Къде в Пловдив? - 41 тема

• 61 565
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Благодаря за идеите!   bouquet
Има време още малко да разгледаме и да решим.

# 451
Уф, никога не бих предположила... Embarassed

Да попитам - сещате ли се къде в Пловдив бих могла да купя хипоалергична карнавална боя (за лице)? Трябва ми само един цвят, но като за 3-4 муцуни, не да свърши още на едната буза и част от носа. Laughing
В "101 балона" няма, имах спомен за един магазин в Халите, но и него го нямало отдавна. Не успях да намеря и едно арт-ателие в Капана, за което се присетих, изобщо - греда отвсякъде.
Боички за лице имаше на големия Хеликон – като влезеш – отдясно са касите, отляво има колони – една от колоните е само с материали за рисуване – там гледай Simple Smile

# 452
Момичета,бихте ли споделили фирма,която се занимава с озеленяване с райграс/може и да е само човек,който разбира то тази работа/просто не става дума за голяма площ....
Благодаря!

# 453
Здравейте, къде в Пловдив мога да намеря интерактивните игри "По света" и "Забавна география"?
Лек ден  на всички

# 454
Благодаря за идеите!   bouquet
Има време още малко да разгледаме и да решим.
чувала съм добри отзиви за тийн рождени дни в Берьозка - караоке и игри

# 455
Момичета,бихте ли споделили фирма,която се занимава с озеленяване с райграс/може и да е само човек,който разбира то тази работа/просто не става дума за голяма площ....
Благодаря!

http://www.facebook.com/rent.gardener

# 456
Благодаря на включилите се! Ще разгледам предложенията ви!
By The Way, аз ще правя файловете. Досега не съм поръчвала в България и нямам представа от печатниците в града.
В другите страни може да се поръчва и по сайтове в които имат темплейти, по които се подготвя файла. Тук не съм срещала. Печатниците си имат специфични изисквания, особено за книжки. Като се осведомяваш за цените, може би е добре да покажеш и файла, за да може да получиш коректна оферта, а не да те изненадат в последния момент и със сума за предпечат.

# 457
Здравейте, искам да пробия ушите на дъщеря ми,която е на почти 2 години.Ако може някой да ме насочи къде и ако е в района на Кичук Париж ще съм много доволна.Ориентировъчно и цена ме интересува.

# 458
Да ви попитам откъде в Пловдив могат да се купят хубави хавлиени кърпи на атрактивни цени? Преди време много ми похвалиха някакви египетски. Били малко по-скъпи, но с хубаво качество. Ако някой е купувал скоро, нека сподели откъде мога да ги намеря и на какви цени.

# 459
  • Пловдив
Здравейте, искам да пробия ушите на дъщеря ми,която е на почти 2 години.Ако може някой да ме насочи къде и ако е в района на Кичук Париж ще съм много доволна.Ориентировъчно и цена ме интересува.
Аз пробивах на дъщеря ни преди 3 години при д-р Дипчикова във Кичука. Не знам дали й знаеш къде й е кабинета-на ул. Кичево в един блок. Не знам кой номер е, ако не го знаеш ще питам за номера и ще пиша. Тя е там вторник и четвъртък от 15.30 до 17.00ч и в събота от 09.00 до 12.00ч. По спомен май цената беше 8 лв с медицинските обици. Първо отбелязва с фулмастер на ушите и после пробива, става за секунди.

# 460
Да ви попитам откъде в Пловдив могат да се купят хубави хавлиени кърпи на атрактивни цени? Преди време много ми похвалиха някакви египетски. Били малко по-скъпи, но с хубаво качество. Ако някой е купувал скоро, нека сподели откъде мога да ги намеря и на какви цени.
Аз съм доволна от кърпите на Юск

# 461
Благодаря на включилите се! Ще разгледам предложенията ви!
By The Way, аз ще правя файловете. Досега не съм поръчвала в България и нямам представа от печатниците в града.
В другите страни може да се поръчва и по сайтове в които имат темплейти, по които се подготвя файла. Тук не съм срещала. Печатниците си имат специфични изисквания, особено за книжки. Като се осведомяваш за цените, може би е добре да покажеш и файла, за да може да получиш коректна оферта, а не да те изненадат в последния момент и със сума за предпечат.
Да, така е. Благодаря ти много за съветите! Мисля да отида на място и да попитам за всичко, което ни интересува. Тук исках препоръки от клиенти, каквито и получих - и на лични, и в темата.

# 462
Момичета, може ли да ме ориентирате откъде мога да си купя парти-грил- от онези алуминиевите, само че не с реотан, а със скара отгоре
Мислех, че ги има навсякъде, виждала съм ги на много места, но сега като ми потрябва не откривам-търсихме в Зора, Техномаркет,Лекси-няма

# 463
В обикновените магазини за домашни потреби ги има.

# 464
Момичета, може ли да ме ориентирате откъде мога да си купя парти-грил- от онези алуминиевите, само че не с реотан, а със скара отгоре
Мислех, че ги има навсякъде, виждала съм ги на много места, но сега като ми потрябва не откривам-търсихме в Зора, Техномаркет,Лекси-няма
Миналата година съм купувала от Технополис  Peace

Общи условия

Активация на акаунт