Къде в Пловдив? - 41 тема

• 61 491
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Ужас всеки си прави каквото си иска, затова се махнахме от тях ,че ми писна от техните глупости, то това няма управия ,те може да се съдят с години.

# 46
  • Пловдив
Моята техника е още от времето, когато двамата бяха съдружници. Когато се преместихме и аз подписах договора с Гологанов, продължихме да ги ползваме - и модема, и рутера, и устройството за цифровата. При това положение на кого трябва да ги върна, след като реално компанията, която ми ги е предоставила, не съществува?

# 47
И аз съм така , първия път им изтърпяхме геройски магариите , но се чудя за техниката и аз , освен да отида да си прекратя договора пък нищо няма да им връщам за сега.

# 48
ЦКБ имат ли клон на центъра?

# 49

Има,зависи къде те устройва.Виж с гугъл адресите  Peace

# 50
Имат. На "Бетовен" - уличката до градината пред енергото. Това е и централния офис.

# 51
Някой знае ли дали в автобусите или във влаковете по линия Пловдив-София може да се ползва нет?

# 52
Здравейте мами!Търся магазин за детски обувки в който да се продават гуменки и пантофки на "Денди".Есента купих от един на Ив.Вазов,но вчера ходих казаха че вече не зареждат с тази марка.Ако знаете къде мога да намеря или пък да имат представителен щанд някъде в града моля пишете ми-много ги харесваме!
Както вече са ти писали Денди са марка на Барт и магазинът им е до Вис Виталис - една оранжева сграда с двор. Техни модели има и в Меч Пух в Кичука, ако ти е по-удобно  Peace

# 53
  • Пловдив
но след сливането им с Евроком, автоматично ни прехвърлиха към Близу...

Едно е да се слеят,съвсем друго е двете фирми да нямат нищо общо по между си

# 54
Момичета, виждали ли сте по това време къде продават луковици на мускари. Проверявала съм в големите магазини, в които имат градински отдел (Баумакс, Практикер, Бриколаж), но за съжаление нямат. Тъй като растението се засява през есента е доста трудно да го открия по това време. Ако някой е видял- моля да помага!
Зад Четвъртък пазара, в двора на една къща продават много цветя, качествени и съм виждала мускари.

# 55
  • Пловдив
Момичета в кой магазин да търся двуместна детска  кола с акумулатор? Hug

# 56
Виждала съм коли в Хиполенд с/у Метро-Тракия,но дали са двуместни не знам.

# 57
  • Пловдив
Препоръчайте ми магазини, които ушиват абитуриентски рокли в Асеновград и Пловдив.

# 58
Момичета в кой магазин да търся двуместна детска  кола с акумулатор? Hug
Макском правят такива. Също и Вито де Симоне предлага...

# 59
  • Пловдив
Препоръчайте ми магазини, които ушиват абитуриентски рокли в Асеновград и Пловдив.

Йоана Асеновград
Автогарата,моста,от моста в ляво

Общи условия

Активация на акаунт