БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 106

• 71 419
  • 718
  •   1
Отговори
# 225
иконите не трябва да са перфектни, затова се пропуска един бол или се прави грешен
аз не вярвам в такива неща. аз си греша по принцип  Mr. Green

# 226
 Аз! Lady N, иглата ти да не е включена към Белене? Много хубав гоблен!

# 227
  • София
Joy Joy Joy Искрено ме разсмя твоя пост! Представих си те много образно как захвърляш всичко останало и започваш усилено да търсиш подходящо гобленче.  Heart Eyes
Скрит текст:
Малко извън гобленарството, но как е малкия мъж?

Ти много ме подцени  Mr. Green Вече набелязах 6, ще оставя да отлежат малко и ще си харесам 1  Peace

Благодаря, че попита  Hug
Скрит текст:
Расте, да не повярва човек, но скоро става на 5 месеца, времето лети старшно бързо   ooooh! Не е капризен, но си иска внимание и нямам време за нищо  Tired
В процеса на търсене се натъкнах на отговора на загадката как се правят дизайни на гоблени  Peace
Това е "Дименшънс"
Скрит текст:
Това е "Золотое руно"
Скрит текст:
Т.е., обръщаме огледално нечий дизайн, махаме/добавяме някакъв елемент (в случая едното жребче), премахваме контура, съвсем леко променяме фона (по-скоро взимаме фон от друг гоблен) и сме готови!  Peace

Ето го вариантът на "Полярно сияние" на "Золотое руно", но не мога да преценя какво е променено  Peace

Скрит текст:

Аз! Lady N,   bouquet  bouquet  bouquet

# 228
Здравейте, дали случайно някой има схема за гоблен на тази индийка, благодаря   Simple Smile     http://www.snimka.bg/?album%3Baid=369020%3Bold=1

# 229
  • Троян
Деси за Сиянието ,ако питаш каква е разликата с това на Дим,първото което забелязвам е че няма снежинките,а по принцип картината на това сияние не е пълна ,има го и като триптих ,но незнам дали е разработено като гоблен

Да се сопълня,като гледам снимката ,май няма и контур  newsm78  Този гоблен ми е слагост .

Последна редакция: ср, 27 фев 2013, 08:25 от albenapd

# 230
  • София
Деси за Сиянието ,ако питаш каква е разликата с това на Дим,първото което забелязвам е че няма снежинките,а по принцип картината на това сияние не е пълна ,има го и като триптих ,но незнам дали е разработено като гоблен

Мерси  Hug За снежинките и аз така предположих, "ЗР" няма практика да включва френски възли, а за триптиха бях забравила  Embarassed Чудя се как още не са почнали да се съдят тези фирми  newsm78

# 231
гарван на гарван око не вади  Wink могат с теб да се разправят, че си им качила схема някъде, но с друга фирма нема да се заяждат. в крайна сметка всеки от всеки краде и това е

# 232
  • София и там където не се пуши
Да като гледам при това колко добре вече са усвоени Вилеровите гоблени

# 233
  Този гоблен ми е слагост .

Ти ли го беше шила? Или някой друг?

# 234
  • Юпитер- Сатурн

ДМЦ
1. 3864
2. 840
3. 3860
4. 779
5. 938
6. 310 (черно)

Мадейра
1. 1911
2. 1912
3. 1913
4. 1914
5. 2005
6. 2400 (черно)

Погледни ги за всеки случай в някой конвертор как съвпадат помежду си и със сканираните конци  Peace

Ето тук ти качих схемата със сканираните конци
http://dox.bg/files/dw?a=a7a0eaa9da
СУПЕР много ти благодаря  Hug Hug

# 235
  • Плевен
Lady N -   bouquetмакове,красота!!!В момента съм на тяхна вълна , отивам да им търся схемата , ако не я открия ще помагаш. Praynig

И аз като Деси май трябва да си ушия нещо от тези гобленчета .Ушила съм "Коне на водопой" .Беше ми голям мерак.Рамкирах го , стоя 30г на стената и сега съм го развалила .Нещо не ме кефи на последък. Rolling EyesНо нямам нито слънчогледи , нито фар  SadНа картичка , ама ще си ушия .Тръгвам да ровя .Днес денят ми е запълнен  Grinning

# 236
Реа, малко късничко, но ето ти модел за бирата, може да се нагоди с някоя мацка вместо мечето.

# 237
  • Троян
  Този гоблен ми е слагост .

Ти ли го беше шила? Или някой друг?
Аз,аз, но седи в гардероба,трябва в друг град да го занеса да ми го рамкират ,че тк им нямам доверие вече,а държа да бъде рамкиран хубаво.

# 238
Пепен, нямаш проблеми, ще ти изпратя схемата и останалите конци.  Аз пък за по-нататък съм намислила да ушия на Риолис маковете и слънчогледите, мноооооого ме кефят, тъкмо ще изпълня второто условие - слънчогледи. Че нали ших конска глава, дано да не се изисква цял кон,  Laughing
Започнах маргаритките от Бонели, много приятно се шият и те. Обаче няма да стане за 3 дни този път, защото е 1:1. Дименшъна съм го оставила за сега.

# 239
Имам един въпрос. Какво точно означава "каунт" на панамата? Подразбрах, че когато е по-голяма цифра е по едра? Купих си наскоро две панами - едната ми е розова, 16 каунт и е много ситна. Как се шие на нея? Някой беше писал, че през едно се шие, т.е не на всеки пореден бод се шие?

Общи условия

Активация на акаунт