Априлки 2013 - тема 19

• 29 112
  • 733
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Хайде и аз да се отчета Simple Smile

Ходих на запис на тонове. Всичко е ОК с записа, но имам и леки контракции, които доки каза, че за сега не са проблем, но да се надявам да не зачестят. Затова сериозно се заемам с пиенето на Магнезия тъй като и болките в крака, ръце, кръст на моменти са нетърпими. Особено като заспя по гръб.

r0se - ами то уж и нашата върви напред ама като четох последно в нет-а. Ехото вече е с отклонения тъй като малките ръстат и не могат да се измерят хубаво. Затова аз си се водя по дата на термин ( 11.04 ) и така си следя кога в коя седмица влизам и на кой месец отговаря.

# 496
Привет Simple Smile

Благодаря на всички, които са ми отговорили за стаите. Аз мислех, че разликата е само в различните удобства като баня и тоалетна, по-малък брой легла и т.н. Обаче не знам как е по-добре - майка ми ми казва, че ще ми е много трудно, ако бебето е постоянно при мен, на мен пък ми се струва, че няма да искам да се отделям от него.... а ще съм и след операция... много се чудя, вие какво сте решили?

mira_mar, да, в МД ще раждам, живот и здраве по план в началото на април.

mary cherry, и аз от няколко години съм стигнала до този извод и много рядко си позволявам нещо да ме ядоса - щом като всички около мен са живи и здрави, значи всичко ни е наред и трябва да сме щастливи. Това е най-важното!

Уф, стриите са голям проблем и за съжаление, ако си предразположен никакво мазане не може да ти помогне. За щастие нямам (дано и не се появят  Praynig), но както някой по-нагоре беше казал за сметка на това си имам целулит. Ама адски много Sad Бедрата са ми целите, включително забелязах и по ръцете и по прасците Close Не мога да се гледам... надявам се с много спорт и внимателно хранене да успея да го премахна.....

Иначе днес прегледа мина чудесно, тоновете казаха, че са идеални. Аз исках да ме видят и на ехото - бебчо е станал 2300-2400 гр. Simple Smile))))

Petya1908, хахаха, аз по същия начин се бях засилила с L-ка, но се усетих навреме и взех М Simple Smile)))))

# 497
ками стискай, мила, ако трябва наистина по-добре отиди в болницата, да те закрепят малко и да си влезеш в 9-тия  Hug Hug

щаварче и аз ходя така с по 2/3 капки. щом нямаш болки може да не е цистит. на мен ми става така сутрин, ако през нощта съм се унесла и не съм станала до ВЦ и съм се стискала повече от нормално. ако трябва направи  си чай на д-р Ламбрев, ама пак си го погледни дали става. той е само билки, не би трябвало да има проблем

аз не съм почнала още с контракциите, дали е защото си пия редовно Магнерод, по 1 на ден.  newsm78 но и по-добре да не почват още, че имам изпити до 16-ти.   ooooh!
нищо не съм си приготвила още, нищо не съм избрала за бебчо. чакам да свършим с местенето в новото жилище  #Crazy

# 498
Да не ви плаша, ама честото пишкане може и да е в резултат на бактерии, аз бях така в 4-5- месец пишках като за световно, с малко болка и се оказа, че имам Ешерихия коли и пих антибиотик, за това по-добре пуснете си една урина да се види какво е, цистит ли е, бебо ли е, бъбреци ли са...

# 499
Здравейте!
Аз имах ползотворен ден.

Това с пишкането мина ми половин час след като се оплаках.  Thinking
Докторът каза, че идната седмица ще пуснем изследвания.
Бебчо уж бил 3 килограма, ама чак толкова голямо да е това същество не ми се вярва.
Завъртял се е и е взел стартова поза за изстрелване. Laughing Laughing
Мисля, че ще излезе една седмица по-рано.
Тъкмо се наканих да гледам една много хубава постановка на Мариус и следващата дата е 28 март, но утре ще купя билети, ако съм родила, някой приятел ще ги спечели. Whistling Whistling

Момичета от Пловдив, радвам се, че ви видях!  Peace Flutter

# 500
Nelly, и предвид седмиците ти, много е за подготвителни контракции по 4-5 минути, те са за по 20 сек и отпуска после.
дано не се повтаря, но ако се повтори и тая вечер, по-добре се обади на док да ти каже какво да пиеш, ако трябва магнезий или друго, или да лежиш още седмица-две да задържиш поне  Peace
При мен лошото е, че вървя с 10-ина дни назад, а магнезий пия 3 пъти по 1 на ден още от 5-ти месец, но въпреки това си имам доста чести контракции през последния месец. Снощи за пръв път беше чак така, иначе всеки ден си имам поне по 5-6 по-усещащи се и кой знае колко още дето не ги усещам чак така... Сега във вторник на 5.03. съм на ЖК и ще видим какво ще каже доки.
Желая на всички да се наспите, както аз успях снощи!
Сладки сънища!  Wink

# 501
ани, това за суровите бадеми ми го казаха на женската консултация. върши ми работа, ябълката също. но ако са прекалено силни киселините, или се събудя от киселини през нощта си взимам талцид (да не се разсънвам уж, че после е зор заспиването ooooh!)

# 502
На мен на всяко контрола ми гледат урината. Нося си от първото посещение сутрин в тоалетната и за секудни ми казват дали е ок или не. Добре,че гледат,че толкова много съм си патила от бъбреци,че много ме е страх. До сега все си е била чиста. Аз съм във вторник на ехограв и в сряда на контрола. Надявам се бебо да расте добре.
Шаварче може да е 3 килограма. Една моя приятелка точно месец преди раждането каза,че бебо е 3 килограма и онзи ден роди бебе 4280 и 55 сантиметра!  Grinning

# 503
Шаварче може да е 3 килограма. Една моя приятелка точно месец преди раждането каза,че бебо е 3 килограма и онзи ден роди бебе 4280 и 55 сантиметра!  Grinning

уау, майка-герой Simple Smile браво

# 504
Добро утро  preggo Честита Баба Марта на всички   bouquet
Аз днес се готвя за последния си работен ден  Sad Докато чаках с нетърпение сега не ми се остава вкъщи. Вие как си запълвате времето, аз направо се чудя какво ще правя по цял ден  Thinking
Приятен ден на всички Simple Smile

# 505
Честита Баба Марта! Много здраве за всички!

# 506
Добро утро  preggo Честита Баба Марта на всички   bouquet
Аз днес се готвя за последния си работен ден  Sad Докато чаках с нетърпение сега не ми се остава вкъщи. Вие как си запълвате времето, аз направо се чудя какво ще правя по цял ден  Thinking
Приятен ден на всички Simple Smile
Аз не съм на работа от края на септември Simple Smile Ходя на лекции,упражнения и общо взето през останалото време релакс  Party Доста си поспивам  Blush

# 507
Добро утро! Честита Баба Марта, да сте живи и здраве, бели и червени и скоро с бебчета засмени  newsm44 newsm44 newsm44

# 508
Честита Баба Марта, да ви донесе многоооо здраве на вас и малките топченца!!!

Аз пак почнах да сънувам...пълни глупости разбира се Mr. Green

Относно седенето вкъщи, а съм у дона от средата на Декември, но с моите две слънца вкъщи плюс таткото, не знам дали всъщност ако бях на работа нямаше да почивам повече:))))
Хубав ден, днес пак е слънчево!!

# 509

Общи условия

Активация на акаунт