Къде в Пловдив? - 41 тема

• 61 701
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, в Пловдив има магазин на фирма Илинор, вносител на бебешки обувки, също и на други артикули. Някой пазарува ли е от там има ли мнение? Извинявам се ако не е по темата. Благодаря предварително.

Магазина им е в ТЦ Гранд: http://shop.ilinor.bg/contact

Благодаря, ще ида да погледна Simple Smile

# 241
Bertichka - във форума свободно време, на пазар, пазаруване от чуждестранни сайтове - там има тема и за немските сайтове и евентуални превозвачи.
Изобщо не съм ориентирана във форума и затова реших да попитам. Благодаря  Hug

# 242
Привет от мен!
Предстои ми ситуация "пробиване на уши" на бебе, че нали наближава Благовещение! Та, дали някой знае къде в Тракия се пробиват уши, освен в Поликлиниката, че не ми се ще да си тръгнем с бонус "вирусче"?

# 243
  • Пловдив
Привет от мен!
Предстои ми ситуация "пробиване на уши" на бебе, че нали наближава Благовещение! Та, дали някой знае къде в Тракия се пробиват уши, освен в Поликлиниката, че не ми се ще да си тръгнем с бонус "вирусче"?

д-р Титова /28-24-34, 0887-940006/,бл 100,входа е точно срещу поликлиниката.Има козметичен салон на входа и на звънците си пише името на лекарката.Пада се точно срещу поликлиниката.Но от сега си запиши час,че тогава настава голям наплив.
Работи чисто.Нашите ушички не се възпалиха.Малката даже и не заплака при пробиването.Беше на 2 г и 8 месеца някъде.Единствено едната дупка беше по-надолу от другата,но аз я коригирах още като ги маркира.В този смисъл,гледай къде слага маркировката

# 244
Здравейте,дали можете да ми препоръчате кетъринг фирма за детско парти?

# 245
♥Elfita♥Hug  bouquet Hug

# 246
Здравейте! Отново имам нужда от вас, търся комплект от четка и паста за зъби за пътуване в малки разфасовки. Тъй като ще пътуваме само с раница и трябва да отговаряме на изискванията. Някой знае ли къде се продават такива комплектчета, тъй като търсих в Мол Галерия - в ДМ, Карефур и в аптеката, но нямат.

# 247
Преди време съм купувала такъв комплект-сгъваема четка за зъби и малка паста за зъби от Лекси,но наистина беше отдавна.....

# 248
Момичета, утре отваряме магазин в Кичука, за да не се сметне за реклама, който иска може да провери на линка в профила ми. Всички сте много добре дошли  Hug
Ще се радвам да наминете дори само за да ви почерпя с мъфини Simple Smile
Желая ти успех. Имам уред, купен от склада. Страшно съм доволна.  Hug В магазина определено ще е по-удобно за разглеждане.

Наистина ли? Не мога да свържа ника с лице. Благодаря за хубавите думи!
Ninad, има и уреди, стоки за дома, играчки... Виж ми в профила да не спамя   Hug

# 249
В дм в касовата зона на тези въртящите кошници има малки пасти,шампони,балсами и т.н.

# 250
Момичета трябва да заведа малчо на преглед при детски невролог. Моля да ми кажете добри доктори. Четох за Пискова и Иванов, а дали има и други?

Лятото и аз издирвах за познато дете,оказа се че няма други а наличните пък бяха неоткриваеми.

# 251
Благодаря, намерих паста и четка за зъби от ДМ, остана ми само да закупя пластмасов плик със цип 20х20,  трябва някъде да търся такъв плик.

# 252
  • Майничка
Благодаря, намерих паста и четка за зъби от ДМ, остана ми само да закупя пластмасов плик със цип 20х20,  трябва някъде да търся такъв плик.

Пликове - в магазините за найлонови опаковки. Аз съм купувала от едно складче на гърба на блока със сергиите за зеленчуци на кръстовището на "Капитан Райчо" и "Петко Д.Петков".

# 253
  • о`майна лунна нощ е
Магазинчетата за найлонови торбички и опаковки. Обиковено има такива ситуирани в близост до големи пазари - Четвъртък пазара /сещам се поне за две в района му/, Понеделник пазара, Събота пазара .... Има едно такова магазинче и на пл. "Шахбазян" срещу спирката на центъра за работа с деца. Вероятно и на места като борси и тържища също ще има в близост.

# 254
  • Пловдив
razel_dazel, благодаря!
tanzen, да видях вече, даже харесах във Фейса. Ще имам над предвид ако ми се наложи нещо  Wink

Общи условия

Активация на акаунт