Априлки 2013 - тема 19

• 29 074
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
Днес с мъжо обсъждахме датата на секциото,а утре съм лекар-да видим какво ще каже той.Стермин 17.04.ще ми каже някъде 4-5 а малката ми е на 4-ти-та не искам да са толкова близко дните.Сега мисля към 8.04 или 31. март??
И аз имам подобен проблем, децата да не са на една дата или на много близки, но за планово секцио не бих ти препоръчала нито 31.03 , нито 08.04., просто и двете са кармични дати, но вие си решавате.

# 601
Честита Баба Марта на всички   bouquet да сте живи и здрави, много щастливи и малките бебоци много много много да ви радват  Hug

Devill Queen - хахах и на мен ми се ядат череши от две седмици ама никъде няма / поне в Бургас/

vvavv - джинджифила помага много при подуване на корема, но за киселини поне при мен не върши никаква работа

vitaivan - хм.. ами не съм се мазала с мас с невен от много години. Но би трябвало ако добавиш някое ароматно масло пак да стане

aguto - ще ми докараш удар с тази картичка, както съм на въздържание 8 месеца...

А аз да Ви питам, в последно време изобщо не мога да спя и все съм една крива, чак аз не се понасям.... има ли други така или аз нещо съм дефектна. Направо ми е жал за милото  Confused
     Здравей, видях, че най-накрая се появи някой от Бургас newsm44 , та да те питам къде ще раждаш, ориентирала ли си се вече Simple Smile
За спането май много сме с такива проблеми, аз заспивам и като се събудя към 3...до сутринта само въртене и пуфтене. За настроението си няма да коментирам Laughing

С мен ставаме три бременни априлки от Бургас Simple Smile

# 602
стискам палци Роси ,всичко да е наред с малката и да наддава бързо и да ви изпишат по-скоро..от мен записче,утре сме на преглед и ще пиша ...Simple Smile

# 603
Днес с мъжо обсъждахме датата на секциото,а утре съм лекар-да видим какво ще каже той.Стермин 17.04.ще ми каже някъде 4-5 а малката ми е на 4-ти-та не искам да са толкова близко дните.Сега мисля към 8.04 или 31. март??
И аз имам подобен проблем, децата да не са на една дата или на много близки, но за планово секцио не бих ти препоръчала нито 31.03 , нито 08.04., просто и двете са кармични дати, но вие си решавате.

Въпрос на предпочитания. Аз лично харесвам повече април като месец, отколкото март. По-пролетен ми е и по-топъл като цяло. Надявам се и мойто мъниче да е април, но като гледам казват, че ще е март. Но както дойде! Аз се радвам, че не ми се налага /поне за сега/ аз да избирам и да го мисля!

# 604
Прада, не бях видяла досега, че си от Бургас. Ти към кой лекар си се ориентирала за раждането ?

# 605
Здравейте  preggo
Аз да се оплача, че нощес имах странни силни болки ниско долу, но след 2 но-шпа изчезнаха, но се притеснявам доста Sad Ако днес бебка не е активна мисля като се прибере мм да ходим до сф, за да проверим. Май ставам параноична Thinking

# 606
  • Пловдив
Добро утро Simple Smile

Аз да се похваля, че тази нощ съм спала като пън hahaha  Изобщо не съм се будила, даже и сутринта като е звънял на мъжа телефона, не съм го усетила Mr. Green
И моята аларма не съм чула, та добре, че ми е детето - чуло телефона да звъни и дойде в спалнята да ме събуди hahaha Joy

jos, добре сме! Simple Smile Благодаря, че попита Hug
Дидко е супер горд от факта, че има лепенка на челото Whistling Сутринта обясняваше с подробности на сестрата в яслата как като скачал на големия стол, паднал и си удартил главата ooooh!

Днес времето е страхотно, въпреки вятърчето. Мисля да взема да си измия прозорците и после да го ударя на мързелуване hahaha

# 607
 Mr. Green май неделята доста от нас сме мили прозорци, щото и аз се захванах и ми останаха само на терасата отвън, ама ги оставих на ММ, че ме е страх да не лупна, ако залитна  Joy

надявам се Цвети да е добре, пиши Рози как е, започна ли да наддава? ти имаш ли кърма? пиеш ли нещо за инфекцията, АБ ли са ти изписали? как си?
аз си разбрах от кога ми започва 45дневния, от 22 март, утре сигурно ще пускам изследванията, дано са наред да не съм прихванала някой ясленски вирус  #Crazy

някой ако има вести за Mirama, как са с юначето? вкъщи ли са си вече? Mirama, как е Борис? ти как си? стимулираш ли кърма? как се чустваш в това отношение?

пожелавам ви здрава и слънчева седмица Simple Smile и всичко да е наред с бебчетата  Hug

ani, кофти за люлката, и аз кошницата я взех много по-рано по тази причина  Peace дано откриеш друга сега!

# 608
добро утро!
Ние уикенда ходихме до Велико Търново при бабите,супер изтърпях пътуването,награбих всичко,което става за ползване от сина ми и тази седмица ще сортирам,пера и гладя.Е бебка ще спи в синя кошарка,ще я къпем в коритце в син цвят,ама нищо:)
Сега имам една чуденка-подариха ми едни органайзери за легло,но се слагат на закаалка и нямат прегради,по средата е една цепкаи не мога да си обясня какво може да слагам там....не става за дребни неща и никъде в нета не виждам такива неща...
Дано бебето на Рози наддаде скоро!

# 609
добро утро!
Ние уикенда ходихме до Велико Търново при бабите,супер изтърпях пътуването,награбих всичко,което става за ползване от сина ми и тази седмица ще сортирам,пера и гладя.Е бебка ще спи в синя кошарка,ще я къпем в коритце в син цвят,ама нищо:)
Сега имам една чуденка-подариха ми едни органайзери за легло,но се слагат на закаалка и нямат прегради,по средата е една цепкаи не мога да си обясня какво може да слагам там....не става за дребни неща и никъде в нета не виждам такива неща...
Дано бебето на Рози наддаде скоро!
хаха,  Ками,  синът ми го къпахме в розово корито, вкъщи понякога му слагах розови дрешки, когато беше много мъничък още, за да не купувам дрехи, които ще сложи 1-2 пъти Simple Smile

# 610
  • София
Добро утро и от мен,

Ние уикенда бяхме почти постоянно навън. В събота ходихме и си взехме количката, напазарихме дрешки за малката и после се прибрахме, че беше бая студеничко. Около 1 час се опитвахме да сглобим количката, та с нея и с ММ "изкарахме 3-то висше" докато разберем кое как става, а то всичко си е много просто, но като за първи път го правим... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy сега остава да купим бебешки прах и да започна лека, по лека с прането и гладенето, че време не остава. В четвъртък съм в болницата при лекаря, който искам да ме изражда на ехография и тогава ще ми каже - как ще се ражда и т.н. Просто вече нямам търпение за прегледа, че малката не съм я виждала от 2 седмици,  newsm78 newsm78 май.
Снощи милата се счупи от хълцане, ама беше много смешно, тъй като за първи път го усетих....или по точно се усетих, че е това. Предните пъти си мислех, че нещо си ме рита и си играе. Но всъщност си е точно хълцане.....та бая се посмях  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Но нещо ми е застанала на дясно и бая ме опъва и ме боли и какво ли не правих, но тя не се помръдва  Joy Joy Joy Joy явно и е отеснял "апартамента" и не може много, много да се движи. hahaha hahaha hahaha

# 611
Kameliya, какво като са сини, няма значение, ние пък и сиво-розово столче мислим да ползваме от каката  Peace това за мен няма значение, на малката съм купувлаа едно или две панталончета розови или с розово, всичко такова й е подарък в тия цветове, ние сме й купували сини, резедави, оранжеви, жълти, лилави дрешки, така че не мисля, това е показател за нещо, напротив, детето трябва да привиква не само към един или два цвята, а да има представа за всички  Peace
Алекс, стискам палци всичко да е наред при теб, да се разберете с док, и да успее той да те изражда  Hug

# 612
Розита  Praynig Praynig Praynigмалката ще се оправи,честито миличка.малеее коремчета 2 дни ме нямаше и сте изписали много.аз отивам при доки да ме види и после като се върна ще ви изчета. Hug

# 613
Kameliya тези органайзери са за памперси.

Аз пък не можах да спя цяла нощ, без никаква причина, за 1ви път ставам 3 пъти до тоалетната, въртях се, боде ме корема, тежа ми... ужас, дано е инцидентно, въпреки че не ми се вярва  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 614
  • София

Алекс, стискам палци всичко да е наред при теб, да се разберете с док, и да успее той да те изражда  Hug

Мерси jos,

По принцип ние сме се разбрали да ме изражда той, но сега трябва да ми каже дали ще мога да раждам нормално. Да видим малката колко още е пораснала и в каква позиция е. Каза, че ще види и как е матката, таза до каква степен се е разширил и тогава вече ще ми каже как ще протече раждането. Стискам палци да мога да родя нормално. Сега на тоновете акушерката каза, че малката е застанала в много добра централна позиция, НО дали наистина е все още така ..... но предполагам, че така си седи. Тя от самото началото си седи с главата надолу. hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт