Къде в Пловдив? - 41 тема

• 61 532
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
В Продавалника има, дори видях един нов за 15 лева:

http://prodavalnik.com/nov-ruter-vivakom-v-kutiya---s-poschata-i14612453

http://prodavalnik.com/ads/?q=%D1%80%D1%83%D1%82%D0%B5%D1%80

# 511
На бул. "България " пощата я преместиха в новата сграда до Веселото село, точно където са ви упътили.
Има още една малка поща на ул.Ян Хус 7, точно до сладкарница Червената шапчица, на следващото кръстовище с Васил Априлов, посока Руски пазар, пада се от левия край, под последната от малките кооперации, ако не се лъжа...
Да,на България само сметки могат да се плащат,ходих до второто колело на панаира,благодаря за помощта,все пак не съм от Пловдив Rolling Eyes

# 512
  • Пловдив
Някои от вас посещавал ли е доктор Делчева, работи в Здравен център Брод в Гранда?

Ние сме пациенти (цялото семейство) на клиника Брод. Много съм доволна от обслужването. Никой от лекарите там не прибягва до антибиотици на всяка цена, даже единия път първо Делчева пусна кръвни изследвания на малкия и чак тогава разреши използването на антибиотика. Мисля, че няма да сбъркаш. Реално детето ти ще е пациент на д-р Еленски, а те си оправят направленията за консултации. Това е добре, защото при спешен случай, в клиниката винаги има лекар от 7,30 сутринта до 18ч вечер. Винаги си вдигат мобилните телефони (дори и късно вечер), никога не са ми отказвали спешна консултация по телефона (няма значение кой от тях). Отиди, поговори с тях, в крайна сметка трябва да ти допада самия лекар и отношението му, а не само да си се поровила за отзиви за тях във форума.

# 513
На бул. "България " пощата я преместиха в новата сграда до Веселото село, точно където са ви упътили.
Има още една малка поща на ул.Ян Хус 7, точно до сладкарница Червената шапчица, на следващото кръстовище с Васил Априлов, посока Руски пазар, пада се от левия край, под последната от малките кооперации, ако не се лъжа...
Да,на България само сметки могат да се плащат,ходих до второто колело на панаира,благодаря за помощта,все пак не съм от Пловдив Rolling Eyes

Ти какво искаше да правиш?

# 514
Правили ли сте си микродермабразио и доволни ли сте?  newsm78

# 515
  • Пловдив
Къде в Пловдив могат да се купят масла за обработка на дърво?

# 516
Момичета от къде мога да си купя на добра цена рутер?

Миналия месец правихме проучвания и ние. Най-изгодно намерихме в магазина на Близу в Кауфланд на Брезовска - 29,90лв., без да е обвързан с договор при тях.

# 517
Къде в Пловдив могат да се купят масла за обработка на дърво?
В Юск до дъбовите им мебели, в едни малки кафяви шишенца са.
Осмо не знам дали се продават в Пловдив, но можеш да пратиш и
запитване на вносителя- Фивекс.

# 518
Трябваше ми препоръчана поща Wink
Ти какво искаше да правиш?

# 519
Ами аз пращам от там, не те разбирам. Има гишета и за пратки, колети и т.н.

# 520
  • тук-там
Къде в Пловдив мога да намеря пролетни триъгълни дамски шалове с калкатички на ниска цена? (думата е супер, нали? това са дребни украси, плетени, но не рязана дантела в случая)

Ако шаловете са памучни и не твърде големи, още по-добре. Нещо такова или такова или такова търся. Трябва ми украсата по ръба да е малка, да не са от дантелите, дето висят по 1-2 педи надолу.

Има едно малко магазинче срещу НОИ - от НОИ към Руски - на 50 м в ляво. На витрината има манекени с блузи или бельо. Имат уникални шалове точно от този вид! И други работи, де! ...Peace

Цени - 10-15!
По ефтино - ВУ

# 521

По принцип процедурата е с чудесен ефект, но накрая пак опира до техниката и до козметичката, т.е. зависи в кой салон го правиш.

# 522
Вижте как боаронци си набират пациенти...http://grabo.bg/homeopatichen-pregled-ot-kvalifitziran-lekar-0zr … 5029958/?dc=16011
И не се лъжете! Stop
Защо боаронци?  newsm78 На класическа хомеопатия ми прилича това...

# 523
  • Пловдив

По принцип процедурата е с чудесен ефект, но накрая пак опира до техниката и до козметичката, т.е. зависи в кой салон го правиш.

Peace

# 524
Цитат
Вмъкни Цитат
Цитат на: mystic woman в Пон., 25 Март 2013, 09:53
Вижте как боаронци си набират пациенти...http://grabo.bg/homeopatichen-pregled-ot-kvalifitziran-lekar-0zr … 5029958/?dc=16011
И не се лъжете! 
Защо боаронци?   На класическа хомеопатия ми прилича това...
  От предишната и оферта има въпрос и следващ отговор-За класическа или за боаронска хомеопатия става дума?

за клинична хомеопатия по боарон

Общи условия

Активация на акаунт