73 СОУ-начална степен и прогимназиален етап

• 115 927
  • 729
  •   1
Отговори
# 705
  • София
И аз да се включа, че подарявам униформи

# 706
Здравейте, може ли да споделите мнения за учителите, които ще поемат 1 клас 2024/25. Знам, че няма как да се избира конкретна госпожа. Но все пак, ще е ми е полезна информацията. Общи впечатления от начален етап е последните години? Ще имаме момче, което ще е 1 клас скоро.

# 707
И аз се интересувам от последния въпрос. Никой ли няма информация?

# 708
  • София
Здравейте! А дали имате информация дали ще се увеличат местата за 1ви клас? В момента кандидатите по прилежащ район са доста повече от обявените 96 🙁🙁

# 709
Здравейте! А дали имате информация дали ще се увеличат местата за 1ви клас? В момента кандидатите по прилежащ район са доста повече от обявените 96 🙁🙁
Пуснах запитване през системата за ИСОДЗ и ми отговориха, че "Обикновено директорът предлага увеличение на броя деца в клас за трето класиране." От друга страна от училището казаха, че не могат да разкрият допълнителна 5-а паралелка. Според мен може да обявят 16 допълнителни места - по 4 в паралелка. Също казват, че някои се водят първа група на 2 различни места и съответно може и да не се запишат на 1во класиране, но като гледам в момента има само 9 незаписани, а до 13-и остават цели 2 дена Sad
Писах и на РУО, които препратиха до СО - Дирекция Образование. Там обаче се сменили 3 директори за 6 месеца, та не очаквам смислен отговор Sad

# 710
Здравейте, последните години приемат ли се първокласници 2 и 3та група ? Гледам назад, до 2021 по скоро само до 1ва група стигат местата.

# 711
Тази година не стигнаха местата и за първа група и пуснаха 5та паралелка. Така успяха да влязат и всички деца от 2, 3 и малко от 4та група.

# 712
Супер! А дали така ще остане и занапред? Или се решава година за година.

# 713
Според случая е. А може би и според недоволни родители. Но просто неприетите от първа група бяха много тази година - около 20 деца. Това наистина си е цяла паралелка.

# 714
Здравейте,
Подарявам униформи за момиче размер 140- блузки с дълъг и къс ръкав, пола, елек, сако.
При интерес- пишете на ЛС.

# 715
  • София
Здравейте, не успявам да открия информация за учебниците за 2ри гимназиален етап, дори от минали година.
Дали някой може да сподели издателство/автори за Математика ПП и Физика ПП?
Приятели ни предложиха учебници, но са от други училища.

# 716
  • София
Привет!
Вие пишете в темата за 73.СУ- начална и прогиазиална степен, но аз ще Ви отговоря, понеже ще водя ПП по математика в 12.клас. Учебникът е на издателство "Веди".
Аз съм качила електронния вариант в Класрум.

# 717
  • София
Привет, благодаря и се извинявам за грешката.

# 718
  • София
Привет, благодаря и се извинявам за грешката.
Няма проблем. Simple Smile

# 719
Здравейте!
Също подарявам униформи :
Дебел суичър, тънки блузи с якичка и дълъг ръкав -червена и тъмно синя, Размери 134 -140
Тъй като младежът твърдо отказваше да ходи с униформа, са почти нови.
Имам и по-малка риза и елече р-р 122.

Общи условия

Активация на акаунт