Интересно ми е какви ли проблеми имат тези деца? Защото това, което чувам не са проблеми, а някакви въображаеми причини.
Къде отиде контрола върху бележките от личния лекар? Как така някои представят бележки за всевъзможни болести. Отсъстват редовно от часове и за тях няма наказание?!
Въобще....искам родителска среща. Дали обаче ще събера смелост там да поставя тези въпроси, не знам  Thinking

ХУБАВ, УСМИХНАТ И СЛЪНЧЕВ ДЕН!

# 67
Честита Баба Марта, с пожелания за здраве и успехи!
За плуването лично аз съм много доволна:) Точно го бях пращала да проверява близките басейни за цени и часове. А така с приятели е по-весело да се ходи. След първото плуване в сряда младежът каза че водата в басейна е била топла. От техния клас са плували само двама души - пак не разбрали от кога ще им започват заниманията. И моят не беше разбрал и се наложи да тича до вкъщи след училище да си взима сака с плуването:)
За 9ти клас много не дообмислено това с десетте минути преди започване на часовете да са още в басейна? Как точно да отидат за първи час? Абсурдна ситуация.
За успехите на големите ученици по програмиране - Поздравления! Много се радваме всички пишещи тук, когато прочетем за успели деца от ТУЕС!
Болните да оздравяват бързо!Грипчето е много коварно - малката втора седмица я държи.
Поради което ще пропусна и поредната пица:( Все си казвам следващия път ще успея да се включа, но...сега се надявам за априлската среща да съм на линия.

# 68
Честита Баба Марта! Здраве и късмет на всички в допълнение с упорство в ученето за пуберите.

Alleisha - повтори три пъти във форума какво искаш и гледай резултата на родителската без да питаш нищо!!! Wink

Весела, безпротестна и препечена пица довечера!!!

# 69
татко бг, Simple Smile
Какво искаш да ми кажеш?

А за пицата довечера...Тези протести ще ме оставят май без пица. Подкрепям протестиращите - нека показват недоволството си. Ама защо не се преместят на друго място, а все на Орлов мост? Омръзна ми всеки ден да бързам да мина от там преди 18:30, че даже и по-рано.

# 70
thebravoman (от началото) на страницата ще предаде на когото трябва и може да ти отговорят без да си отваряш устата на родителската.

# 71
Че форума се чете от "ръководството" си го казаха на родителската среща, в което няма нищо лошо Simple Smile .thebravoman е разкрита  Joy

# 72
Ами в това няма нищо лошо според мен.
Не знам коя обаче е "thebravoman" Wink
Как е разкрита?
И нужно ли е да повтарям три пъти тогава? Проблема е поставен.
Надявам се и да има алтернатива на плуването.

# 73
  • София
Честита Баба Марта на всички, много здраве, светлина и топлина!
Той thebravoman си е казал името в този форум, в предишните теми, не е тайна кой е.  Grinning Честита Баба Марта и на него.  Embarassed Grinning

# 74
Разрових се назад и намерих..
Радвам се, че има вътрешен човек в темата ни   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт