Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 62

• 33 934
  • 765
  •   1
Отговори
# 675
Е и какво пък толкова ще стане? Само Гуньо ще е нещастен от тяхната любов, но той сам си е виновен, та не ми пука за него. А, и Зейнеп...ама пък за нея още повече не ми пука.

Аз не мисля така.  Peace

# 676
# 677
Лагуни, твое право, джанъм Peace
Леле, наш Киво побърка и берлинчанки Joy Joy Joy Joy Joy
Да видят на нас какво ни е...лесно ли е...

# 678
Че то такъв хубавец лесно ли се забравя? Тя затова и Зейнепка не може, виж в това отношение я разбирам...
А, видя ли - пък ти : защо е отишла там, какво прави пред затвора, що отива при него....ми като не може да го забрави, какво да прави ! Wink Тя сигурно се опитва да го изтръгне от ума си, ама от сърцето, че и от тялото  Wink може ли - Олмаз ! Joy Joy Joy

На Зейнеп и пука за Кузей не само защото  е влюбена в него. Тя цени човека в него.
Независимо от всички негативи, които отнесе Зейнеп, тя наистина видя нещо много стойностно в него, прозря в сърцето му , погледна в душата му ....и се влюби. Не и трябваше време за размисъл, нямаше колебание “само, ако не беше толкова невъздържан “ - нали си спомняте този разговор на Джемре и Гюлтен, когато и каза, че и сто сърца да има, нито едно няма да даде на Кузей Wink, на нея също не и харесваше Кузей такъв, така че не мога да приема за чиста монета поведението и сега. Как пък така изведнъж и харесва точно такъв и не ще да го промени, как пък изведнъж сега, сърцето и само за него бие....хайде холан ! Stop
Джемре в това отношение, си прилича много с Гюней - може да не е мой, ама и на друга няма да е . Защо чувствата и към Кузей се “пробудиха“ точно при появата на съперница ? И изведнъж стрелата на Амура прониза на Джемрето сърцето !Ми смешно е !

# 679
Че то такъв хубавец лесно ли се забравя? Тя затова и Зейнепка не може, виж в това отношение я разбирам...
А, видя ли - пък ти : защо е отишла там, какво прави пред затвора, що отива при него....ми като не може да го забрави, какво да прави ! Wink Тя сигурно се опитва да го изтръгне от ума си, ама от сърцето, че и от тялото  Wink може ли - Олмаз ! Joy Joy Joy

На Зейнеп и пука за Кузей не само защото  е влюбена в него. Тя цени човека в него.
Независимо от всички негативи, които отнесе Зейнеп, тя наистина видя нещо много стойностно в него, прозря в сърцето му , погледна в душата му ....и се влюби. Не и трябваше време за размисъл, нямаше колебание “само, ако не беше толкова невъздържан “ - нали си спомняте този разговор на Джемре и Гюлтен, когато и каза, че и сто сърца да има, нито едно няма да даде на Кузей Wink, на нея също не и харесваше Кузей такъв, така че не мога да приема за чиста монета поведението и сега. Как пък така изведнъж и харесва точно такъв и не ще да го промени, как пък изведнъж сега, сърцето и само за него бие....хайде холан ! Stop
Джемре в това отношение, си прилича много с Гюней - може да не е мой, ама и на друга няма да е . Защо чувствата и към Кузей се “пробудиха“ точно при появата на съперница ? И изведнъж стрелата на Амура прониза на Джемрето сърцето !Ми смешно е !

Това го бях забравила. Но ето какво значи "голям" отбор.  Heart Eyes Благодаря!

# 680
Госпожата  Heart Eyes не е вярно, че тогава е започнала да се влюбва в него Джемре, всичко започна, когато разбра какъв човек е, а не когато се появи Зейнеп. А Зейнеп се влюби в него от пръв поглед.
И когато разговаряха майка и дъщеря, Джемре всъщност не го познаваше добре, пък и той наистина се държеше като някой пубер...това имаше в предвид с тези си думи. И наистина никога не казвай никога, защото не можеш да знаеш какво ще ти сервира живота...

# 681
Много се е взривила обстановката тук. Тая, оная, третата... ама всички се бутат на красавеца Кузей. Пардон- само Симай вече го ненавижда, но пък  я прогониха в девети картофен пояс нея.
В Анталия даже и не участващата в борбата за Кузей Венюс го оцени...
Я сложете Буура в ролята на Кузей пък да видим дали така щяхте да пишете, а?
Виновен си е Кузей от началото, остана си интелектуално джудже, ама да видим и края.
Пък да бях на мястото на онези, с  които се гушкаше, какви щях да ги върша не знам... абе и пода след него сигурно бих целувала.  Embarassed
Но не бих била Дж обаче никога- такова преследване и слагачество, изчакване и провокирането на агресията у Кузей не бих направила! По- скоро бих страдала, че не се променя заради самия себе си. Виж Зейнеп и Симай ги разбирам- бяха там, където Джемре не вярвам да стигне. Пък нека си стои в сърцето на Кузей, завинаги Heart Eyes

# 682
Лагунииии,  Heart Eyes никога няма да забравя тези думи, защото ми стана много мъчно за Кузей тогава. Peace

Фенче,  Heart Eyes за мен тогава започна “офанзивата“Кузей . Peace Но не съм съгласна и с това, че Джемре е започнала да се влюбва, когато е разбрала що за човек е той. Аз също така много добре си спомням и момента с флирта и целувката на плажа, момента, когато бяха на годишнината на Сами и Ханадан и тя беше там в качеството си на годеница на Гюней. Няма да забравя как абсолютно тенденциозно флиртуваше с него цяла вечер, как се стъкми набързо и се пооправи, че тя да му отвори вратата, как непрекъснато му даваше объркани сигнали ...цяла вечер. Чак майка и се възмути и и направи забележка за поведението. Нали уж обичаше Гюней тогава, беше годеница, всичко във връзката и вървеше добре....що за поведение е това ?
Както и да е, за мен, точно с появата на Зейнеп, Джемре реши, защото тя реши, а не почувства, че иска да е с него . Peace

# 683
Това е факт, и по-точно след разговора с Кузей на ферито. Разбра, че и той се влюбва в Зейнеп.Припомнете си серията.

# 684

Както и да е, за мен, точно с появата на Зейнеп, Джемре реши, защото тя реши, а не почувства, че иска да е с него . Peace

Дааа, почувства се застрашена. Нали нея я обичат всички мъжове.

# 685
:
Но не бих била Дж обаче никога- такова преследване и слагачество, изчакване и провокирането на агресията у Кузей не бих направила!
Това се наричало смелост и последователност в любовта.

# 686
Това е факт, и по-точно след разговора с Кузей на ферито. Разбра, че и той се влюбва в Зейнеп.Припомнете си серията.

Hug Точно!

# 687
ОК. Това си е ваше мнение, моето обаче е съвсем различно. На вкус и цвет товарищ нет.
Това са стари работи, важното е какво ще се случва отсега нататък.

# 688
ОК. Това си е ваше мнение, моето обаче е съвсем различно. На вкус и цвет товарищ нет.

Стари, но важни.И ще имат значение за  развитието на филма. Не говоря само за Джемре...

# 689
;

Джемре докара събитията до тук! И разби живота на съперницата, която пък се оттегли в края на първи сезон- наивно, съчувствено на Кузей За да го докопа Джемре. Това коментираме, Фенче! Hug

Общи условия

Активация на акаунт