Къде в Пловдив? - 41 тема

• 61 655
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
  • о`майна лунна нощ е
На пазарчето в нашия квартал все още има едно такова магазинче. До преди месец ползваше помещение до магазина на слепите, но от началото на март се преместиха на реда с магазините от пазара. Говоря за "Изгрев". Кафето винаги им е било хубаво.

# 361
  • Пловдив
razel_dazel , zakobako    bouquet
3axap магазин Рио Негор точно срещу Синдикалния дом на ул.Аксентий Велешки работи от 9-18ч.

# 362
Здравейте, скоро мярнах в някоя от темите, че наша съфорумка е направила магазин за дрехи в Гранда, от сайтовете поръчани, някой дали знае има ли и обувки и маратонки, че уж бях поръчала и осигурила за пролетта, ама сега малкия само мрънка, че му стискали новите обувки и трябва да спася положението за пролетта с нови маратонки.  Hug

# 363
  • Пловдив
Здравейте, скоро мярнах в някоя от темите, че наша съфорумка е направила магазин за дрехи в Гранда, от сайтовете поръчани, някой дали знае има ли и обувки и маратонки, че уж бях поръчала и осигурила за пролетта, ама сега малкия само мрънка, че му стискали новите обувки и трябва да спася положението за пролетта с нови маратонки.  Hug
Има маратонки,за обувки не съм гледала.Магазина е на 3етаж срещу ескалатора.

# 364
mama66, благодаря, днес може да мина след работа!  Hug

# 365
  • Пловдив
Момичета, къде се продава насипно кафе? Всички магазини, които знаех, вече са затворени  Tired Tired

На Капитан Райчо - срещу входа на Маркет Центъра...........

# 366
  • Пловдив
От къде да си купя мед - истински!?

# 367
  • ПЛОВДИВ
"Медената къща" на бул "Хр.Ботев" 99, но е зад Военна Болница, но можете да се обадите предварително да питате за улицата на Роси 0883516708 Peace

# 368
  • Пловдив
"Медената къща" на бул "Хр.Ботев" 99, но е зад Военна Болница, но можете да се обадите предварително да питате за улицата на Роси 0883516708 Peace

Благодаря!

# 369
  • в обкръжаващия ме хаос
Здравейте! В Кауфланд продват ли още неупренови клинове и по-специално дълъг или 3/4, ако може и цена   bouquet

# 370
Момичета, моля за предложения за адвокат специалист в трудовите дела.
Необходим ми е за консултация.
Може и на лични.

# 371
  • Пловдив

В момента срещу Центр.Поща има поне 10-на маси с производители на мед.........

# 372
И от половината от въпросните производители съм недоволна...с глюкоза им е...

# 373
  • Пловдив
И от половината от въпросните производители съм недоволна...с глюкоза им е...

А би ли споделила как се разбира? И аз съм чувала, че захаросвали меда изкуствено, но не знам как се разбира. Иначе аз си купувам от Събота пазара от една сергия, уж от производители. Харесва ми, но не знам дали им е истински.

# 374
Много благодаря за насоките за кафе   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт