Отговори
# 675
  • Gone with the wind
дИвойка - одобрявам  Mr. Green

# 676
Виждали ли сте това.... искали са да имат момченце,а тя взела,че забременяла със шестзнаци... - това по естествен път нестава... нали?   ... http://fishki.net/comment.php?id=81332

# 677
http://nevsedoma.com.ua/index.php?newsid=129029  - Незнам но , ако от "Искам бебе" и "Проблемна бременност" видят това... =съвсем случайно попаднах, но как е възможно ,....?

# 678
И на мен ми се падна момиче по този тест.

А за многоплодна бременност - става и естествено. Има много случаи на 4,5 и 6 знаци по цял свят, дори и в много бедни страни, където не са чували за инвитро.

# 679
Аааааа не сме се разбирали така...... и при мен е момченце. Ама пал не е честно аз ще си смятам възрастта когато е заченато,  защото той преди 20 дни имаше рд и така се променя, аааааа hahaha
Утре сутрин съм на преглед стискайте палчета сладурки  Hug

# 680
Axenia, само искам да те предупредя, че при споменаване на годеж, едно 60-70% питат директно дали няма бебе. Това ми беше много омразен въпрос на мен и все отговарях, че сме старомодни и се женим по любов  Crossing Arms

# 681
Кърли, сега изгледах клипа за 10-те бебета. Не мога да си представя бременността на тази жена!
Уникално!

# 682
Днес ми предписаха магнезий и казаха да си купя витамини за бременни. Четох, че някои мамчета вече ги пият, но не разбрах от кой вид. Бихте ли дали идеи?

# 683
ПрегнаКеър pregnacare се казват моите и съм много доволна нокти коса кожа всичко ми се оправи  Peace

# 684
Ани, благодаря, сега ще ги проверя

# 685
Включвам се с добра новина вчера видяхме сърчице много съм щастлива пожелавам на всички мами , които вървят след мен да видят сърчицата на своите дечица. Когато бях бременна преди 8 години за първи път не съществуваха 4Д видеозони, сега твърдо съм убедена и искам да отида на такъв преглед относно фетална морфология на бебето. Препоръчаха ми д-р Давидков от Варна имате ли някакво инфо за него (по-скоро мамите от Варна ако могат  да споделят коментар).

# 686
  • София

На незаписалите ЖК по здравната желая успех. За мен това се оказа трудна задача, свързана с много обикаляне, нерви, а от вчера и сълзи. Само се чудя защо въобще плащам здравни осигуровки, като винаги всичко съм си плащала на частно и веднъж да ми се наложи да искам нещо от тъпата каса, а лекарите се отнасят с мен като с някой просяк. Личната "не можела" да издава направления за изследвания за бременност, изми си ръцете с направление за гинеколог, ходих на няколко места и навсякъде ме връщат с "нямаме места"  Rolling Eyes Вчера една докторица, след като ми беше загубила маса време ми обясни, че ми била казала да ида на 21ви, а не както аз съм разбрала (и записала) на 26ти. Като видяла колко съм "несериозна" дала последното място за бременна предния ден  Rolling Eyes  А аз откъде ще знам коя смяна е на 26ти никому не е ясно  Rolling Eyes Както и да е, дано поне накрая се намери някой да ми даде обменна карта  Confused

Напълно ти съчувствам, и аз съм в същото положение и също си поревах от безсилие, че няма какво да направя. При положение, че съм медицински работник и работя в голяма болница, неуспях да се запиша там- отказаха ми поради изчерпан лимит. Преди това ме върнаха от още 3 места. Последно звънях в 7ДКЦ- спрях се на д-р Тодоров, уж казаха че записват бременни, но въпросния доктор ще е на работа на 01.03. Ако и там не стане......., не знам вече. Никога не съм си помисляла, че ще изпадна в такава ситуация. А ми се иска да излизам в болничен, тъй като доста се изморявам, но няма кой да ми го даде Tired

# 687
Днес ми предписаха магнезий и казаха да си купя витамини за бременни. Четох, че някои мамчета вече ги пият, но не разбрах от кой вид. Бихте ли дали идеи?

Витамините, които пия са Огестан http://www.marvi.bg/ogestan-pri-bremennost-i-karmene-30-kaps-3733.html

# 688
Веселото, благодаря. Хубава вечер от мен, момичета. Ще лягам, сладки сънища!

# 689
Включвам се с добра новина вчера видяхме сърчице много съм щастлива пожелавам на всички мами , които вървят след мен да видят сърчицата на своите дечица. Когато бях бременна преди 8 години за първи път не съществуваха 4Д видеозони, сега твърдо съм убедена и искам да отида на такъв преглед относно фетална морфология на бебето. Препоръчаха ми д-р Давидков от Варна имате ли някакво инфо за него (по-скоро мамите от Варна ако могат  да споделят коментар).

Аз съм при Давидков .. страшно съм доволна.... за повече инфо ми пиши на лични ако искаш

Общи условия

Активация на акаунт