БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 106

• 72 193
  • 718
  •   1
Отговори
# 90
# 91

Я и някой друг да пробва  Rolling Eyes

# 92
  • София

Я и някой друг да пробва  Rolling Eyes

И на мен така ми казва: Несъществуващ файл/папка. Да не би само да си го прикачила и да си забравила да натиснеш "Качи"?  newsm78

# 93
 ще ги изтегля  и ще ги кача след малко , не са мои тези схеми , намерих ги ....

http://dox.abv.bg/files/listtree

Последна редакция: сб, 23 фев 2013, 13:09 от ina.

# 94
Някой да има схема на мацка с бирено шише или бирена чаша, да става за картичка?

# 95
  • Варна
Много хубави картички видях на последните страници.   bouquet
От мен един скромен етап :

# 96
  • София и там където не се пуши
Здравейте, момичета!

Надявам се на вашето разбиране и помощ Praynig.

Преди време ми подариха материали за гоблена "Момиче сред ябълки" на фирма "Български гоблен". Каква беше изненадата ми обаче, когато открих, че липсват няколко страници от схемата - № 3, 8, 9, 12 и 16 (което не е никак малко). Започнах да работя по него въпреки това, но се притеснявам, че без нужните страници няма да мога да го завърша скоро.

Дали някоя от вас няма в наличност въпросните страници от схемата, за да ми ги изпрати като файл?
Другият вариант е да пиша по ел. поща на фирмата-виновник за проблема Laughing, но честно казано се съмнявам така дистанционно дали ще се съгласят да ми услужат.

Разчитам на вас.
Ако някой има желание да ми помогне, нека да ми пише на лични, за да му дам електронния си адрес или скайп.
Благодаря!

Ок, сега някой да ти помогне тук, но мисля, че би трябвало да пишеш на фирмата задължително, не може така да си играят с потребителите и да са толкова разсеяни при копмлектовката  newsm78

# 97
Мисля, че .... би трябвало да пишеш на фирмата задължително, не може така да си играят с потребителите и да са толкова разсеяни при копмлектовката  newsm78

Да, това е правилният подход в случай, че аз съм купила комплекта.
Но живея в друг град, а и този комплект ми беше подарък, което малко поусложни нещата. На всичко отгоре от тогава мина вече доста време, за да им пиша и да си търся правата.
Надявам чрез вас да си попълня липсите в схемата и успешно да си завърша гоблена, който бях поизоставила Laughing.  

# 98
  • София и там където не се пуши
В кой град е тази фирма

# 99
аз бих се свързала с фирмата по телефон и бяснила какъв е проблема. няма значение кога е купен и откъде, той си е техен и те са длъжни дда си оправят грешката. аз лично бях писала на вервако, не стигнаха конците, модела беше стар, и все пак ми ги изпратиха

# 100
В кой град е тази фирма

София. Знам, че от там е купен комплекта.
Имат интернет страница и ел. поща - ще им пиша, вместо да ви занимавам излишно Embarassed.

# 101
  • София
Някой да има схема на мацка с бирено шише или бирена чаша, да става за картичка?

Най-дясната прилича на "Хайникен", но е с някакъв друг надпис  Thinking
http://pixs.ru/showimage/xd0ef14b8j_3664809_3803197.jpg

Последна редакция: сб, 23 фев 2013, 16:28 от -=Деси=-

# 102
Пълните ли, пълните страниците с красоти!   bouquet
Реа, аз имам това:

# 103
Малко бирени и от мен. Големи са за картичка, но пък в малка рамка ще станат добре.

# 104
Благодаря Ви момичета, но искам мадама с чашка бира или шише бира  Hug

Аз днес това сътворих:)))

Общи условия

Активация на акаунт