Къде в Пловдив? - 41 тема

• 61 691
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
къде в пловдив мога да намеря детски костюм официален за момче

На прима виста се сещам за Вис Виталис

# 271
къде в пловдив мога да намеря детски костюм официален за момче
благодаря
По магазините за булченски рокли- специално в този срещу центр. младоженски дом съм виждала изложени на витрината.

# 272
  • Пловдив
Благодаря, Трапезица   bouquet
Днес пращам мъжа да разгледа, че трябва да купим наргиле за подарък.

# 273
  • Пловдив
Ако някой има близка или си търси работа като камериерка в хотел,тук в П-в, да ми пише на лични. Peace

# 274
Здравейте ,момичета!
Интересувам се от магазин на Adidas,в който има по-голямо разнообразие на момичешки/дамски модели високи кецове.Бяхме в този на главната,но нищо не харесахме.Търсим нещо светло на цвят-бяло ,сребристо.Ако някой е виждал в някой магазин или знае кой може да ми помогне с поръчка на подобен модел,моля да ми пише,че знаете какви са децата като си наумят нещо,нямам мира по цял ден Praynig
http://www.gb-sports-shoes.co.uk/images/adidas_women/new-adidas- … ll-white-7094.jpg

http://theshoegame.com/wp-content/uploads/2008/03/adi25.jpg

# 275
  • до Пловдив
благодаря на  ♥Elfita♥  и Трапезица  ще отидем да проверим

# 276
  • Пловдив
Някой да е ходил на х-л Сезони Цигов чарк?Търся мнение... Rolling Eyes

# 277
  • Пловдив
на кого да сигнализирам за кучета в двора на съсед, вързани, лаещи, без платена общинска такса разбира се? да дойдат малко да го попитат?!  #Cussing out

# 278
на кого да сигнализирам за кучета в двора на съсед, вързани, лаещи, без платена общинска такса разбира се? да дойдат малко да го попитат?!  #Cussing out

В общината по район, отдел Екология

# 279
Търся някоя фирма, която да взима евтино за превод от български на английски за едни медицински документи. Ходих в една фирма на Богомил, 11 лв ми искат на страница.

# 280
Срещу аптека "Марица" в безистена,скоро гледах офиси  с преводачи,може да попиташ там. Peace

# 281
  • Пловдив
Някой да е ходил на х-л Сезони Цигов чарк?Търся мнение... Rolling Eyes
Преди 2 години беше ок, чисто, храната също беше добре.

# 282
  • Пловдив
На времето в пощата имаше телефонни кабини, съществуват ли още?
Откъде мога да звъня изгодно до Северна Америка?

# 283
и да го направиш надали ще ти помогнат. не са направили нищо (кучетата). в частен двор са , вързани са. нямам представа как стои въпроса с таксата ,но дори и да я плати кучетата пак ще си лаят. предполагам,че на теб не ти е проблем платена или не е таксата , а лаенето   newsm78

# 284
Дами, помогнете с предложения за магазини за килими. По големите вериги ходих, не харесах нищо. Ако се сещате за някой специализиран магазин, моля казвайте.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт