Къде в Пловдив? - 41 тема

• 61 621
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
в БОРА (централни хали) също съм виждала големи куфари

# 406
Във фирмения магазин за спално бельо GLORIA дали продават само калъфки за възглавници 50/70?

Да,продават.
Някой питаше и за поръчка на обувки-в Пещера.

# 407
  • Шотландия
Много благодаря на всички, които се отзоваха с предложения за нотариус на първия етаж.   bouquet

# 408
  • Карлово
Момичета, а знае ли случайно някоя къде мога да намеря кола за колосване (не за пиене)?

# 409
За куфарите - препоръчвам Естил - български са и качеството е доста по-добро от китайските в Метро. Последния, който взех беше към 65 лева от базар Илиенци и ми събра спокойно над 20 килограма.  Peace

# 410
Има магазин за куфари точно до Хистерия на Сточна гара. Магазин точно не мога да го нарека, понеже е нещо като временен гараж, но аз имам куфар от там и останах много доволна. Изтърпя доста полети- презокеански, континентални, пътувания с автобус, а той си седи непокътнат. Купувала съм го 2009 на цена около 55 лева.

# 411
  • Майничка
Момичета, а знае ли случайно някоя къде мога да намеря кола за колосване (не за пиене)?

В Кауфланд преди имаше една течност за колосване, шишетата май бяха ок.300-400мл.

Иначе от една съфорумка научих следната рецепта: "В чаша разбъркваш хубаво оризово нишесте, най-добре с пасатор, със студена вода до равномерното му разтваряне. Изсипваш в чиста, студена кофа. Доливаш гореща, но не вряла вода, бъркайки непрекъснато. Накисваш за минута материалите, които искаш да колосаш да се напоят равномерно, вадиш и пускаш в центрофуга на не много високи обороти." Понеже рядко колосвам нещо по-сложно от дантели, пропускам центрофугата, вместо това изцеждам на ръка, изпъвам хубаво на гладка повърхност и като изсъхне, гладя на пара.

# 412
  • Карлово

В Кауфланд преди имаше една течност за колосване, шишетата май бяха ок.300-400мл.

Иначе от една съфорумка научих следната рецепта: "В чаша разбъркваш хубаво оризово нишесте, най-добре с пасатор, със студена вода до равномерното му разтваряне. Изсипваш в чиста, студена кофа. Доливаш гореща, но не вряла вода, бъркайки непрекъснато. Накисваш за минута материалите, които искаш да колосаш да се напоят равномерно, вадиш и пускаш в центрофуга на не много високи обороти." Понеже рядко колосвам нещо по-сложно от дантели, пропускам центрофугата, вместо това изцеждам на ръка, изпъвам хубаво на гладка повърхност и като изсъхне, гладя на пара.
Благодаря! И аз ще колосвам дантела (ще правя полюлей за спалнята) , но се опасявам, че старите методи няма да са особено ефективни за целта... newsm78

# 413
  • Майничка
А-а, за такива "технологични" цели (пак по акъл на съфорумка) съм ползвала веднъж лепило за тапети, разредено със студена вода и дантелата съхна в/у цилиндър (правех коронка).

# 414
За куфарите - препоръчвам Естил - български са и качеството е доста по-добро от китайските в Метро. Последния, който взех беше към 65 лева от базар Илиенци и ми събра спокойно над 20 килограма.  Peace
А, и Естил са правени в Китай, но са определено по-добри от евтините в Метро, Кауфланд, Лидъл и т.н. Важно е да са по-стабилни и колелцата колкото може да са по-прикрити, защото те най-много се чупят.
В Халите на 2-я етаж има добри куфари. Peace

Последна редакция: пн, 18 мар 2013, 07:21 от meri 68

# 415
Има магазин за куфари точно до Хистерия на Сточна гара. Магазин точно не мога да го нарека, понеже е нещо като временен гараж, но аз имам куфар от там и останах много доволна. Изтърпя доста полети- презокеански, континентални, пътувания с автобус, а той си седи непокътнат. Купувала съм го 2009 на цена около 55 лева.
На TSB  ли е ? Това за пловдивски производители,ако е техен.

Къде по центъра има красиви сувенири с овце?  Grinning

# 416
Имам задача за разрешаване- къде най-евтино биха отпечатали 25 книжки с твърди корици. Става въпрос за албумчета за завършване на подготвителна група в детска градина, като искам само да се отпечатат, тоест снимането и подреждането, мисленето на дизайн и т.н. няма да се включват.

# 417
...
На TSB  ли е ? Това за пловдивски производители,ако е техен.

... Grinning

Не, 2-3 магазина по-наляво. А TSB произвеждат само чанти. Peace

# 418
  • Балчик
Здравейте ,
налага се да сменям тонер на принтера ми.
Търся разумна цена и качествена услуга за
смяната.
Благодаря. Peace

# 419
  • Пловдив
Здравейте ,
налага се да сменям тонер на принтера ми.
Търся разумна цена и качествена услуга за
смяната.
Благодаря. Peace
Здравей, аз съм изключително доволна от Копи контрол (мисля, че така се казваха, все не успявам да им запомня новото име) - и като цена, и като бързина за доставка, и като обслужване. Тел: 636790

Общи условия

Активация на акаунт