Аз не мисля така.
Тя сигурно се опитва да го изтръгне от ума си, ама от сърцето, че и от тялото
може ли - Олмаз !

, на нея също не и харесваше Кузей такъв, така че не мога да приема за чиста монета поведението и сега. Как пък така изведнъж и харесва точно такъв и не ще да го промени, как пък изведнъж сега, сърцето и само за него бие....хайде холан ! 
Тя сигурно се опитва да го изтръгне от ума си, ама от сърцето, че и от тялото
може ли - Олмаз !

, на нея също не и харесваше Кузей такъв, така че не мога да приема за чиста монета поведението и сега. Как пък така изведнъж и харесва точно такъв и не ще да го промени, как пък изведнъж сега, сърцето и само за него бие....хайде холан ! 
Благодаря!
не е вярно, че тогава е започнала да се влюбва в него Джемре, всичко започна, когато разбра какъв човек е, а не когато се появи Зейнеп. А Зейнеп се влюби в него от пръв поглед.
никога няма да забравя тези думи, защото ми стана много мъчно за Кузей тогава. 
за мен тогава започна “офанзивата“Кузей .
Но не съм съгласна и с това, че Джемре е започнала да се влюбва, когато е разбрала що за човек е той. Аз също така много добре си спомням и момента с флирта и целувката на плажа, момента, когато бяха на годишнината на Сами и Ханадан и тя беше там в качеството си на годеница на Гюней. Няма да забравя как абсолютно тенденциозно флиртуваше с него цяла вечер, как се стъкми набързо и се пооправи, че тя да му отвори вратата, как непрекъснато му даваше объркани сигнали ...цяла вечер. Чак майка и се възмути и и направи забележка за поведението. Нали уж обичаше Гюней тогава, беше годеница, всичко във връзката и вървеше добре....що за поведение е това ?

Точно!