Отговори
# 540
Здравейте, мами, аз си се излежавам, че времето е ужасно навън Sad
Утре следобед съм на преглед и , ако всичко е наред дай Боже, ще се записвам на ЖК Praynig
Днес ми е малко напрегнато, че чакам едно важно обаждане, ама още не звънии пустия телефон Sad
Хубава вечер на всички   bouquet

# 541
Ох, чак сега сядам след 3,5 часа чистене. Confused Ама вече съм на дивана с лаптопа и си почивам. Grinning
Нинка, браво за столчето, което ти е взело мъжлето.  bouquet
И моя АГ искаше да ми прави цитонамазка, но аз му казах, че съм правила август(5 месеца преди да забременея) и всичко беше ОК, та се отказа. Mr. Green

# 542
  • София
Здравейте мами Simple Smile
Да ви се похваля, снощи се сгодих  Heart Eyes
Връщам се да ви чета, че 20 стр. сте изписали  Hug

# 543
Аксения, честито!  bouquet  Страхотна новина! Само хубави неща за напред! Hug

# 544
  • Варна
Axenia,ЧЕСТИТО!Бъдете много щастливи заедно!!!
Хайде и другите коремчета без брак,не се ослушвайте  Wink

nenimira,успех на утрешния преглед.

Ени-тка,за винцето не се притеснявай,в малко количества няма проблем  Peace .Как успявате да консумирате алкохол не знам  Mr. Green .Аз не мога и да си го представя,че  Sick

Даниелка,по-полека с това чистене  Naughty Naughty

Аз днес цял ден съм с боцкания в корема и пих но-шпа.Дано отмине,че много неприятно и стряскащо ми действа  Sad

Цитонамазка    няма да си правя,т.к. последната ми беше 3 месеца преди да забременея,но се притеснявам за микробиологията,че моята лекарка леко грубичка си пада ....

# 545
Здравейте, момичета!
Аз пак няколко дена отсъствах, но отново бях супер  Sick
Мислех, че след 12 седмица всичко ще отмине... все още се надявам и чакам Simple Smile
Аксения, честито!
За цитонамазка и аз няма да си правя, правих си точно една седмица преди да забременея. Тогава дори АГ-то ми каза, че имам доминантен фоликул в левия яйчник, так че знам от къде е тръгнало бебчето ни Simple Smile
Още два дена потрайте и ще ни зарадва слънцето Simple Smile))

# 546
Мамчета, много често ми се ходи до тоалетна да пишкам. През ноща по 3 пъти ставам. Имам чувството, че много ми се пика, а като отида пикам, но не толкова. Но въпроста ми е друг, понеже усещам едни бодежи в корема, вие усещате ли ги?  Thinking
И на мен често ми се ходи, но пишкам по малко и имам бодежки след това долу. Мислех да не е някакво възпаление, но резултатите от урината бяха добре. Чудя се на какво се дължи  newsm78

# 547
Благодаря ви за отговорите момичета  Hug
Успокоих се, защото не ми се иска да ме бъркат за цитонамазка.

И аз се разминах, но като изживяване микробиологията си е съвсем същото. Да не говорим че сега като са ми малко по-подути външните органи, ми беше ужасно вкарването на спекулума и чак лекарката ме съжали колко се стискам през цялото време от дискомфорт.

Ами аз правих и цитонамазка и микробиология   в началото на декември newsm78  На листа от микробиологията пише, че важи 1 година.  Надявам се да не ми се налага да правя нито едно от двете... Добре, че си пазя резултатите, а не ги дадох на личния лекар.

# 548
Честото ходене до тоалетната се провокира от разтягането на органите и притискането на пикочния мехур. Разбира се, когато човек не е пил безкрайно много течности, няма как и да изхвърля толкова често. Също и събирането на газове оказва допълнителен натиск и дискомфорт. Доколкото знам, няма нищо страшно и ненормално в ситуацията.

А как ми се спи тия дни.... няма такова спане - сутрин, обед, вечер, не мога очи да отлепя; все едно съм в 5-6г.с. А уж си мислех, че и сънливостта вече трябва да намалява.

# 549
  • Варна
Лулу,при мен пък чак сега се появи сънливостта.Предните седмици будувах по цяла нощ и пак не ми се спеше,а сега непрекъснато се прозявам и ми е изморено

# 550
Мен също сега ме хваща сънливостта, тази нощ сънувах и ужасяващи кошмари - събудих се със свит корем и болка в матката. Много се уплаших  Cry Отделно не знам защо, но на пук на всичко напоследък се хващам да спя по корем - никога не съм спала така, а сега все така ми е най-удобно. Някак май имам чувството, че така го крия и пазя  Thinking но знам че не е хубаво..

# 551
Мен сънливостта още не ме е хванала Simple Smile Но често ми се случва през нощтта да сънувам разни вкусотийки. За съжаление през деня не съм в състояние да ги ям.
Лулу, мен по скоро ме притеснява болката след пишкане, а не честото пишкане. Но се успокоявам, че щом изследванията са добри няма повод за притеснение.

# 552
здравейте и от мен Laughingднес се събудих със страшно главоболие,уж се бях наспала а очите ми пак се затварят Whistling,а снощи кипях от енергия и не ми се лежеше .и аз имам боцкане и втвърдяване на корема,а и почва да ме сърби тумбака Mr. Greenчетох че някои мами се мажат със зехтин,май и аз ще пробвам.        Аксения,честито и много щастие txtloves

# 553
Това с чесането и мен ме побърква. Май и аз ще пробвам с зехтин да се мажа. Някой беше препоръчал студено пресования.
Аз преди малко разбрах, че таткото има голяма вероятност да се върне от командировка в чужбина чак след 4 месеца. Стана ми едно тъжно, но от друга страна точно сега много ни трябват парички. така че ще се търпи Simple Smile

# 554
Честит годеж! Много хубави емоции са тези. Пожелавам го и на останалите немъжени коремчета!

Кристиша, приеми го от добрата му страна - за раждането таткото ще си е у дома  Hug

Аз цял ден съм като парцал  Sick......вече се чудя кога и аз ще заприличам на онези ухилени мами с коремчета, които се радват на бремеността си и цъфтят от щастие.

Общи условия

Активация на акаунт