Отговори
# 615
Здравейте и от мен сладурки  Hug
аз цял ден бях затънала в работа, но сега почти свърших и ще ви чета  Hug

# 616
Момичета, я кажете колко излиза подписването в обредния дом и църковния брак, че с мъжа го обмисляме , но бебчо е по-важен....

# 617
Цитат
Не знам защо напоследък е модерно да се смята, че лекарите са безмозъчни същества, които назначават лечение, без да мислят
Ами сигурно защото има много примери за малоумници(без извинение)- прочут професор завеждащ АГ клиника 3 месеца ме тъпка с хормони за стимулация за да правим инвитро ,до тук добре ама нямам яйчници се оказа накрая  ДОКАЗАНО не от него обаче #Cussing out Просто те гледат като ходещ портфейл!
Имам страхотно джи пи, и добре че е тя иначе - иди на лекар и бъди спокоен ooooh!

# 618
Момичета, я кажете колко излиза подписването в обредния дом и църковния брак, че с мъжа го обмисляме , но бебчо е по-важен....

Зависи в кой град си. По принцип в делничен ден е безплатно, но в някои ритуални зали си слагат малки такси и сумата може да скочи и до 100 лв. За църквите е още по-зле. На църковен събор се определят цените за брак, но всяка църква сама си слага таксите и то понякога ужасно високи.

Ние подписвахме само с кумовете и въпреки, че спестихме от всичко, пак излезе към 700/800 лв. и то само граждански брак.
Но ако имате ксъмет да подпишете безплатно и ако сте със стари дрехи, то ще ви трябват пари само за шампанско и халките. Mr. Green

Последна редакция: ср, 27 фев 2013, 14:04 от Pampers

# 619
  • София
malina07 срам ме е да кажа... сутрин на гладно, ама никой не ми каза, а аз никога не съм пила витамини  ooooh!

# 620
  Ако е само това около 300 лв стигат Laughing Но другите глупости ooooh!

# 621
Аксения, пий витамините винаги след ядене! Аз ги пия сутрин след закуска! Peace

# 622
Момичета, здравейте отново:) На сгодилата се бъдеща мама-честито!!! Много любов и разбирателство:)И аз скоро минах по този път:)Много бързо наваксвате с писането и сега едвам ви догоних:)Уж се опитвам да организирам сватбата ни и не ми остава много време за писане, поне нямам никакви разположения-нищо, да не ме чува дяволът, все едно не съм бременна, чак се шашкам в един момент:) тук е момента да помоля някоя омъжена вече мама от Варна, ако може да препоръча място за сватба, ако разбира се останалите дами нямат нищо напротив, че не е много по темата:) Хубав и усмихнат ден от мен и дано да ви слушат бебоците:)
Нашата я правихме в Хоризонт , много съм доволна от обслужването и храната. Обаче това се случи преди 6 години и незная как е сега . Последно ходихме там за годишнината ни преди две години и също ми беше много приятно.

# 623
  • София
Тъй ще правя, много съм зле  ooooh! И си викам, толкоз време нищо ми няма - късметлийка съм, че не ми е зле и хоп... пък то от глупост  ooooh!

# 624
Pampers мерси много за информацията Hug, и аз толкова очаквах. Е значи ще почака след бебчо!!! Те пък тези попове срам нямат. Ама нали трябва ролекси да си купят. #2gunfire

# 625
  • Gone with the wind
Мая, нищо не пречи сега да е гражданския, пък църковние след бебчо.

На незаписалите ЖК по здравната желая успех. За мен това се оказа трудна задача, свързана с много обикаляне, нерви, а от вчера и сълзи. Само се чудя защо въобще плащам здравни осигуровки, като винаги всичко съм си плащала на частно и веднъж да ми се наложи да искам нещо от тъпата каса, а лекарите се отнасят с мен като с някой просяк. Личната "не можела" да издава направления за изследвания за бременност, изми си ръцете с направление за гинеколог, ходих на няколко места и навсякъде ме връщат с "нямаме места"  Rolling Eyes Вчера една докторица, след като ми беше загубила маса време ми обясни, че ми била казала да ида на 21ви, а не както аз съм разбрала (и записала) на 26ти. Като видяла колко съм "несериозна" дала последното място за бременна предния ден  Rolling Eyes  А аз откъде ще знам коя смяна е на 26ти никому не е ясно  Rolling Eyes Както и да е, дано поне накрая се намери някой да ми даде обменна карта  Confused

# 626
В 12та седмица съм и аз, нещо не ми се ъпдейтва лентичката, постоянно я виждам като 9та  newsm78 С предната бременност чак след 13та седмица почнаха да поотминават симптомите.
[/quote]

Дано скоро да се почувстваш по-добре и да приключи това гадене. Надявам се при мен да не започнат сега да се проявяват Grinning

# 627
Момичета аз сега съм малко как да кажа... ние с половинката нямаме брак... но пък ми се иска да се омъжа когато бебо е факт не да съм надута, но... в акта за раждане ще пише име на дете... име на майка... и ще сме с различни фамилии все едно не съм му майка Sad и не сме едно семейство... Та есе чудя сега дали да натискам за брак или....взех да мисля много

# 628
ku4o, в цяла София ли няма лекар, преглеждаш по ЗК?! #Crazy Това е абсурдно направо. Аз в такова положение бих започнала да звъня на всички поликлиники и да питам техните АГ имат ли места, пък където ми върже....

CurlyD, я стига глупости! box Почти всичките ми приятели носят фамилия - името на дядо си, вкл. аз и мъжа ми. Аз не си смених фамилията при брак. Детето ми ще носи за фамилия името на дядо си........и с какво ще съм по-малко майка от онези, които имат една фамилия с децата си?! В България има милиони семейства, при които децата имат различна фамилия от родителите си. Така е по закон и по традиция на много места.

Ако натискаш сега за брак, един ден може да излезе, че мъжът ти те е взел само заради детето в някакъв спор или караница и как ще се почувстваш тогава?!

Бащата признава детето при раждането и носи същата отговорност като омъжените татковци. Така, че за детето няма никаква разлика дали сте женени или не.

# 629
Кърли, това не е проблем, че ще сте с различни фамилии. Но ако искате брак, подпишете! Hug
Кучо, дано намериш лекар по ЗК и да е свестен! Peace

Общи условия

Активация на акаунт