Къде в Пловдив? - 41 тема

• 61 553
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Предишни години се коментираше някакъв кабинет в Тракия за пробиване на уши,по спомени до бл.100,но може и да бъркам.Моля за по-точни координати,име,тел. за записване и дали обезболяват мястото с нещо.Дъщеря ми е изключителна бъзла и имам сериозното съмнение,че ще си ходим с едно пробито ухо /може и до половината/ newsm78

# 466
Предишни години се коментираше някакъв кабинет в Тракия за пробиване на уши,по спомени до бл.100,но може и да бъркам.Моля за по-точни координати,име,тел. за записване и дали обезболяват мястото с нещо.Дъщеря ми е изключителна бъзла и имам сериозното съмнение,че ще си ходим с едно пробито ухо /може и до половината/ newsm78
В поликлиниката пробиват уши, предполагам това се има предвид под кабинет, останалото са козметични салони, където се пробива. В поликлиниката се извършва на втория етаж, но не знам къде точно, можете да питате на информация.

# 467
  • Пловдив

Д-р Титова,бл 100.Входът в чупката точно срещу поликлиниката,тел 032/28-24-34,0887-940006 
Мацва обезболяващо кремче,където ще е дупката,да.Дъщеря ми не плака изобщо,а не беше малка

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 23:13 от ♥Elfita♥

# 468
  • Пловдив
Продават ли някъде суров белен шамфъстък?

# 469
  • Пловдив
Къде мога да намеря "ментов екстракт в течно състояние "  Трябва ми за един шоколадов мус  Party . В Кауфланд дали има шанс?

# 470
  • Пловдив

Д-р Титова,бл 100.Входът в чупката точно срещу поликлиниката,тел 032/28-24-34,0887-940006 
Мацва обезболяващо кремче,където ще е дупката,да.Дъщеря ми не плака изобщо,а не беше малка
Благодаря много,ще запиша час,пък щи видим какво ще се получи  newsm78

# 471
  • Пловдив
Къде мога да намеря "ментов екстракт в течно състояние "  Трябва ми за един шоколадов мус  Party . В Кауфланд дали има шанс?

Според мен търси в био магазините. В Балев Био маркет в Мол Пловдив съм виждала всякакви екстракти, може да се обадиш да попиташ.

# 472
Момичета, може ли да ме ориентирате откъде мога да си купя парти-грил- от онези алуминиевите, само че не с реотан, а със скара отгоре
Мислех, че ги има навсякъде, виждала съм ги на много места, но сега като ми потрябва не откривам-търсихме в Зора, Техномаркет,Лекси-няма

виждала съм в м-н "Рила",но миналата година Peace

# 473
  • Пловдив
и Метро проверете  Peace

# 474
Продават ли някъде суров белен шамфъстък?

Белен така и не успях да намеря. Купувах суров с черупки и си го белех.

# 475
Здравейте сигурно вече е задаван подобен въпрос,но не ми се прелиства назад в темата.Канена съм на сватба май месец и си избрах модел рокля ,но тъй като е доста скъпа реших,че по-добре е да ми я ушият ,тъкмо и в цвета ,в който аз я искам,бих искала да попитам дали бихте ме насочили към добра шивачка в,която да не взима много скъпо и да си разбира от работата?А това   е въпросната рокля: http://www.replica-moda.com/%D0%A0%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D0%B8?page= … amp;category_id=1

# 476
  • Майничка
Подобна рокля съм виждала ушита за абитуриентка от едно ателие Росина, намира се в кооперация с/у входа на "Кристиан ъф Рома", в пресечката с/у Трето РПУ.
Точно сега обаче читавите шивачки са затрупани с поръчки за абитуриентки.

# 477
  • Пловдив
но тъй като е доста скъпа реших,че по-добре е да ми я ушият

Едва ли шивачка ще ти вземе по-малко пари

# 478
Здравейте сигурно вече е задаван подобен въпрос,но не ми се прелиства назад в темата.Канена съм на сватба май месец и си избрах модел рокля ,но тъй като е доста скъпа реших,че по-добре е да ми я ушият ,тъкмо и в цвета ,в който аз я искам,бих искала да попитам дали бихте ме насочили към добра шивачка в,която да не взима много скъпо и да си разбира от работата?А това   е въпросната рокля: http://www.replica-moda.com/%D0%A0%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D0%B8?page= … amp;category_id=1

Доволна съм от Диана от "Ди Дизайн", ул. "Стефан Ботев". Работи заедно със сестра си, купува качествени материали и определено си разбира от работата.  Peace

Скрит текст:
Ако отидеш, ще те пита кой ви е изпратил.  Wink Кажете, че са ви я препоръчали във форум.  Peace

# 479
  • Пловдив
Ателие "Бижу"-Тони Манукян. Намира се на улица Перущица срещу МОЛ Пловдив.

Общи условия

Активация на акаунт