Априлки 2013 - тема 19

• 29 306
  • 733
  •   1
Отговори
# 180
Здрасти мами! Не съм ви изчела писанията, но се надявам всички да сте добре, както и бебоците!   bouquet
Искам да споделя с вас нещо, което много ме притеснява и да ми кажете на някого ако му се е случвало и е по-запознат от мен, защото вече ще се побъркам. Вчера си ударих корема. Не ми се навлиза в подробности как. Ударът не беше ужасяващо силен, но пък не беше и от най-леките. След това ме боля корема, също и кръстът. Но аз и без друго си бях уморена и малко напрегната... много се притеснявам за бебка - да не й се е счупило нещо например  Sick Струва ми се, че откакто стана това, тя мърда по по-различен начин...странно ми е. И това още повече ме побърква... ох, трябваше да ви кажа, защото всички вие знаете как притеснението за мишките, може да ни побърка  Heart Eyes Надявам се да се намери някоя мама, която да ми драсне някой и друг ред... аз утре съм на преглед по здравната за 45-дневния и пълни изследвания на кръв и урина...а в сряда съм при частния ми доктор, за да вземем вече окончателно решение отсносно раждането - кога, как ... ноооооо нямам търпение до тогава. Всяка минута мисля само за това и полудявам от притеснение  #Crazy Сори, че ви натоварвам с това, момичета. Желая на всички хубав ден !  Heart Eyes
Здравейте и от мен Simple Smile
Мила, бебчето е защитено от околоплодна течност и плацента, така че, по мое мнение, ако удара не е бил силен няма как да си му навредила на малкото мишле. Днес си почивай повече и утре сподели какво се е случило с лекаря. А ако притеснението ти е чак толкова голямо се разходи до някоя клиника и се консултирай с лекарите. Най-важното е да не се вкарваш сама във филми, защото и без това си достатъчно нервна и притеснена (съдейки от постовете ти по-назад).
Стискам палци всичко да е наред и утре да споделиш колко сте пораснали   bouquet

# 181
Пресли, и аз вчера така нещо не се прецених и се сгънах за нещо, та чух някакво щрак и си викам, "Е сега му счупих врата  Shocked". Ама така като го усещам, не съм, все същото бойно и ритливо човече си е. Ако искаш, звънни все пак на лекаря ти, да те успокои, пък той ако реши, че има нещо притеснително, ще те прати в спешен кабинет, предполагам. Peace

Люси, опитвам се да намеря тема за Втора градска в Здравни заведения, обаче нещо не виждам. Миналата година по това време там роди приятелка, но с нея търсим много различни неща като цяло, та от това, което ми е разказала - не е моята болница. Тя роди секцио по медицински причини, но преди определената дата, така че по-скоро спешно секцио се оказа. Бебето не са и го дали при нея, но тя не го е и искала (не знам това доколко е важно за теб, т.е. може би при настояване го дават или просто ако не го искаш, те го взимат, а тези, които искат да са при тях, да си ги гледат Thinking). Давано му е адаптирано мляко, но тя като цяло също нямаше против, не беше ентусиазирана кърмачка. Не знам как се държат с хора, които искат по-естествено раждане, бебето да е при тях и основно на кърма... На теб какво са ти казали твоите познати, да сравня информацията?  Crazy

# 182
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=464639.1980
това е темата за втора градска,аз другата седмица може би ще имам повече инфо

# 183
mira-mar благодаря

# 184
Добро утро и от мен. Днес трябва да се захвана малко с чистене, а не ми е най-приятното занимание. Много бавно се справям вече с каквото и да било, с почивки, че ми тежи корема. Вече пьпа ми се е изравнил с корема и още малко и ще изпькне. При вас излезе ли пьпчето вече?
И аз мисля да чистя днес,колкото до пъпа-моя си е издаден от доста време и не мога да се гледам така,ох да минава вече това време и бебчо да излиза че откачам вече  smile3514

# 185
На мен ММ оная нощ в съня си нещо се стресна, скочи и директно върху мен.... Crossing Arms И аз много се притесних и се услушвах цяла нощ за бебо и дали нещо няма да ме заболи корем. Ама корема не ме заболя,нямам контракции,бебо си се движи.... и се поуспокоих. Утре си кажи и да те погледнат,но щом се движи и го усещаш е добре бебо.

# 186
  • София
Пресли,

На всяка цена като отидеш на преглед кажи за случката на доктора и поискай да те видят на ехото. Все пак за твое успокоение да видиш, че всичко е ОК, хем и доктора да види. Но наистина пази се и не се натоварвай. По принцип бебета са защитени от плацента и околоплодни води и не би трябвало да има проблем - падането ти.

Хубав ден, момичета Simple Smile Аз отивам на погача.

# 187
Привет момичета!

svetlanavaleva и аз за Икея се сетих, мисля че работят по индивидуални размери също, помня реклама точно с диван който не се събира в един ъгъл.

Пресли и аз имам опит с удари в корема. Един дядка се заби отгоре ми в Кауфланд с количката си, дори едно извинете не чух. Както и да е, след това ме боля мястото, но имах чувството, че е повече на внушение, защото постоянно го мислиш. Споко, едва ли нещо се е случило с бебо, но щом утре си на преглед сподели с доки.

Наистина пазете се и внимавайте, защото хората не ни забелязват, просто така им отърва.

# 188
ася,аз съм ок за сряда 13.00 дриймс...други?

# 189
Привет момичета!

svetlanavaleva и аз за Икея се сетих, мисля че работят по индивидуални размери също, помня реклама точно с диван който не се събира в един ъгъл.

Пресли и аз имам опит с удари в корема. Един дядка се заби отгоре ми в Кауфланд с количката си, дори едно извинете не чух. Както и да е, след това ме боля мястото, но имах чувството, че е повече на внушение, защото постоянно го мислиш. Споко, едва ли нещо се е случило с бебо, но щом утре си на преглед сподели с доки.

Наистина пазете се и внимавайте, защото хората не ни забелязват, просто така им отърва.
Съвсем не сме трудно забележими някак си....все пак сме с увеличени размери....ама пустият народ не гледа  #Cussing out

# 190
Баба ми едно време като била бременна в 8м. с вуйчо ми паднала на леда на трамвайната спирка и се завъртяла като пумпал на корема си. Имала синина, но на вуйчо ми нищо му нямало като се родил, освен малка синчица, която му минала за няколко дни. Не се притеснявай, всичко ще е ок. Аз редовно си удрям корема къде ли не, поради простата причина, че не съм свикнала и не преценявам разстоянията... Wink

# 191
За магазините хората наистина не гледат, аз в моловете ходя с лактите напред обикновено, защото всеки върви и зяпа във витрините, една женица скоро даже ми се развика, защото се удари в лакътя ми, докато си бранех корема, определено беше решила да мине през мен и като не успя, побесня  ooooh!

# 192
И аз днес съм се захванала да чистя, остана  ми само хола. Уж няма нищо ама на всяка стая почивка, а сега си пишем домашните с племенничката. Дано до 5 часа се оправя със всичко  ooooh! ooooh! ooooh!

# 193
Добро утро мами,

не съм ве чела от петък, а вие сте били много активни Simple Smile

Моля ви помагайте. Въпросът ми е към мамите от София. Вчера цял ден сме обикаляли за ъглов диван за хола. Бях на крак повече от 9 часа- незнам как издържах направо. Ходихме до Лабиринт, Зоната, Айко, Арон. НИЩО !!!!

Всички дивани в тези магазини са готови, т.е. можеш да има претенции само към дамаската, но не и към размера. С две думи не може по твой размер. А на нас мястото ни е много ограничено и не можем да се вмъкнем в стандартниет размери и трябва малко да се поскъси дивана.

Дайте някакви други идеи къде да ходим да гледаме - някоя българска фирма производител, която ще се съгласи да направи по индивудуална поръчка.

Както се досещате нямаме и време Sad защото бебчо чука на врата Sad

http://indivabg.com/
ето тези правят мека мебел по поръчка.  аз преди няколко месеца се интересувах за такива варианти, но не сме от софия и не успяхме да намерим къде се намира. ако знаете къде е, пишета. проблема е, че картата, която е на сайта май е объркана. има там някакво кръгово, което изобщо не намерихме Sad

иначе говорих с тях по телафона, добро впечатление ми направиха, доставката е за тяхне сметка

# 194
Хайде малко отчет след ходенето в болницата днес. )

По последни измервания бебока вече е 3180гр, отговаря повече на 37г.с. и няколко дни (аз съм в 36 и 3дни), тонове идеални. На 2ри март пак ще ходя за мерене на тонове и по преценка на лекарката може и още тогава да направим секциото. Ако не, около 6ти март. )

Общи условия

Активация на акаунт