Априлки 2013 - тема 19

• 29 302
  • 733
  •   1
Отговори
# 165
и аз съм ЗА пловдивска среща когато кажете, нямам проблем  Grinning

# 166
Здравейте,

намерих днес това http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=433.  Не знам дали сме коментирали, докато се наканя да прочета всичко изписано и са минали още две теми  newsm78

Иначе аз излизам на 8ми март болничен, вече нямам търпение, нямам сили да ходя на работа, а няма как.

Бебка е вече 1600гр. и др седмица ще ходим на пазар, каката ще е малко при баба и дядо, та ще имам малко спокойствие. Иначе избираме бибка за сестричката и бибка за куклата  Mr. Green

# 167
Здравейте и от мен в този късен час!
Днес се срещнах с мойта приятелка акушерката и я разпитах подробно ква е процедурата с приемането и раждането в ТК, и как стои въпроса с даряването на стволовите клетки на държавната банка... Относно клетките ми отговори, че преди 2 месеца са имали жена желаеща да ги дари, но не са й разрешили. Казали че може само в частна, и че при тях не се допуска екип от държавната... което адски ме шокира и озадачи! Тя ще провери по-подробно как стои въпроса, но ме предупреди да не се надявам много... защото взимали някакъв % от частните и най-вероятно за това изключват варианта с държавната.

# 168
hrisi-pisi, разбира се, че лекарят е важен, опитах се да ти обясня как стоят нещата, по мое инфо.
За дулата не съм решила, бяха ме запознали с една дама, но някак си не е моят човек, не се получи химията между нас, и ако тепърва трябва да търся и избирам.........
Ето и педиатърът ни се оказа болен, има колеги, които го заместват за уикенда, но ММ е категоричен, че в понеделник отиваме при нашият човек/ педиатър/, за сега дребния държи положението, а и аз съм вече малък специалст в областта.
Сега реших да им направя закуска
Скрит текст:
палачинки и грис....ей, умирам за тесто
И без това снощи много, много не спах въоръжена с термометъра. Дребния, като вдигна 38,3 исках да му дам нурофен, но той отказа, щял да се оправи Crazy, трябваше да го следя докато не спадне Т, и наистина я смъкна сам.

# 169
Добро утро мами,

не съм ве чела от петък, а вие сте били много активни Simple Smile

Моля ви помагайте. Въпросът ми е към мамите от София. Вчера цял ден сме обикаляли за ъглов диван за хола. Бях на крак повече от 9 часа- незнам как издържах направо. Ходихме до Лабиринт, Зоната, Айко, Арон. НИЩО !!!!

Всички дивани в тези магазини са готови, т.е. можеш да има претенции само към дамаската, но не и към размера. С две думи не може по твой размер. А на нас мястото ни е много ограничено и не можем да се вмъкнем в стандартниет размери и трябва малко да се поскъси дивана.

Дайте някакви други идеи къде да ходим да гледаме - някоя българска фирма производител, която ще се съгласи да направи по индивудуална поръчка.

Както се досещате нямаме и време Sad защото бебчо чука на врата Sad

# 170
  • София/Варна
В Икея няма ли решение за вас? Там има почти всичко и за всички Simple Smile.

# 171
Ей тези, досега за каквото и да съм ги питала, обикновено слагат 10-20% от горе на стандартната цена и казват, че няма проблем, за меката мебел не знам обаче http://mebelimariah.com/divani.html

# 172
http://www.ed-mebeli.com/ - тези ни направиха на нас поръчкови мебели по дизайн на мъжа ми  Crazy Laughing, но не знам дали правят дивани. Иначе работят бързо, не мога да преценя дали е евтино, защото не съм купувала друг път мебели  Laughing

# 173
Добро утро и от мен. Днес трябва да се захвана малко с чистене, а не ми е най-приятното занимание. Много бавно се справям вече с каквото и да било, с почивки, че ми тежи корема. Вече пьпа ми се е изравнил с корема и още малко и ще изпькне. При вас излезе ли пьпчето вече?

# 174
Добро и от мен.Тази нощ се събудих-беше ми тежко на корема,въртях се-немога да се няместя-незнам кога съм заспала,ама в 8.30 малката ме събуди,а аз немга да отлепя Crazy Laughing Mr. GreenСега гледам умно и имам нужда от кафе Laughing
Хайде Пловдивска среща в сряда към 13ч. някъде на топло-например в Дримс-до шадравана на 2 ет.??????

# 175
 Не съм влизала 5 дни и има 40стр.  Shocked докато ги изета. Мерси на всички мами за отговора, явно болките са що годе нормални и ще си ходя с тях ... още два месеца ще ги избутам

# 176
Не ми е изхвръкнал пъпът, даже не е и равен. Като цяло ми се струва, че не ми е голям коремът въобще  Rolling Eyes

# 177
Здрасти мами! Не съм ви изчела писанията, но се надявам всички да сте добре, както и бебоците!   bouquet
Искам да споделя с вас нещо, което много ме притеснява и да ми кажете на някого ако му се е случвало и е по-запознат от мен, защото вече ще се побъркам. Вчера си ударих корема. Не ми се навлиза в подробности как. Ударът не беше ужасяващо силен, но пък не беше и от най-леките. След това ме боля корема, също и кръстът. Но аз и без друго си бях уморена и малко напрегната... много се притеснявам за бебка - да не й се е счупило нещо например  Sick Струва ми се, че откакто стана това, тя мърда по по-различен начин...странно ми е. И това още повече ме побърква... ох, трябваше да ви кажа, защото всички вие знаете как притеснението за мишките, може да ни побърка  Heart Eyes Надявам се да се намери някоя мама, която да ми драсне някой и друг ред... аз утре съм на преглед по здравната за 45-дневния и пълни изследвания на кръв и урина...а в сряда съм при частния ми доктор, за да вземем вече окончателно решение отсносно раждането - кога, как ... ноооооо нямам търпение до тогава. Всяка минута мисля само за това и полудявам от притеснение  #Crazy Сори, че ви натоварвам с това, момичета. Желая на всички хубав ден !  Heart Eyes

# 178
Добро утро от мен.Доста време нямах възможност да ви следя,понеже компютъра ни беше развален,а и от началото на януари ходя на един курс-всеки ден по 8 часа и нямам време.
Аз мислех пак да раждам във Втора градска,но вчера ми казаха,че нещата доста са се променили от преди 2 г,та искам да питам някои има ли някакво инфо за там ??

# 179
Добро утро и от мен. Днес трябва да се захвана малко с чистене, а не ми е най-приятното занимание. Много бавно се справям вече с каквото и да било, с почивки, че ми тежи корема. Вече пьпа ми се е изравнил с корема и още малко и ще изпькне. При вас излезе ли пьпчето вече?

Моето вече да.  Laughing Много ми е странно, по принцип пъпът ми е прибран доста навътре, а и с първата бременност не помня да съм изглеждала така.

Общи условия

Активация на акаунт