Къде в Пловдив? - 41 тема

• 61 663
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
  • по света... (иначе от Пловдив)
Имам следното питане:
Моля насочете ме към фото студио,в което да прехвърлят клипове направени с камера в HD формат върху дискове?  Hug

Фото Пинк...

# 316
  • Пловдив
Имам следното питане:
Моля насочете ме към фото студио,в което да прехвърлят клипове направени с камера в HD формат върху дискове?  Hug

Фото Пинк...

Къде се намира  Embarassed

# 317
Имам следното питане:

Фото Пинк...

Къде се намира  Embarassed

ул.Д.Вълкович 6, 4000 Plovdiv, Bulgaria
Дано да успеят да ти помогнат.

# 318
Момичета,къде има БИО магазин?В Тракия?Трябват ми паста за зъби,щампоан и такива неща,но чисти Grinning

в Тракия не съм чула да има. В Мол Пловдив има Балев Био, и на Скайлер имаше малко магазинче.

# 319
Момичета,къде има БИО магазин?В Тракия?Трябват ми паста за зъби,щампоан и такива неща,но чисти Grinning

в Тракия не съм чула да има. В Мол Пловдив има Балев Био, и на Скайлер имаше малко магазинче.

Здравейте момичета,
аз нахлух малко внезапно, за което моля да ме извините.  newsm78
Хубава тема и много полезна Simple Smile

Относно въпросът за БИО магазин, знам че има един на Опълченска.  Simple Smile

# 320

Здравейте момичета,
аз нахлух малко внезапно, за което моля да ме извините.  newsm78
Хубава тема и много полезна Simple Smile

Относно въпросът за БИО магазин, знам че има един на Опълченска.  Simple Smile

този на Опълченска е по-скоро за здравословни и диетични храни, не е точно био. Такъв, здравословен има и на гърба на Авеню, но те не са Био.

# 321
  • Майничка
В Какаду до писоарите погледна ли -има доста платове.

smile3555Леле, какъв съм заплес! Благодаря!  bouquet

# 322
  • Пловдив
Здравейте, може ли да ми препоръчате ресторант, който да има детски кът на открито и стабилен навес. Ще правим кръщене на детето Юни месец и ми се иска да избера ресторант, в който хем да седнем вън,хем да няма опасност да ни навали, ако прекапе, хем децата да играят....

# 323
  • Пловдив
Blurmoi, Ginbay   bouquet  bouquet  bouquet

ще се позачудя още малко, че малко ми е страшно, не обичам да си сменям фризьора(нормално, предполагам Grinning), но моята се отказа по здравословни причини и косата ми остана сираче Cry Wink. Благодаря все пак и усмихнат и весел ден пожелавам newsm19

# 324
  • Пловдив
Здравейте, може ли да ми препоръчате ресторант, който да има детски кът на открито и стабилен навес. Ще правим кръщене на детето Юни месец и ми се иска да избера ресторант, в който хем да седнем вън,хем да няма опасност да ни навали, ако прекапе, хем децата да играят....

Трябва ли да е в града? Ако не - Пикник след Първенец.
Ако да - Рандеву в Кичука, Гребеца на Гребната. Сега ремонтират на бул. България Евъргрийна, но какво ще се получи, не е ясно.

# 325
Момичета, препоръчайте ми хубав зоомагазин с голям избор на качествени клетки за зайчета.

# 326
  • Пловдив
Някой да е пробвал новата пекарна в Тракия.. Rolling Eyes.някъде е по булеварда,посока от Мебелна къща към Кауфланда,слез първото кръгово.

# 327
  • Пловдив
Гладиатори. Сега даже за новия сезон ще имат нови детски площадки. Вечер е голяма лудница, но предполагам, че на кръщенето ще сте на обяд и е идеално.
Тони 2000 срещу 8-ми блок. Там и масите и детската площадка са под навес, докато в Гладиаторите само масите. 

Момичета, преди време обсъждахме кукерските събори. Да ви напомня  Grinning http://karlovo.bg/index.php/2012-01-05-13-43-42

Последна редакция: ср, 13 мар 2013, 10:18 от ninand

# 328
  • Пловдив
Момичета, знаете ли от къде мога да си намерия чиния за микровълнова печка SAMSUNG?

# 329
  • Пловдив
Гладиатори. Сега даже за новия сезон ще имат нови детски площадки. Вечер е голяма лудница, но предполагам, че на кръщенето ще сте на обяд и е идеално.

[/quote]
На обед ще е. А площадката става ли за по-малки деца - 1.5,2,3г ?

Трябва ли да е в града? Ако не - Пикник след Първенец.
Ако да - Рандеву в Кичука, Гребеца на Гребната. Сега ремонтират на бул. България Евъргрийна, но какво ще се получи, не е ясно.
Предпочитам да е в града, че иначе моите баби трябва да се чудя как да ги придвижвам до там. А Рандеву има ли детска площадка? Ходила съм 5-6 пъти, но бяхме без дете и сме сядали все вътре.

Общи условия

Активация на акаунт