Къде в Пловдив? - 41 тема

• 61 534
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Някои от вас посещавал ли е доктор Делчева, работи в Здравен център Брод в Гранда?

Ние сме при д-р Делчева. Мисля, че е много мила и приятна жена. Засега съм доволна, но пък и малката не е боледувала особено, за да дам по-конкретно мнение за професионалните й качества. Имала е две настинки, които ни се разминаха само с панадол за температурата и сиропче за кашлица. Останала съм с впечатлението, че е против изписването на АБ за щяло и нещяло.  Относно захранването беше ми казала в края на 4-и началото на 5-и месец да захраня. Аз захраних на 5м и 10дена. Това си е лично решение на майката все пак.
Всеки месец си ходим на консултациите. Вече приемът е с часове, което е добре, защото преди ни се е случвало с 4-5 болни деца да чакаме пред кабинета.

# 496
Момичета,къде в Кършияка има поща? Praynig

# 497
  • Пловдив
Трябва ми спец. магазин с детски храни - пюрета, каши с богат асортимент, по възможност в Тракия.
До Хлебозавода- Бейбиленд май се казваше, Кауфланд също има богат избор.

# 498

Зад р-т "Весело село". Работят до 19ч.

# 499

Зад р-т "Весело село". Работят до 19ч.
  bouquet

# 500
Сега отворих сайта им,пише,че има и на бул. България 136,но нямам спомен там да има поща newsm78 А като място ми е идеално,особено в това време...

# 501
  • Пловдив
Greene, благодаря за споделеното мнение за др. Делчева, звучи добре това, което описваш.

# 502
  • Пловдив
Сега отворих сайта им,пише,че има и на бул. България 136,но нямам спомен там да има поща newsm78 А като място ми е идеално,особено в това време...

На картата гледа ли адреса,за да се ориентираш по-добре? http://www.bgmaps.com/link/38BD8948D9B39482D470E896D55BCAD3
Там има поща от доста години.Мисля,че си е все още там.

# 503
  • София
Добро утро, момичета!
В Белия списък не получих отговор, затова питам и тук:

В търсене съм на педиатър. Засега изискванията ми са: да подкрепя кърменето и късното захранване, да не налага своето мнение за захранването, да не прибягва веднага до АБ и силни лекарства, да е откриваем по телефона и извън работно време. Живея в района на Гранда, но не съм сигурна дали трябва да се огранича в търсенето в моя район, т.е. близостта като критерий отива малко по-назад.

Засега набелязана от темите във форума ми е  др. Емилия Заимова (поликлиника Понеделник пазара).
Някои от вас посещавал ли е доктор Делчева, работи в Здравен център Брод в Гранда?

Бяхме при д-р Заимова цялото семейство, детето ми го пое веднага след раждането и така до миналото лято, когато напуснахме Пловдив. Ако те интересуват подробности, нека на лични, за да не разводняваме темата. Най-общо казано съм със смесени чувства.

# 504

На картата гледа ли адреса,за да се ориентираш по-добре? http://www.bgmaps.com/link/38BD8948D9B39482D470E896D55BCAD3
Там има поща от доста години.Мисля,че си е все още там.
Да,погледнах го.Почти всеки ден минавам с колата,явно просто не съм обърнала внимание Embarassed
Сега ще отида да го проверя Hug

# 505
На бул. "България " пощата я преместиха в новата сграда до Веселото село, точно където са ви упътили.
Има още една малка поща на ул.Ян Хус 7, точно до сладкарница Червената шапчица, на следващото кръстовище с Васил Априлов, посока Руски пазар, пада се от левия край, под последната от малките кооперации, ако не се лъжа...

# 506
  • До хладилника, който обичам
Къде в Пловдив мога да намеря пролетни триъгълни дамски шалове с калкатички на ниска цена? (думата е супер, нали? това са дребни украси, плетени, но не рязана дантела в случая)

Ако шаловете са памучни и не твърде големи, още по-добре. Нещо такова или такова или такова търся. Трябва ми украсата по ръба да е малка, да не са от дантелите, дето висят по 1-2 педи надолу.

# 507

Сподели после откъде,че да се накалкатичим  и ние  Laughing

# 508
Момичета от къде мога да си купя на добра цена рутер?

# 509
  • Пловдив
Момичета от къде мога да си купя на добра цена рутер?

В големите вериги- Техномаркет, Технополис цените започват от 30-35 лв, не знам това дали те устройва.

Общи условия

Активация на акаунт