Къде в Пловдив? - 41 тема

• 62 207
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Момичета в кой магазин да търся двуместна детска  кола с акумулатор? Hug
Макском правят такива. Също и Вито де Симоне предлага...
Къде се намират,не съм много запозната с детските магазини Hug

# 61
  • Sofia
Ще посещавам Пловдив скоро и се интересувам къде мога да намеря магазин за кожени изделия с косъм (шапки, палта, елеци от лисица и т.н.)? Мерси. Simple Smile

# 62
Момичета в кой магазин да търся двуместна детска  кола с акумулатор? Hug
Макском правят такива. Също и Вито де Симоне предлага...
Къде се намират,не съм много запозната с детските магазини Hug
Вито де Симоне са някъде на Брезовско (тук трябва някой да помага Wink ) , а на Макском един от магазините е пак там - в търговски Център Нова  Peace

# 63
Ще посещавам Пловдив скоро и се интересувам къде мога да намеря магазин за кожени изделия с косъм (шапки, палта, елеци от лисица и т.н.)? Мерси. Simple Smile
Ако не се лъжа, има магазин с такива изделия в Халите на първия етаж.

mamino, много ти благодаря! Не съм минавала от няколко седмици от там и бях забравила за това магазинче!

# 64
Бях ви изпуснала, но сега ще ви следя  Heart Eyes

# 65
  • Пловдив
Никой не се включи по моето питане и го повтарям, с надеждата този път да го види някой, който може да помогне  Peace
Откъде мога да купя качествени  очила за шофиране през нощта и в мъгла на прилична цена?

# 66
Благодаря за отговорите за ЦКБ Simple Smile

# 67
За нет в рейсовете и влаковете до последно като пътувах често нямаше. Ако някъде са пуснали ще е приятна новина, особено във влаковете, но едва ли.

# 68
В Пловдив има ли магазин на Orsay? Simple Smile

# 69
  • Пловдив
Не, за съжаление.

# 70
Здравейте!
Някой знае ли,какво се случва с магазина на Mothercare в Мола.Последно беше затворен,но не разбрах поради ремонт,местене или какво?! Thinking

# 71
  • Балчик
diana_at благодаpя ти и на теб за маршрута до Панагюрище !  Peace

# 72
  • Пловдив
Момичета, търся немарково ДВД - плеър. Ходих до Техномаркета и до Зора - казаха, че вече няма да се продават, има останали бройки, които или не работят, или са маркови, а на тях не вървят пиратски дискове. Търся нещо от рода Нео, Краун или друга подобна марка, за да ни вървят филмчетата, които сме сваляли от нета.

# 73
  • Пловдив
ЗлаВещица, в Продавалника провери ли?
Примерно това: http://prodavalnik.com/dvd-neo-pdx77-i18010707
Има и чисто нови.  Peace

ПП:Имаме Нео от 10г., купувано ново от магазин, работи си още...еее, вярно, че рядко го ползваме, ама все пак... Wink

Последна редакция: сб, 23 фев 2013, 20:00 от *Бенджи*

# 74
  • Пловдив
ЗлаВещица, в Продавалника провери ли?

Не искам от Продавалника. Купувам такова ДВД вече няколко пъти - животът му е около две години. Сигурно съм сменила 4-5. Ако е от Продавалника не знам колко време ще изкара. Затова предпочитам ново.

Общи условия

Активация на акаунт