Отговори
# 255
Направо вече ще се гръмна , пак ново 20 при мене , сега ми се поду цялата дясна страна на лицето в областта на слюнчените жлези . Ако ще карам и заушка сега нямам думи  Close  Надявам се да не качвам пак Т. , че това ми е голям страх вече .

# 256
  • До морето :)
Sealover, стискам палци да не се окаже нещо сериозно!

Аз по принцип имам някакви песъчинки в бъбреците. Сега по едно време ме болеше в тази област, но бъбреци ли са, спане на криво заради каката ли, не знам. Ще видим какво ще изкочи.

Лулу, аз много рядко се сещам, че съм бременна. Покрай Ели не ми остава време. Добре, че ходя на изследвания и доктори, че иначе хептен ще дам фира. Сещам се и като вдигна щерката или чуя, че някое дете има шарка и най-вече вечер, като легна в поза Ал Бънди и го "милвам".

# 257
  • Gone with the wind
За БХС-то нещо се разколебах сега. Запазих си час, който е за преглед и ако решим -за БХС, но нещо взе да ми се вижда безсмислено да давам 85лв за нещо, в чиято стойност не съм твърде убедена newsm78

Аз продължавам да не разбирам защо трябва да се дават такива суми на частни клиники, при положение че в Майчин дом цената е значително по-ниска... 

Аз предполагам, че това е цената на кпръвното изследване и феталната морфология, защото ако е само на БХС си е безбожна, дори за частна клиника  Rolling Eyes

# 258
 Добро утро момичета!
 Влизам да се оплача. Снощи цяла вечер бях с адска мигрена, голямо главоболие, голямо по...не. И нали не трябва да взимаме лекарства, та направо мислех, че ще умра.  #2gunfire

# 259
  • София
Може да се приема Парацетамол при нужда.

# 260
Може да се приема Парацетамол при нужда.

Личната лекарка ми каза да избягвам лекарствата. Някоя от вас пила ли е парацетамол?

# 261
Добро утро момичета!
 Влизам да се оплача. Снощи цяла вечер бях с адска мигрена, голямо главоболие, голямо по...не. И нали не трябва да взимаме лекарства, та направо мислех, че ще умра.  #2gunfire
От тази сутрин вече нямам главоболие, а бях така от три дни. Не съм пила нищо. Изчетох брошурите и на Панадол и на Парацетамол, въпреки, че Панадол съдържа парацетамол ...... Във фб групата вчера имаше линкове за билкови методи с цел спиране на главоболието.
Копирам ги тук:
http://tq-jenata.com/index.php?option=com_content&view=artic … pti&Itemid=56

http://baba.fedia.eu/news.php?extend.113.3
Съчувствам ти - три дни от сряда бях като удряна с чук в главата.

# 262
Добро утро момичета!
 Влизам да се оплача. Снощи цяла вечер бях с адска мигрена, голямо главоболие, голямо по...не. И нали не трябва да взимаме лекарства, та направо мислех, че ще умра.  #2gunfire
От тази сутрин вече нямам главоболие, а бях така от три дни. Не съм пила нищо. Изчетох брошурите и на Панадол и на Парацетамол, въпреки, че Панадол съдържа парацетамол ...... Във фб групата вчера имаше линкове за билкови методи с цел спиране на главоболието.
Копирам ги тук:
http://tq-jenata.com/index.php?option=com_content&view=artic … pti&Itemid=56

http://baba.fedia.eu/news.php?extend.113.3
Съчувствам ти - три дни от сряда бях като удряна с чук в главата.

Благодаря и аз ти съчувствам. Ужасно е. От бабините методи бих пробвала само това с канелата. Не понасям никакви миризми.

# 263
  • София
Личната ти лекарка добре те е посъветвала.  И все пак, едва ли е имала предвид да повръщаш от болки в главата.  Парацетамолът се позволява при нужда.  Аз лично съм пила по време на бременност.   
Попитай личната си лекарка, ако решиш.

# 264
Paracetamol може да се пие до 3 пъти на ден, не повече от 5 дни. Няма страшно  Hug Пила съм и сега и с каката Grinning

# 265
  • София
добро утро   bouquet
много сте писали  #Crazy Simple Smile връщам се да ви чета  Hug

# 266
sealover ,пусни си изследвания за заушка за да си по сигурна.Аз с баткото карах заушка в 17-18 седмица някъде беше,не е приятно,но 100 пъти гледаха бебето как е.Заушката не е шега за бременните,затова направи си изследвания колкото може по-бързо.

# 267
Lulu много мило ми стана като те чета, супер изживяване  Hug надявам се в четвъртък и аз изпитам, че сигурно само аз останах да не съм видяла махащи ръчички  bye bye bye bye
Sealover дано не е заушка, че вече мн ти се насъбра верно. Пусни си ако можеш изследвания.
Veselotov и аз съм твърдо против лекарствата,  но в случая бих пила. Мн повече си вредиш като траеш болката.
Сладурки хубав ден от мен,  ние хукваме на разходка  bouquet

# 268
 Благодаря ви момичета! Ще пия при нужда,  дано не се налага.

# 269
  • Пловдив
Добро утро и от мен Simple Smile
Тази нощ не можахме да спим с ММ. И двамата сме болни. С хрема, запушен нос, болки в гърлото и главоболие. Той пие тайлол хот и парацетамол. А аз съм на биопарокс, осцилококцинум, по половин хапче парацетамол сутрин и вечер, витамин Ц, хомеожен и чайчета. Толкова искам да се оправим и двамата....
Имам един въпрос към вас Simple Smile Тази сутрин в леглото докато си галим коремчето ми с ММ усещаме матката ми като огромна топка и е твърда.Точно над триъгълника. До сега не ми се е случвало така да е изпъкнала. И леко ме наболява. Току що изпих едно хапченце нош па. Незнам от какво е това...има ли го при вас???Притеснява ме това да не ми се е случило нещо заради вируса или хаповете макар че са хомеопатични повечето. Какво мислите???

Общи условия

Активация на акаунт