Отговори
# 300
Пропуснах да напиша за първата страничка на 30 години съм след по малко от месец ще стана на 31 първа бременност  Wink

# 301
Момичета на мен за главоболието при първата ми бременност ми помагаше много, приема на много течности колкото се може повече, аз лично пиех наведнъж по големи чеши вода -за около час изпивах 1,5/2 литра вода и наистина ми помагаше това е по съвет на доки.
А смея да твърда че и аз съм с адско главоболие, от което дори повръщах  Sick, но водата много ми помагаше  Wink

# 302
Главата боли и от обезводняване и запек. Мен много ме боли, когато не съм редвна в 00. А аз пак се сдобих с този проблем и нищо не ми помага - преядох с ябълки и сушени сливи. Пробвах  eva q и все още съм толкова подута, че всичко ме боли Sad страх ме еда пия други хапове, защото съю с дразними черва и от някои слабителни умирам от болки Sad
Накарах ММ да пусне кръв и се оказа.+ фактор, аз съм - и сега се заемам с голямото четене по въпроса :/ добре че не повярвах на свеки, която тръвдвшв, че и той е -
Сори за многото грешки, но пиша от таблета и ми е трудно

# 303
Здравейте и от мен!
Аз в четвъртък попаднах по спешност в Софиямед. Няма да ви разказвам за ситуацията, беше страшна и много рискова за мен,но мога да похваля АГ екипа. Мен ме пое д-р Димитров и съм очарована от него като специалист и като човек. През цялото време консултирах лечението с моя доктор и той беше напълно съгласен с назначенията на Димитров, затова мога да кажа,че си е свършил работата професионално. Човешкото отношение също ме впечатли, за пример ви давам, че нощес беше на смяна и тази сутрин дошъл в 7 ч, преди да си тръгне искал да ме прегледа, но аз съм спяла и той ме чакал до 9ч да се събудя. Много е внимателен, много хубаво обяснява и е много търпелив.
Базата в болницата е добра, храната е прилична, всички акушерки и санитарки са много внимателни и любезни, което за мен е чудо невиждано и съм много приятно изненадана.

Ние с бебето също сме добре вече, всъщност бебето нищо не е разбрало от ситуацията  Simple Smile, в понеделник ще ни изписват и после 2-3 седмици лечение вкъщи.
Малкото е 6 см, утре почвам 13-та седмица, свило се е на кълбо и се върти като пумпал, много е смешничко, същински Йордан Йовчев  Laughing

# 304
  • Gone with the wind
Amelly, радвам се, че вече си по-добре. Стискам палчета възможно най-бързо да се възстановиш и да нямаш повече подобни изживявания!

# 305
Amelly, радвам се, че вече всичко е наред и сте в добри ръце! Hug

Водата помага много и при  Sick не само при главоболие.

new leaf, нищо страшно - ще те следят за антитела през бременността. Аз ще разбера моята кръвна група другата седмица в края.Тогава трябва да звънна на акушерката да обсъдим изследванията.

И аз започнах да се оплаквам от запек.Такова чудо не съм имала, но сега с тази ограничена диета, явно няма как. За сега нищо не вземам. Предната седмица ми се случи за 1-ви път, но мина от самосебе си. От вчера съм пак така и да видим как ще се развият нещата. Аз и да искам нищо не мога да пия заради стомашните ми проблеми. Разчитам само на пробиотиците.

g_12_09, гестационните седмици се броят от деня на последната ти менстроация.

# 306
Amelly,радвам се , че си добре  Hug
Ние с ММ тази вечер сме сами , малката е командирована при баба си . Мислим да гледаме някакви готини филмчета  Sunglasses  Рядко ни се случва и гледаме да се насладим изцяло . Grinning

# 307
То хубаво се броят от последната менструация, но това беше на 6 декември по дяволите как така в момента съм в 9 седмица тогава   newsm78 би трябвало да съм поне в 12-та  Thinking нищо не разбирам от тези седмици  Laughing другата седмица съм на преглед ще разпитам по подробно

# 308
То хубаво се броят от последната менструация, но това беше на 6 декември по дяволите как така в момента съм в 9 седмица тогава   newsm78 би трябвало да съм поне в 12-та  Thinking нищо не разбирам от тези седмици  Laughing другата седмица съм на преглед ще разпитам по подробно

Влез в моят калкулатор в подписа, задай твоите данни и ще ти покаже.

# 309
показа ми 11 седмици и два дни  newsm78

# 310
Sealover, lokresiq, Amelly, оправяйте се бързо. Стискам ви палци  Hug

Да се включа и аз в дискусията за мазилата. Все още си се мажа само с нормалния лосион за тяло, който по принцип си ползвам, но вече съм си купила Elancyl. Чух добри отзиви за него, но все пак мисля, че всичко си е до кожа и ако имаш добър ген и с нищо да не се мажеш, пак няма да ти излязат стрии.

Sealover , и аз като теб нямам спомен досега да е било такова гадно време. Миналата зима имаше много сняг и беше много по-студено, но през повечето време беше слънчево, поне такъв спомен имам. А сега имам чувството, че от ноември, декември е само мрак и гадно време. Нямам търпение вече да става топло.

На мен май другата седмица ще ми бъде часът за ФМ. Нямам търпение, като ви слушам колко е готино...

# 311
Здравейте и от мен!
Аз в четвъртък попаднах по спешност в Софиямед. Няма да ви разказвам за ситуацията, беше страшна и много рискова за мен,но мога да похваля АГ екипа. Мен ме пое д-р Димитров и съм очарована от него като специалист и като човек. През цялото време консултирах лечението с моя доктор и той беше напълно съгласен с назначенията на Димитров, затова мога да кажа,че си е свършил работата професионално. Човешкото отношение също ме впечатли, за пример ви давам, че нощес беше на смяна и тази сутрин дошъл в 7 ч, преди да си тръгне искал да ме прегледа, но аз съм спяла и той ме чакал до 9ч да се събудя. Много е внимателен, много хубаво обяснява и е много търпелив.
Базата в болницата е добра, храната е прилична, всички акушерки и санитарки са много внимателни и любезни, което за мен е чудо невиждано и съм много приятно изненадана.

Ние с бебето също сме добре вече, всъщност бебето нищо не е разбрало от ситуацията  Simple Smile, в понеделник ще ни изписват и после 2-3 седмици лечение вкъщи.
Малкото е 6 см, утре почвам 13-та седмица, свило се е на кълбо и се върти като пумпал, много е смешничко, същински Йордан Йовчев  Laughing
Мила, на мен доктор Димитров ми е гинеколог, даже той ми останови бременността и много исках да ми я следи той,но щеше доста солено да ми излезе понеже е частно. Лично съм се обедила, че е уникален този доктор, даже меко казано. Толкова неща ти обеснява, от най-малкото до най-голямото. Найстина е доста добър.  Hug

# 312

Лекарят ли ти каза, че си в 9-та? При ехографски преглед по размера на плода машинката определя някаква седмица, но е нормално тя да се различава с реалната. За това на снимката, която ти дават пише реалната и по ехографа. Това се влияе и от овулацията. Аз реално съм 4 дни напред от календара си, сметнато от дата на зачеване, но лекарите и акушерките за най-точна и константна величина вземат първия ден от последната менструация, защото по ехограф всеки път може да се мени.

# 313
показа ми 11 седмици и два дни  newsm78

Значи е така.

# 314
Добро утро, момичета:)
Пожелавам Ви спокойна и релаксираща неделя:) Аз се събудих рано-рано и си глътнах първото кафе, оправих на половина багажа за утрешната ми командировка и след 30тина минути излизам по задачи.
g_12_09 , аз мисля, че си в 11 г.с. също, имаме разлика в дните на последния цикъл с теб 4 дни и смятайки по моите дни - мисля, че така излиза.
Аз все пак реших утре да отида да си направя изследванията в ОБ. Вчера минах и попитах на място и пазачът каза, че от 7.30 започвали работа, нищо, че пишело 8.00 часа. Да знаех по-рано щях да си ги направя, но нищо. Пак да попитам : хемоглобин беше ли назначен за изследване в тези първи изследвания?
Amelly , радвам се, че всичко е приключило благополучно. Наистина е хубаво да се чуват положителни коментари - това вдъхва оптимизъм, че човешкото отношение не е съвсем на изчезване
Поздрави на всички.

Общи условия

Активация на акаунт