Отговори
# 555
Това с чесането и мен ме побърква. Май и аз ще пробвам с зехтин да се мажа. Някой беше препоръчал студено пресования.
Аз преди малко разбрах, че таткото има голяма вероятност да се върне от командировка в чужбина чак след 4 месеца. Стана ми едно тъжно, но от друга страна точно сега много ни трябват парички. така че ще се търпи Simple Smile
Да, точно студено пресования е по-добрият вариант (extra virgin ).
Не си сама , моят пък съвсем скоро се очертава да замине за около 4 месеца също . Може даже плановете ни за екскурията да се провалят ( е аз сама с малката пак мога да отида де  Mr. Green) .Ние сме така от години и хем съм свикнала хем толкова мъчно ми става , а и малката е в такъв период , че баща и е на първо място и незная как ще я утешавам  Sad

# 556
И моя заминава след 2 седмици и после лятото ще си дойде... юни...
и за капак на всичко няма да е за раждането на бебчо тук...
май не съм единствена, която няма да е с мъжа си докато е бременна....много е гадно,ама какво да се прави:/ работа

# 557
и мен ме сърби коремчето като гъделичкане и пощипване се получава...и аз се чеша Simple Smile ама се мажа с бебешко олио и един крем на Палмърс.
Как точно със зехтина процедирате?директно се мажете или го преварявате и трябва да е загрят?
Някой беше казал че се маже с мас... и било добре..., ама не в нашата тема... в дръга бях чела.

Някой има ли гъбички и как ги лекува?

# 558
Сийловер, Кърли, ние жените сме силни и ще се справим  Hug То и ние бяхме запланували екскурзия за април месец, ама карай. Дано поне вашата се осъществи   bouquet
Памперсче, ами те могат като се прибере след 4 месеца пак да го пратят за неопределено време. Ама милото ми каза, че ще е с мен по време на раждането, така  че ако се наложи ще откаже следваща командировка.

# 559
  • Пловдив
момичета,
някоя от вас знае ли лек за цистит при бременност??? Мисля, че пак се почва с моя ужас...дано греша

# 560
А аз се оплаквам, че приятеля ми е на работа от 13 до 23 часа Grinning Поне сутрин сме заедно и живот и здраве ще има кой да прави сутрешни разходки с бебчо  Grinning

# 561
локресия.. нямам прогбем с това, но ти сигурна ли си че е цистит?По добре взънни на доки да ти каже.. иначе аз когато преди време съм имала съм пила уринал дринк с червена боровинка и много ми помага...

кики нямаш право да се оплакваш Simple Smile не е лесно да си сам ... каквото и да си говорим мъжа не си ли е вкъщи.. ..  пък и дори да те ядосва .. не е същото

# 562
Локресия, аз по принцип за цистит пия билки. Но сега по време на бременността ни трябва да се внимава с билките и съм ги спрала за всеки случай. Помага много, а  и е полезна при бременност една запарка. Взимаш семки от тиква(но да не са посолени нито печени), смилаш ги, може на кафемелачка, и си запарваш с гореща вода 250-300 мл една чаена лъжица от смлените семки. Може така по една чаша три пъти на ден да пиеш първия ден, а после чашата си я делиш на три пъти.

# 563
  • София
lokresiq, аз преди много време имах цистит. Не съм била бременна по това време, но това което знам, че помага са цитрусите. Може фреш да си правиш от грейпфрут, лимони, портокали и много вода се пие. Много е гадно това с цистита, след като пих разни лекарства минах на едни хомеопатични хапченца Цистон. Страшно много ми помогнаха, от тогава винаги имам в аптечката си, но нямам идея дали стават за бременни, затова давай схемата с цитруси да пресечеш бактерията в началото. Важно е да пиеш много вода, за да може да се пречистиш по-бързо и да не задържаш бактерии, които да възобновят инфекцията  Peace

Axenia, честито! Да сте живи и здрави и много щастливи!   bouquet

# 564
Axenia, честито! Много любов и едно пухкаво шаферче за сватбата през септември Simple Smile

Локресия, на първо място се посъветвай със специалист и иди на лекар, защото тези бактерии не са шега работа през бременността. Когато бях бременна първия път ми беше изписано едно билково лекарство Неоренал СР, но пак повтарям - трябва да идеш на лекар. От бабешките лекове наистина бих ти препоръчала да си купиш замразени червени боровинки (има ги в биомагазините и в руския магазин берьозка, но там са прекалено скъпи). Просто заливаш една шепичка с гореща вода и си го пиеш това през деня, когато ти се пие. Вкусно е, а помага с това, че червената боровинка съдържа нещо си, което не позволява на бактериите да се залепват за стените на пикочния канал и ги изпишкваш. Пий много течности, колкото и да ти е гадно. Но все пак иди на лекар, потретвам се вече Simple Smile Оправяй се бързо!  Hug

# 565
Момичета, дори само да имате съмнения за нещо, по-добре се консултирайте с лекар и в никакъв случай не се самолекувайте. И гъбичките, и циститът са свързани с бактерии и си трябва адекватна лекарска намеса. Успех!

# 566
Най-гадното нещо на света е цистит Crossing Arms два пъти го изкарах, ама направо щях да умра от болки ooooh! от личен опит миене с билкови отвари много отпуска и помага
На сгодените -Честито само много любов и разбирателство в семейството Hug
Може да си основем клуб на липсващите мъже, той и моя хвана пътищата, поне не съм сама вкъщи народ има и ми слугуват като не ми е наред нещо Mr. Green пък и има скайп Simple Smile
И четох, че кръвната група( изследването) е по здравна каса newsm78

# 567
локресия.. нямам прогбем с това, но ти сигурна ли си че е цистит?По добре взънни на доки да ти каже.. иначе аз когато преди време съм имала съм пила уринал дринк с червена боровинка и много ми помага...

кики нямаш право да се оплакваш Simple Smile не е лесно да си сам ... каквото и да си говорим мъжа не си ли е вкъщи.. ..  пък и дори да те ядосва .. не е същото

Мисля, не ме разбра правилно Simple Smile На 100 % съм съгласна, че не е лесно да си сам и определено препрочитам приятеля ми да си у дома Wink Това, от което се оплаквам е, че работи до късно...но няма как трябват парички Grinning определено моята мъка е нищо пред това, което момичетата споделиха за мъжете им, които са командировка цели месеци Sad

# 568
здравейте аз също ще се присъединя към вашият отбор , май месец аз ще се прибирам в Б-я, таткото на бебчо ще си е тук да работи и да праща парички ще си дойде за изписването ни (само живи и здрави ) гадна работа ама трябва да издържим няма друг начин   Confused

# 569
Ох, момичета! Миналата седмица бях няколко дни отпуск и пътувах, та нямах време и възможност да влизам в нета. Толкова много и толкова бързо пишете, че ми се струва,че трябва да си взема нова отпуска, този път да ви изчета   Mr. Green
Днес както ви казах бях на преглед и БХС. Мина добре, поне това, което се виждаше на ехографа.
Изследванията ще излязат до седмица може би. Иначе малчо е вече 5.4 см.  Simple Smile Следващото ми посещение е чак след месец. Тогава сигурно ще се види и пола на бебето.
По повод продуктите за омазняване срещу стрии си взех някакво масло, което уж е без парабени, химикали и т.н., но също си мислех дали не е по-добре да използвам чист зехтин...

Общи условия

Активация на акаунт